tisdag 28 september 2010

Nu så..

Ja nu så skall nog fönstren komma på plats.. Äntligen!! I söndags kväll ringde de från företaget som skall sätta in våra fönster och sa att de kommer på onsdag morgon.. Så nu hoppas jag att de kommer för jag har tagit semester just för att de skall komma.. Och jag hoppas att det går lätt för dem att byta fönstren. Vi bor ju i ett hus som är byggt -36 och då byggde man ju på ett annat sätt än idag, det är välbyggt med kraftigare virke än i nyare hus.. Men jag hoppas att det går lätt och snabbt.. De skall börja med övervåningen så ikväll skall jag ta bort gardiner, blommor och lampor.. Sen hade man ju velat ha helt nytt i fönstren, men det blir för mycket till alla våra fönster så jag får köpa till ett rum i taget kanske :-)

Gårdagen var en lugn dag med vardagliga sysslor så som det urtråkiga att handla, men mat måste man ju ha så det var bara att bita i det sura äpplet.. En promenad tillsammans med Patrick blev det på kvällen med vilket var skönt fast blåsigt.. Och det blåste inte lite heller, rena hösstormen så det var gott att krypa ner i soffan med en filt om sig efter promenaden.. Massor av ljus tända med och det gillar ju jag.. När jag cyklade till jobbet så tror jag att jag fick trampa tre gånger mer än vanligt på den sträckan, hade en hemsk motvind, men får se det som bra motion..

.
Eftersom jag inte skall jobba i natt så tar jag det lugnt och bara vilar nu, kanske lägger mig och småslumrar till Hem till gården om en stund så jag ändå kan hålla mig vaken ikväll..
.
Ikväll skall jag testa Pilates.. Det har jag aldrig gjort innan så det skall bli kul och spännande, det skall ju vara himla bra.. Så gillar jag det så kanske jag fortsätter med det en gång i veckan, vi får se.. Jag är ju inte så förtjust att ha tider att passa utan vill träna när jag känner för det och har tiden, så gymmet är ju perfekt då.. Får snart mitt halvårskort så då skall här börja tränas ordentligt..
Nu skall jag kolla akroyoga hos Malou, ser spännande ut..
.
Ha nu en bra höstdag.. Här skiner solen och det blåser hej vilt ute så jag håller mig under filten i soffan ett tag till..
13 kommentarer:

Uttan sa...

Även här är det blåsigt med soligt och fint.Man vill gå ut med det är kallt.

Härligt med nya fönster det vill jag också ha det skulle verkligen behövas.

Duktig Du är att träna.
Ska också titta på Hem till gården mellan matlagning och lingonsyltskokning.

Kramar!

Nina sa...

Hoppas det går bra med fönstren!
Ha det fint!
Kram Nina!

kallebodalantliv sa...

ja vad kul med nya fräscha fönster då ..tänk inte på att du inte har råd att fixa i fönstrerna ..glädjs åt att få nya dragfria fönser istället ..nu kan du ju fundera ut de rätta grejerna efter hand ..det är halva nöjet ...det blir säkert bra ändå ...min sambo brukar säga ...att vem tävlar vi med ? det ligger lite i det ..vill ha allt på en gång ...ha det gott i soffan ikväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Nyanser av vitt sa...

Usch ja vad det blåser ute. Kom just på en sak idag när min jobbarkompis kom in till mig och sa att hans fru fått bokvilan....JAG HAR GLÖMT att sätta in pengar till dig. FÖRLÅÅÅÅT.Jag lovar att göra det imorgon.
Usch vad jag skäms.
Ha en fin natt
Kramis

Atelje Annorlunda sa...

Åh vad fint med nya fönster!!!
Står högt på min önskelista, men misstänker att jag får vänta länge.

Kram Åsa

Annika N sa...

Skönt att ni får fixat till era fönster....och fint blir det med sen.
Hoppas det gick bra att träna Pilates. Jag vill heller inte ha tider att passa, så när man känner för det kan man sticka och träna. Fast har man dålig pli på sig så blir det kanske inte så ofta som om man bokat en tid.
Jättefina bilder !!!

Ha det gott !!! Kram Annika

godastunder-tokigaidéer sa...

Att byta fönster krävs lite tålamod om man säger så.....vi bytte halva vårt hus förra året och det sista ska bytas till våren, det ska bli skönt när det är klart.

Ha det gott
Kram Anna

Inspiration i vitt sa...

jaa nu är hösten här, då är det gott att krypa upp i ett hörn och göra mysigt runt om kring sig precis som du gör. Hoppas att det går bra med fönstren. Kram på dig/Ingela.

Snäckskalsdalen. sa...

Aha, pilates, det blir spännande.
Vi har också haft osedanligt mycket storm men idag är det lite, lite lugnare. Vi har blå himmel och sol, skönt.
Vackra blombilder!
Kram

Vit som snö sa...

Fina bilder!!!
Du ska se att det svischar med fönsterbytet o vad lätt det är att torka fönster sen!
Pilates är toppen tycker jag!
Både med o utan boll. Hoppas du ska gilla det!
Kram Cilla

Piah sa...

Ja,paketet var större än jag trodde.Men jag klarade mig hem.Pust!Brände väl nå'n kalori där.
Sa till sonen att nu blir det inte fler paket förrän tomten kommer.;)
(Får inte fastna i webbshopping.)
Nedersta bilden ser ut som en 'ros'...ska nog köpa en på ica.
kram *piah*

Home No.1 sa...

Hej är nog likadan som dig när det gäller tider vill inte heller passa dem, utan de skall passa mig!
Kram Annica.

Angels & Roses sa...

Hej Mia! Ursäkta att jag inte kommenterar så mycket nu men har eld i baken. Jobbar snart nätter här med allt som händer. Springer i tvättstugan nu också. Haha skrivaren lär väl dö haha. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade