fredag 3 juni 2011

Underbara solen!!

 Idag har det varit det ljuvligaste väder man kan tänka sig.. Solen har visat sig från sin bästa sida och det har varit supervarmt.. Jag har legat i bikini på gräsmattan och läst tidning och löst korsord.. Lite färg har jag minsann fått med..
När jag låg och solade så hörde jag ett ljud bakom mig och kollade upp i ett litet träd som står där och såg denna lilla sötnos..




Den satt alldeles still och såg lite rädd ut.. Och det var den nog med för en liten bit ner i trädet så satt denna lilla gynnare..




Ni kan nog se vad som döljer sig mellan löven och som har blicken riktad uppåt mot Kurre.. Jo då, det var Sassi som jagat ekorren.. Sassi gav till slut upp och försvann men ekorren vågade nog inte sig ner för tidigt för den satt uppe i trädet i flera timmar.. Eller var det så att den blev bländad av min vita kropp och såg inget..
Jag cyklade en runda på 1 timme och när jag kom tillbaka så hade nog ekorren fått tillbaka synen för då var den borta..




Snart jobb för min del.. Tre nätter nu innan jag har semester från mitt vanliga jobb i en vecka för att jobba som fotograf på Sweden Rock Festival i fyra dagar.. Behöver jag berätta att jag längtar?? Nä jag trodde det ;-)


Glöm inte min tävling som ni hittar HÄR..


Nu har jag fått till det så jag kan kommentera era bloggar men däremot så kan jag inte å till det med min vanliga Kram Mia här på bloggen så ni får stå ut med en vanlig kram ;-)


Ha nu en fin fortsatt kväll och en härlig lördag..


Kram Mia

12 kommentarer:

Patricia sa...

Jag har med solat, skrämde kanske Blåmesarna som har holk i vårt äppelträd men tror de överlevde .. =)

Så söt ekorre, det är ett djur jag verkligen gillar. När jag boddei USA tyckte de att jag var konstig som gillade dem för de tycker att de är otäcka .. hur kan man tycka ett så gulligt djur är otäckt? .. =)

Vilken härlig bild på trollsländan, vilket ljus!

Nog kan jag tänka mig att du längtar till SRF .. det skulle jag med gör om jag hade möjlighet att åka ner .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

katta sa...

ohhh myspys med cykeltuuur!!! :) Gick det bra?? stor kram

Nina sa...

Tror jag det, att du längtar :) Hoppas vädret fortsätter så här för hur det än är så är det roligare då. Och framförallt skönt att slippa regn när du ska fota.. Tummar hållna för minst uppehåll!

Söt Kurre i trädet, kan tro att h*n hade stenkoll på Sassi.. Och tvärtom med, förstås ;)

Ha det kanonfint!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Aha, undrade just vad SRF var som du skrev i förra inlägget, det kommer passa dig som handsken, rena drömjobbet. Och så fint du fångat lille kurre på bild.
Ha en skön lördag
Kramar
AnnaMaria

Katta sa...

Ja men det är ju så! Det är så härligt att ba total flippa ut hhaha någon gång då och då!!!

Roligt!!! Mitt ass är fortfarande avdomnat sedan spinningpasset! So not ok? right... hahah stor kram

minuskalorian sa...

Det kan jag förstå att du längtar.. Vilket bra extra jobb du har!! Jag gillar verkligen dina bilder av både Kurre ekorre och trollsländan. Ljuset blev perfekt.
Här strålade nyss solen för fullt och tanken var att plantera blommor och sedan lägga mig och sole. Men helt plötsligt blev det kolsvart på himmelen och nu står regnet som spön i backen, så jag får väl vänta och hoppas att det blir fint igen:) Ha det så bra!

Kram Marianne

mammaxtre sa...

Vilket rart sällskap du hade :-)

LOPPISLIV sa...

Halloj Mia! Ja nu har vi fått sommar, visst är det härligt!! Söt liten ekorre du fångat på bild. Var vid havet i går med väninnan och våra döttrar, kaffekorg och solsken....helt underbart!! Tog avstickare till loppiset i näsum först men där var galet mycket folk, gjorde inte många fynd heller precis, nä då var havet mycket trevligare :-)) Ser lika fint ut idag, får nog bli en repris..hihiii

Ha det bra nu du som jobbar och Lycka till med jobbet på Sweden Rock, vad roligt för dig. Kraaaam P

Hem och Lycka sa...

Så sööt!

Kram

Änglarnas hus sa...

Hallojsan Mia!!

Underbart väder nu! Har också vilat mig ordentligt och fått en massa sol på kroppen!

Ha det gott! Kramis Sanne!!

Katta sa...

Hahaha vilken tuuuuuur! Att den var hos dig! Min aptit menar jag. Jag trodde nästan att den var borta for good! Men nästa gång ni talas vid kan du väl säga att jag gärna skulle vilja ta ett samtal med den? om det är okej? Hahaha...

Hoppas du har det fantastiskt i detta underbara magiska väder!!! KRAM!! <3

Källeboda lantliv sa...

jaa underbara sol ..jag bara njuter ..kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade