onsdag 14 juli 2010

Glädje och sorg..

Börjar med att säga GRATTIS till vår vackra kronprinsessa Victoria som fyller 33 år idag.. Jag har sagt det innan och säger det igen, jag är en av de som gillar vårt kungahus.. De är bra PR för Sverige.. För hur många vet vem tex Reinfeldt är utanför Sveriges gränser?? Inte många vill jag påstå.. Kanske inte super duper många som vet vilka kungafamiljen är heller men bra många mer..

Nu till det som varit glädjen idag för det var ju så ändå dagen startade.. Uppstigning var det kl 6.15 här hemma för mig, dottern och hennes två kompisar som sovit över.. Packade in oss i bilen och körde till Lovely Ullared.. Och OJ vad stort det har blivit.. Jag var där senast i november och nu var det ett antal kvm större.. Och det var perfekt, för jag kan tänka att det var lika mycket folk som det brukar men eftersom det sväljer en hel del mer så var det inte så trångt.. Härligt!! Och jag hittade en del.. Köpte lite kläder till mig bl.a en svart klänning, en gul kjol och en kort 80-tals kavaj :-) Lite till Patrick och ngt litet till barnen och en del till hemmet.. Bl.a dessa lyktor ni ser på bilden.. De skall få hänga på altanen nu men sen skall de in och få stå på mitt fina skåp och hänga i taket vid skåpet.. Servetthållaren inhandlades med.. En bra dag har det varit tillsammans med 3 stycken 16-åringar..

Nu till det sorgliga.. När jag åkte hem och var bara en mil hemifrån så ringer min bror och frågar om jag hört vad som har hänt.. Nej det hade jag ju inte.. Min mormors man har avlidit idag.. Han blev strax över 80 år.. Det var väl inte riktigt väntat, inte än.. Ringde mormor det första jag kom hem och pratade en stund med henne.. Jag och min mamma skall ta och köra ner till henne på fredag.. Idag har min moster och två av mina kusiner varit hos henne och i morgon skall en kusin dit så vi far dit på fredag.. Har tänkt att bjuda henne på middag, om hon vill, så slipper hon tänka på att fixa mat till sig.. Hon är ju dock strax över 89 år..

Nu skall jag kolla klart på firandet av Victoria och vila mina trötta ben.. I morron skall jag förhoppningsvis plåta en 2 månaders bebis, om vädret tillåter.. Njut av kvällen..5 kommentarer:

Uttan sa...

Ja Du Mia Jag förstår om Du inte kunde läsa de konstiga tecknen i min blogg men nu har jag fixat det tror jag, undrar vad som hände? att det blev så.

Ullared egentligen inget för mej men vet man vad man ska ha så är det nog ok.
Ledsen Jag blir att läsa om Din Mormors man. Så tråkigt för henne att bli ensam.

Nu ska jag nog gå och sova väntar att Mannen ska komma hem i natt nån gång sen blir han ledig några dagar.Tycker det har blivit lite mörkare nu på kvällarna såå hösten kommer krypande.
Sköt om Dej!
Kramar!

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Fina lyktor, kollade på den hänglyktan när vi var där förra veckan men vår bil var verkligen knökafull av packning och shopping.

Mycket tråkigt som jag läste på fb, med mormors man.

Kramen
nina

Nina sa...

Jag gillar oxå kungahuset :)

Så tråkigt med din mormors man. Skönt att hon har lite folk hos henne.. Det ger nog lite tröst i det jobbiga hon går igenom nu.

Fina saker du köpt.
Kram Nina!

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Vad tråkigt med din mormors man.
Jag har aldrig varit på Ullared i hela mitt liv. Tror mig inte stå ut bland alla människor som rycker och slit i allt men det kanske inte är så? Du har iallafall köpt jättefina lyktor där.
Nu fungerade din profil igen :O)
Kram Agneta

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni fick i Ullared och fina grejor du köpte. Vad tråkigt för er att Mormors man är borta. Skönt hon har de sina nära och kära hos sig nu.

Ha en härlig kväll !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade