måndag 5 juli 2010

Ledig!!!

Så var jag äntligen klar med min mega-jobbar-vecka och gissa om det är skönt.. Nu är jag ledig i två nätter och jag hoppas jag kan sova..

När jag kom hem från jobbet idag så drog jag på mig bikini och lade mig i solen med några tidningar.. Framåt förmiddagen så dukade jag ut lite frukost till mig i solen.. I filen la jag frysta blåbär. Mums så gott.. Det är blåbär jag plockade i vår vildvuxna del av trädgården förra året.. Nu har blåbären börjat mogna igen så snart är det dags att plocka av lite.. Ett jäkligt tråkigt jobb att plocka blåbär men gott och nyttigt är det..

Fick med Sassi på bild idag med, annars är hon specialist på att försvinna så fort kameran är framme..

Ikväll var det ju vägning hos Vikt Väktarna på schemat.. Jag var övertygad om att det var uppgång på vågen eftersom jag haft en godissvacka, men blev glatt överraskad när det stod -0,1 kg på vågen.. Inte mycket till minus men det var ju inte det väntade plusset så jag är glad.. Men nu måste jag skärpa till mig och till nästa måndag skall jag ner minst 0,5 kg.. Så heja gärna på mig :-)
.
Efter viktväkteriet så gick jag och Patrick ut för att plocka fläderblommor och hemma sen så satte jag en sats saft.. Det tar ju 6 dagar innan det är klart men gott skall det bli då.. Jag får ju inte dricka så mycket av det goda men lite skall jag minsann ha.. Älskar fläderblomssaft!! Mamma gjorde det ibland när jag var liten.. Jag och pappa var iväg och plockade blommorna och mamma gjorde sedan saften.. GOTT!!


Nu skall jag ta min bok och krypa ner bredvid Patrick och läsa lite i den innan jag släcker mina gröna.. I morron på förmiddagen så skall jag, Johannes, Malin och Amanda köra till Kristianstad där de ville shoppa lite..
Ha en bra natt och en härlig tisdag..




11 kommentarer:

Pia sa...

Vad gott det låter med fläderblomssaft!

Önskar Dig en härlig och solig vecka!
Varm kram!

Anonym sa...

Gott med fläderblomssaft och här hos oss är det Peter som fixar det.
Lycka till med både shoppingen och vikten.

Ha en härlig dag !!! Kram Annika

hemma hos lilla mej sa...

Vad gott det låter med fläderblomssaft.Bara så gott.Hoppas att du och dina änglar år en kanondag.Ha det bäst vännen.kramar Rita ♥

Helena sa...

Hej! Å så gott med fläderblomssaft! Hoppas du har kunnat sova ordentligt i natt och att du hittar massor med fint på dagens shoppingtur! Kram Helena

nettan sa...

perfekt shopping väder... och jag som skulle till stranden .. får bli i morogn när jag är ledig;-)
kram

Uttan sa...

Så gott med lite ledighet.
Och vilken god frukost Du fångat på bild det vattnas i munnen för jag har inte ätit frukost än på morgonen men jag får nog ta och göra det.
I dag har vi svalare och det är så skönt så i dag blir det en tur till staden för att handla upp i kylen.
Ja efter Mannen kommit hem så klart för han var uppe tidigt för att spela golf.Men jag sov till 9 så skönt.Hoppas Du fick en god sömn i natt.
Fläderblommor,,,godaste saften tycker Jag.

Ha det gott!
Kramar!

Tjohalia sa...

Har aldrig plockat fläderblom, jag börjar undra om det finns som jag inte sett? Hi, låter gott med hemgjord fläderblomsaft. Jag köper färdigt, men.. ja.
0,1 kg ner är också bra. Glöm ej att muskler väger mer än fett.
Kram!

Inspiration i vitt sa...

Mmm så gott med fläder, är så sugen på att prova att göra det men det blir lixom aldrig av. vilken fin katt du har Mia. Kram på dig/Ingela.

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vad mysigt att plocka blommor tillsammans :) Det lät riktigt läskande med fläderblomssaft!

Lycka till med VV så du klarar nästa veckas mål :) Du är så duktig!

Ha det gott,
många kramar Therese

Nina sa...

Självklart hejar jag på dig! Heja, heja! Du är kanonduktig!

Fläderblomssaft gillar jag med, iskall i sommaren :) Vad duktig du är som gör egen!

Hoppas du har det bra!
Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

Du är allt lite huslig du ...visst är det gott med fläder ...du solar och badar säger du ..du har ju nära till badet ...ni har det så fint däruppe...badar du vid bryggan som är efter ditt ...där var jag och doppade mig när jag bodde där förut ..så häärligt!jag har också en katt ...den heter tigerlilja ...men jag är tyvärr ingen kattälskare...men den tar ju lite möss här på gården ..ha det gott ! kramizar jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade