fredag 16 juli 2010

And the winner is...

Spänningen är oooooliiiidlig!!! Idag har jag dragit vinnaren av bokvilan.. Jag använde mig av slumpgenerator på datorn.. 67 lotter var det och alla som har anmält sig i tävlingen har fått ett nummer för var lott man har.. Och slumpen drog lott nummer 4.. Vem hade då nummer 4?? Jo det hade Therese med den mycket fina bloggen Fru Sätterlund grattis till dig.. Nu behöver jag bara din adress så kommer bokvilan som ett skott på posten :-D

Skulle du vilja ha en egen bokvila så kan man beställa genom mig för 180:- inkl porto.. Kan inte levereras förrän i september, men beställ gärna..

Idag har jag, min mamma och Amanda varit hos min mormor.. Vi hade mat med oss så vi åt där när vi kom, vilket var uppskattat av lilla mormor.. Jag hjälpte henne att städa uppe på bokhyllan för dit når hon inte och jag vill inte att hon skall klättra på en trappstege.. Hon blev jätteglad för den hjälpen.. Hon mådde bra efter omständigheterna tycker jag vilket var skönt att se.. Hennes man dog ju i onsdags.. Ledsen så klart men ändå pigg..

Besök har vi haft idag med.. Det var lilla Engla, 2 månader, som var här och ville bli plåtade.. Sååå söt hon är och många bilder blev det.. Här visar jag en av dem och jo, jag har fått tillåtelse av Englas mamma Anna att visa bilder här och på FB..

På min fotosida på FB, Photo by Maria finns två bilder till.. Kom gärna in där och kolla.. Där lägger jag ut bilder lite då och då och jag tycker om när man klickar på gilla knappen ;-) Så joina gärna..
.
Nu ikväll är Patrickwhiskeyprovning med sin whiskeyklubb, de har 10-års jubileum, så jag och mina ungdomar är hemma själva.. Vi har grillat, och så gott det var..
Patrick har för övrigt jobbat sista dagen idag så nu har han semester i fyra veckor.. Jag har redan haft en och har bara två kvar men skall njuta gott av de :-)

Nu skall njuta av den härliga sommarkvällen ute på altanen med tända ljus i mina nya lyktor jag köpte i onsdags..
Njut kvällen, natten och lördagen..
8 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

så rar och go du är med din mormor. vad härligt det är nu när man äntligen fått semester. Njut nu riktigt ordentligt utav din ledighet, det ska jag oxå göra. Kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Skönt att mormor fick både besök och lite hjälp. Vilken gullig baby du hade på besök. Läängtar tills jag blir Farmor el. Mormor.
Ha en skön helg !!! Kram Annika

fru Sätterlund ✯ sa...

Ååh tack!!! Vad roligt att jag vann din fina bokvila :)

Njut nu ordentligt av ledigheten!

Kramar Therese

Nina sa...

Stort grattis till Therese! :)
Och tack till dig, förstås, som ordnade tävlingen!

Kan jag tro att det var roligt att fota en sån liten sötnos! Så go!

Så skönt för din mormor med lite sällskap i sorgen! <3

Må så gott!
Kram Nina!

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Rart mot lilla mormor.
Ullared ger mersmak! Vill åka dit och fynda igen ;)
Njut av sköna semesterdagar!
kram
nina

Hanna sa...

Vad glad jag är att jag kom in på din blogg. Har försökt men inte lyckats på säkert en vecka.
Kram
Hanna

Anna sa...

Tack för bilderna..Hon blev så bra.

Kram Anna med familj

Anonym sa...

Tjenixen ! sportiga du ...där satt jag och tuggade...dock en nyttig lunchmacka...hi,hi...det hade ju varit så roligt om du ville komma hit och ta lite fina bilder ..det får du så gärna ...du kan ju träna ...fast du är ju redan proffs i mina ögon ...det är bara att säga till om du vill komma hit ..hade varit skoj ...ha det gott 1 kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade