måndag 12 juli 2010

Blixtar och dunder!!!

Oj vad det har åskat, blixtrat och regnat i natt.. Och oj vad jag ångrar att jag inte orkade upp och fotografera det vackra skådespelet.. Men även om det är ett vackert skådespel så är det något man skall ha respekt för.. Läste för en stund sedan på en status på FaceBook som en gammal klasskamrat till mig skrivit, att hennes barndomshem träffats av blixten och brunnit ned till grunden.. Detta hus var så vackert, en gammal gård med ett bostadshus helt i min smak.. Nu bodde ju inte min väns familj där längre men det känns ju för dem ändå.. Och stackars de som ägde och bodde där nu..

Idag på förmiddagen så regnade det som om himlen var öppen men när det var över så tog jag kameran med ut på en promenad.. Trodde åskan hade rensat upp luften så det skulle vara lite bättre luft idag men så var inte fallet.. Det var så kvavt och så varmt, men... jag klagar inte.. Love it!!

Några bilder blev det bl.a denna på fiskmåseungar.. Herr eller fru fiskmås satt en bit ifrån och höll koll på dem och mig..

Den här rostiga järngrejen "hittade" jag med så den fick med ställa upp som modell :-)

Och på tal om bilder.. Jag har öppnat upp en sida på Facebook som heter Photo by Maria.. Kika gärna in där och kolla och sätt gärna upp er som följare genom att klicka på Gilla :-) Där kommer jag att lägga in bilder och förhoppningsvis så skall man kunna se hur jag utvecklas..
Jag är ju bara en glad amatör så ha inte allt för höga förväntningar.. Men det hade varit kul om du kollade in och gillar min sida :-)
.
När jag kom hem så låg det ett paket till mig i brevlådan.. Så glad man blir.. Paketet var från Uttan med bloggen Hemma hos oss.. Jag vann en jättefin kökshandduk med brodyr på som Uttan sytt.. Kanonfin och blev så snygg i köket.. Tack snälla Uttan!!

Och på tal om tävling.. Måste ju göra reklam för min tävling som varar i några dagar till, Var gärna med.. Ni hittar den HÄR eller på bilden längst upp till höger..
.
Ikväll har jag varit på ViktVäktarna.. Jag måste erkänna att jag har haft det lite svårt att hålla fingrarna i styr och stoppat i mig lite fel men jag lyckades ändå gå ner 0,3 kg vilket jag ändå är nöjd med efter omständigheterna. Men jag skall denna veckan vara hårdare mot mig själv.. Jag MÅSTE det.. Men jag lyssnar på läkarnas rekommendationer om att gå ner ca 0,5 kg i veckan så det är det jag satsar på, visst blir jag glad om det är mer men jag tror på att gå ner sakta för att både kroppen och knoppen skall hinna med och må bra.. Så nästa vecka skall det bli 0,5 kg minus på vågen.. Där med basta :-)
När jag var med i VV och gick ner 22 kg så var det mina 10 sista kilon som var det svåraste och det som tog längst tid, och det är ju där jag är nu.. 10 kilo kvar, men gäller att inte ge upp och det skall jag inte denna gången, så är det bara..
.
nu skall jag ut och sätta mig på altanen och njuta en stund.. Ha det gott alla härliga läsare..




9 kommentarer:

Anonym sa...

Här är det nästan varmare efter åsk och regn vädret i går.Vilken fin handduk du vann.Grattis till minuset.

Ha en fin kväll !!! Kram Annika

Malin - Ebbas änglar sa...

Grattis till den jättefina handduken =)

Jag tycker du är så duktig som går ner i vikt nu under sommaren. Jag är jättetaggad tack vare dig att gå med i VV i höst. Skynda långsamt Mia, du ser ju att det går åt rätt håll =)

Somriga kramar från mig!
//Malin

Roses & Angels sa...

Å det har regnat hos er med, nu blir man ju liiite avis för vi skulle verkligen behöva det vi med. SÅ söt köks handduk du har fått. Riktigt fin är den. Hoppas du mår bra i värmen! kram

Pierre sa...

Här är det fortfarande strolande väder och riktigt riktigt varmt. Skulle vara så skönt med ett riktigt regn och åskväder. FIna bilder du tog. Ska kolla in och joina på fejan nu :) Ha en trevlig kväll!

Tina sa...

Hej vännen!
Åh, grattis till den fina vinsten!! den va du så väl värd!!
Tycker du är jätte stark! Tycker du har en mycket sund inställning till detta med viktnedgång. Det kommer du att komma långt med!!!!

Hur mår du annars? Hoppas bra! Har du semster nu?

Önskar dig en underbar fortsättning på sommaren!!
Kram Tina

hemma hos lilla mej sa...

Vilken söt kökshandduk du har vunnit.Grattis till alla minus,du är bara så himla duktig vännen.Ha det gott i värmen Kram Rita ♥

fröken Sätterlund ✯ sa...

Grattis till vinsten :)

Här hemma är det också blixt och dunder! Tror hela Sverige har en släng av det nu :)

Vad duktig du är med vikten!! Jag är imponerad av dig! Du gör helt rätt som skyndar långsamt :)

Kramar Therese

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Har sagt det förr men säger det igen...du är så duktig som kämpar med VV.
Underbar bild på pippifåglarna :O)
En fråga - har du tagit bort din bloggerprofil? Går nämligen inte längre att bara klicka på din kommentar och komma in till din blogg utan man måste veta din bloggadress. Jag vet ju den men du kan missa många andra som vill kika in.
Sköt om dig
Kram

Nina sa...

Ja, åskväder ska man ha respekt för. Men vackert och maffigt är det iaf :)

Må så gott i värmen!
Kram Nina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade