måndag 20 oktober 2014

Detox!!

Idag har jag startat med att rensa ur min kropp från slaggprodukter.. Jag skall köra en detoxkur efter Forever livings recept och råd..

Startar detta på en dag som jag har haft mycket att göra så jag knappt har hunnit att tänka på att jag ev skulle vara hungrig.. Nu behöver man ju inte gå hungrig eftersom jag får äta mig mätt på soppa, smoothie, frukt och bär..
Jag gör detta i första hand för att rensa ut kroppen från slaggprodukter, men också för att få en liten kickstart till att bli lite sundare och minska lite i vikt..


Hur har jag då ätit idag..
Jag började dagen med att dricka ett glas ljummet vatten med citron i..
Frukost åt jag på jobbet och det i form av en smoothie och ett äpple..
Tre morötter tog jag i farten när jag var på vift idag..
Allt detta har jag handlat för att klara mig några dagar:
Visst ser det fräscht och gott ut?
Till Lunch, en sen sådan, gjorde jag en tomatsoppa som jag fått recept på via Forever living.. Lite udda ingedienser men smaken var det inget fel på, riktigt god..
I kväll var jag på Tupperwaredemo där de bakade muffins och scones, jag åt en apelsin.. Och när jag kom hem gjorde jag en god smoothe till mig..
Idag har jag väl inte ätit optimalt eftersom jag varit på springande fot hela dagen, men den har funkat och jag har inte varit hungrig..
Till detta äter jag kosttillskottstabletter, omega, magnesium och dricker aloe vera gel..
14 dagar är tanken att detoxa och jag hoppas jag klarar det och inte faller för ngt dumt.. Men jag har många omkring mig som hejar på mig och en stor pepp i återförsäljaren jag har kontakt med..

Följ gärna mina dagar där jag skall berätta vad jag äter, hur jag mår och känner..


2 kommentarer:

Annelie L sa...

Lycka till!!

Paula Andrae sa...

Lycka till!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade