tisdag 14 september 2010

Härliga människor!!!

Igår var en bra dag och det trots att viktväkteriet inte gick så bra.. Jag hade ökat 0,2 kilo vilket jag var besviken över eftersom jag skött mig.. Enda jag gjort som jag inte brukar är att nallabonuspointsen man har att tillgå.. Och även om man äter upp alla dessa (42 bonuspoints har jag) så skall man gå ner i vikt, men icke jag.. Jag har använt 25 av mina bonuspoints under veckan och alltså ökat i vikt.. Så jäkla tråkigt att jag har så lätt för att gå upp i vikt.. Men det är bara att ta tag i det och försöka låta bli bonuspointsen, vilket är svårt för vissa dagar är det svårt att hålla mig till de 29 pro-pointsen jag har per dag..

På kvällen kom Mona och Nina och hämtade mig och vi åkte till Karlshamn där vi skulle äta på Thai-restaurang och även möta upp Pernilla.. Och vad trevligt vi hade, så kul att träffa dessa underbara människor i verkliga livet.. Nina har jag ju haft kontakt med via datorn ett tag, först via MåBra's Lättviktarna sen via facebook och så även via våra bloggar.. Nina har en blogg som handlar mycket om sin fina dotter som har diagnosen Autism där hon skriver om hur deras dagar ser ut och hur de löser saker som kommer upp.. Har man ingen kunskap om hur det kan vara att leva med autism så skall man absolut läsa hennes blogg, Livet i stort & smått.. Mona är en vän till Nina som bor ca 2,5 mil från mig och det är där Nina är på sin lilla semester nu.. När vi bestämt att vi skulle träffas så blev även jag och Mona vänner på FB.. Upptäckte för en kort stund sedan att Mona med har blogg och två stycken dessutom :-) Om ditt och datt och en blogg där hon visar upp sina fina fantasifulla tårtor Tårtor och trams.. Pernilla fanns oxåMåBra när jag fanns där men jag minns inte riktigt, det var ju så många man hade kontakt med.. Nu vet jag inte om Pernilla med har en blogg men har du det, Pernilla, så skall jag snabbt som attan in och läsa den och så länka dig här så klart.. Givetvis är Pernilla och jag med vänner på Fb nu.. Jag är så glad över att fått träffa dessa underbara tjejer och jag hoppas vi gör det igen antingen tillsammans eller var för sig.. Nya vänner kan man ju inte få för många av..

.
Idag är det en grå dag ute, det duggregnar och skall tydligen ökas på sedan.. Men jag kan tycka det är rätt skönt att ha en regnig dag då man kan vara inne utan dåligt samvete.. Fast jag har varit ute på en promenad i regnet och nu sitter jag bänkad i soffan..
Nyss kom ett par killar med våra nya fönster som skall in så småningom.. Det skall bli så skönt att få nya fönster insatta.. Vi skall ju ha ett företag till att sätta in dem så nu är det att vänta på att det skall ske..
.
Nu skall jag läsa lite bloggar här och bara ta det lugnt på min lediga dag.. Njut av dagen..13 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig kväll ni fick ! Hade varit kul att vara med.Synd att det blev ett litet plus, men det blir säkert bättre nästa vecka.

Ha en finfin tisdag !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

Ni verkar haft det bra ..roligt att träffa vännerna ..du är duktig som kämpar på med kilona ...tråkigt bara att man måste tänka på det hela tiden ...men med åren så känns det som om kilona sitter hårdare suck ! men om man tänker efter så finns det ju värre saker ...i bland måste man tänka så ..ha en fortsatt bra ledig dag ..kram jeanette.kallebodalntliv

Patricia sa...

Va tråkigt att det blev plus på VV..MEN det var ju ett synnerligen liiiitet plus, som jag är övertygad att du ändrat till ett minus nästa gång.

Och även om man sköter sig så har ju kroppen sina egna små hyss, så det kanske blir ett jättestort minus nästa gång som kompensation.. det hoppas vi på.. =D

Ja jag förstår att ni hade roligt o trevligt i går och jag önskar jag hade haft möjlighet att följa med, det hade varit hemskt roligt, en annan gångn kanske, när det inte är så långt borta... =)

Må så gott i gråvädret!!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

ag tycker att du är duktig som kämpar på.Sj´koj att träffa nya vänner skoj.Verkar som ni hade en mysig kväll!Ha en skön kväll rara du Kram Rita ♥

Hem och Lycka sa...

Inte lätt med vikten inte, känner igen det där.

kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Ni ser ut att ha haft jättetrevligt! Och dom där 0,2 kg går du ner och lite till, lätt som en plätt.
Agneta kram

Västbacken sa...

Vad trevligt ni verkar ha haft.

Ha det bra!


Lotta

Mitt Måleri sa...

Hello Mia
vilken trevlig kväll ni verkar ha haft =) ang hyllorna så väntar jag på att snickarn ska komma med 1 som jag ska måla elvis på , han har varit sjuk så därför har jag inte kunnat göra dom klara, men nu är frisk så han kommer till helgen med dom.tack för din gulliga kommentar om tavlan =)
kram pia

Mitt Måleri sa...

Hello Mia
vilken trevlig kväll ni verkar ha haft =) ang hyllorna så väntar jag på att snickarn ska komma med 1 som jag ska måla elvis på , han har varit sjuk så därför har jag inte kunnat göra dom klara, men nu är frisk så han kommer till helgen med dom.tack för din gulliga kommentar om tavlan =)
kram pia

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken mysig kväll ni hade!
Ha en riktigt fin dag!
Kram/LenaS

Piah sa...

Försöker också tänka på det där med vikten...men det är inte lätt.Bara att tänka framåt och Du minns väl vad Mia T sa. kram *piah*

Vit som snö sa...

Jag tycker du verkar vara duktig i ditt viktväktande ändå, visst kan det vara plus utan anledning och sen kommer raset senare?! Tycker jag hört sånt... Kanske man samlat på sej vätska eller nått?!
Och iallafall ser du ut att ha träffat mysiga goa väninnor o det är ju den största vinsten:)
Ha det gott o kämpa på!
Kram Cilla

Nina sa...

Men ååh, vad roligt vi hade :) Hoppas verkligen vi snart ses igen!

Du är jätteduktig och jag vet ju att du går upp lätt, precis som jag. Orättvist är det och du är värd en extra eloge! Nästa vecka blir det minus igen, ska du se!

Förresten, skulle man kunna få tigga bilderna i ett mail? Skulle vara kul å framkalla och dina blev mycket bättre. Skulle ju tagit ett kort med din så du oxå fick vara med på en bra bild! Vi skulle bett nån av personalen att fota oss alla.. Får vi komma ihåg nästa gång :)

Ha det kanoners!
Kram Nina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade