torsdag 15 juli 2010

Slappetislapp!!

Slappt har det varit här idag, ganska åtminstone. Ingen plåtning av bebis idag utan det skall förhoppningsvis ske i morron istället.. Trodde det skulle börja regna idag för det har varit mörkt på himlen emellanåt men inget regn har kommit.. Efter frukosten så tog jag på mig promenadskorna, i med en ljudbok i öronen och sedan promenerade jag i 75 minuter.. Härligt men svettigt..

Hämtade Johannes och hans tjej Malin hos Johannes pappa så nu är de här igen de sista dagarna innan de åker upp till Malins hem i Oxelösund på måndag..

När väl middagen var överstökad så gick jag ut en kort sväng med kameran.. Gick ner till sjön som ligger bara några hundra meter bort.. Där är det alltid ett gäng kanadagäss vid denna årstiden.. Rätt fina fåglar men det de lämnar efter sig är inte lika kul.. Hade kunnat vara mysigt att sitta på gräset med en picknickkorg där på gräset men det vill man inte när man kikar runt omkring.. Äckligt!!

Så några näckrosor med och en fick fastna i kameran.. De är så söta.. Om jag inte missminner mig så finns det en annan sort i en damm en bit bort, får gå dit en dag och kolla..

Nu sitter jag här och har Ernst jobbandes på tv'n.. Kul att följa jobbet de har med den fina gamla smedjan, eller vad det nu var för hus.. Minnet är bra men kort.. Otroligt vackert är det iaf och miljön runt omkring är ju så jäkla vacker..
.
I morgon skall jag, Amanda och min mamma köra till min mormor och ta hand om henne en stund.. Hennes man dog ju igår så man vill ju finnas för henne.. Vi skall ha mat med oss så hon slipper att stå med det.. Hon ville inte följa med ut och äta så vi tar med oss mat istället :-)
.
Nu är det bara nån timme kvar på min tävling så sista chansen nu att vara med.. Kolla HÄR så hittar ni tävlingen..
Önskar er nu en bra kväll och en härlig fredag..4 kommentarer:

Maleviks Rosenträdgård sa...

SOMRIGT :)
Håkan

Anonym sa...

Jag missade Ernst tyvärr :-( men det går nog på repris. Sköt om mormor i morgon.

Ha det så gott !!! Kram Annika

Nina sa...

Såg oxå Ernst :)
Önskar dig en fin dag!
Kram Nina!

elsamarianne sa...

Missade precis din utlottning... Har lagt till mig som följare av din trevliga blogg.
Ha en fin helg önskar
elsamarianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade