fredag 2 juli 2010

Sverige är som bäst nu..

Sol, värme och Sverige!!! Känn på de orden och titta er omkring.. Visst är det vackert.. Orden är vackra och vårt land är så in i bomben vackert.. Just nu visar sig Sverige på sin allra bästa sida och jag hoppas att det varar så ett tag nu.. När det är så här fint ute så har jag inte det minsta längtan att åka utomlands.. Visst är det skönt att komma hemifrån men när det är så här fint här i vårt vackra land då stannar jag gärna inom Sveriges gränser.. Tar mig gärna hemifrån ändå och det skulle behövas men jag hade nöjt mig med en liten bilsemester.. Den bilsemester får vi snart om lite drygt tre veckor.. Då skall vi bila tillsammans med kompisar upp till Stockholm där vi sedan skall ta oss över till Åbo.. Inte Sverige jag vet men det är ju bra nära iaf och vädret är nog detsamma om vi är kvar i Stockholm eller åker över.. Härligt skall det bli i vilket fall..

Idag så testade jag att använda den guldiga sidan på reflexskärmen jag köpte när jag plåtade.. Lite svårt att få till skärmen när man inte har assistans men det gick rätt så bra.. Amanda fick ställa upp lite snabbt som modell innan hon skulle iväg med kompisar.. Kul att hon vill vara med på bild och att jag får träna på henne..

Idag har det inte blivit mycket gjort.. Jag sov till kl 15 då jag käkade frulle.. Tog in torr tvätt och hängde ut blöt.. Tog ikväll en cykeltur på 51 minuter, riktigt skönt var det även om det var jobbigt bitvis för jag hittade en del uppförsbackar, men det är bra för fläsket ;-)
Patrick är på middag med Lions, jag var med bjuden men eftersom jag skall jobba ikväll så tackade jag nej.. Så det var bara att ta sig hem och fixa lite mat så man inte svälter i natt.. Jag kokte potatis till mig och åt det med matjesill.. Till Johannes och hans tjej Malin gjorde jag pizza.. Amanda skall sova hos en kompis i deras stuga i helgen så hon är inte hemma och Patricks flickor är hos sin mamma..
.
Innan jag tar mig till jobbet så skall jag smaska på lite jordgubbar vilket säkert Johannes och Malin med vill ha så nu önskar jag er en bra fredagskväll..9 kommentarer:

Maleviks Rosenträdgård sa...

Tja.vad sägs om en hundralapp??

Vita-hjärtan sa...

Hej... Tassar in här för första gången och kikar mig omkring.. :)

Kram Evelina

Uttan sa...

Så spännande att fota med skärmen men så svårt att få till det måste det vara men tycker bilderna ät finfina.
Önskar Dej en bra Jobbnatt!

Kramar!

Pierre sa...

Ja nu är det som vackrast i detta land. Vad kul att du börjat med reflexskärm. Nästa på önskelistan antar jag blir en assistent som håller den :) Fina porträtt!

Nina sa...

Fina foton på fin Amanda! :) Så mjukt det blir med den guldiga skärmen.

Håller med om att Sverige är vackert nu. Vi bor i ett himla fint land! Jag sa det till Göran nu när vi var ute sist, det är ju många, framförallt tyskar som gillar vårt land.

Vi planerar att bila i Europa när Sandra har flyttat, och det ska bli kul att se sig om, men så många lika vackra platser som vi har hemma tror jag inte vi får se ändå.

Hoppas natten gick bra, semestern närmar sig :)
Ha det fint!
Kram Nina!

A home far away sa...

Javisst är Sverige som bäst just nu:) och vi stannar 4 veckor här i Sverige, far hem den 1 a augusti:) så härligt!

Kram Gunilla

LjuvligtLantligt sa...

Så fina bilder o vacker dotter!!
ha en skön dag i hettan.
Kram Git

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Vilken snygging som ställde up som modell.
Min armband kostar lite olika. Det beror på vilken typ av pärlor mm jag använder. De färskaste i förra inlägget kommer att kota 249 kr. Då får du ett par matchande örhängen och jag bjuder på frakten.
Maila gärna om du är intresserad.
KRAM

Anonym sa...

Fina bilder på Dotran :-)
Ja det är helt underbart fint nu.

Ha det !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade