fredag 17 juni 2011

Trött och slö!!


Ja nu är jag verkligen trött, slö och helt slut.. Det märks på och i mig att det snart är semester och jag behöver den verkligen och jag tror att jag hade behövt mer än 4 veckor, men det är det jag tagit så jag får försöka vila upp mig på de veckorna.. Från vecka 30 och 4 veckor framåt är det min tur att ha semester..
 
Har också varit fruktat dålig på att blogga och framförallt att läsa bloggar ett tag nu, jag har varken haft tiden eller lusten.. Jag har hållt på med bilderna från SRF som jag nu skickat in så jag hoppas att de snart finns på deras hemsida.. Vill man se lite bilder jag tagit så kan man ju alltid klicka in sig på min FB-sida, Photo by Maria, där jag lagt ut en del..
I förgår fick jag ett paket på posten från Jotex, det innehöll en gardin till vardagsrummet, den som hängde där var allt för kort sedan vi bytte fönster.. Och lika korta som de var, lika långa var dessa, så jag måste sy upp dem men det gör jag vid ett senare tillfälle, just nu får de hänga uppe ändå..Ikväll är det jobbet som gäller igen, tre nätter har jag framför mig.. Känns tungt just nu att gå till jobbet eftersom jag inte hann att umgås med sambo och barn förra helgen, men det var ju självvalt och det brukar ju gå bra när jag väl är på jobbet.. Och jag har ju eftermiddagarna/kvällarna till att umgås, men hellre hade jag ju helt klart varit ledig..

Nu i eftermiddag skall jag ev till en kompis och plåta deras nya familjemedlem, en söt liten Sunny.. Sunny är en liten svart cocker-spanielvalp.. Skall bli kul att få träffa henne, de är ju så söta de små liven..

Vill tacka alla som anmält sig till min tävling, jag har inte gått in och tackat personligt men jag hoppas ni ser det här.. och så klart får man vara med om man bor i annat land med, tycker jag bara är kul :-)
Och ni som inte anmält er än, ta och klicka in er på bilden uppe i högra hörnet så kommer ni till tävlingsinlägget där ni kan anmäla er och hur många lotter ni vill ha..

Ha nu en fin fredag och njut av varandra..

KRAM Mia

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gött med semester, hoppas bara vädret håller i sig också,, så man inte blir "låst" att bara vara inne.

Vi har också ( eller Göran i alla fall, för jag har ju mer semester) veckorna 30 - 33, första året vi har 4 veckor på raken, vi brukar bara ta 3 veckor.
Men, eftersom vi ska åka "hem" till Värmland en vecka eller kanske t.o.m en dryg vecka så ville vi ha 4 veckor på raken,, för sen blir det ju dagsutflykter med hojjen och utnyttjning av vår stuga.

Ha en finfin helg fast du jobbar,, jag börjar också att jobba i morgon, ska bli gött.. // Kramen Annelie

Nina sa...

Ja, inte undra på att du är trött efter en intensiv, men rolig helg. Långt till semestern har du, känns det som, men tiden rusar ju på så fort så rätt vad det är så är vi där. Hoppas du får lite tid till både vila och familj innan semestern dock :)
Kram Nina!

Hanna sa...

ha en bra helg.
Kram
Hanna

Ebbas änglar sa...

Hej Mia

Börjar oxå sukta efter mina semesterveckor...... Mina ligger 4 veckor bort, alltså v. 29. Bara att streta på ett tag till!!

Hoppas du får en bra helg trots arbete.

Kram Malin

Källeboda lantliv sa...

javisst längtar man efter semester nu ..det gör jag med ...fina gardiner du köpt ...ja sy upp dom en regnig dag vetja...ha en bra jobba kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

agneta sa...

Hoppas du får en bra jobbarhelg!

Kram Agneta

Lilla Brödhult sa...

Jag har med varit urusel på att läsa och kommenterar hos er alla, har inte haft någon energi..
Ja jag tror nog att vi alla längtar efter lite semester, hoppas det blir lite varmare tills det.. Snygga gardiner du köpt..
Ha det så gott på jobbet kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade