torsdag 23 juni 2011

Regn och sol..

Ja så har det sett ut under min vakna tid idag.. Ömsom har det vräkt ner stora våta droppar eller så har solen lyst från en blå himmel.. Märkligt väder.. Hoppas det är mer stabilt till i morgon då det är många som skall vara ute hela långa dagen, så också vi.. Iof finns ett stort partytält (tror jag) men det är ju ändå trevligare om det är uppehåll..


Dessa härliga moln fanns på himlen nu ikväll, fast i verkligheten var de mer gulaktiga men det ville inte min mobilkamera förmedla..

Har ni tänkt på hur det skrivna ordet kan tolkas?? Jag har nog skrivet om det innan tror jag.. Man skriver och tänker på ett sätt, någon läser det och tolkar det på ett helt annat sätt.. Det kan bli så himla fel.. Jag kommenterade en blogg igår och idag stod det om min kommentar (läs det inte negativt) jag skrev en ny kommentar idag där jag försökte förklara hur jag menade.. Gick tillbaka till den bloggen lite senare och läste de andra kommentarerna som kommit in och tolkade då det som att de misstolkat mig.. Nu hoppas jag att ägaren av bloggen förstår hur jag menar för jag menade INGET negativt alls i det jag skrev.. Jag gillar denna person skarpt och hon gör ett skitbra jobb och jag förstår precis hur hon tänker och varför, och ser absolut inga fel i det.. 


Så lämnar vi ordets misstolkningar för ett tag :)
Vad skall ni hitta på i morgon, midsommarafton?? Själv skall jag starta dagen med att sova någon timme för att orka med att vara trevlig på kvällen.. Jag och Patrick skall äta den sedvanliga matjesillen, potatisen, gräddfilen och gräslöken, Patrick skall säkert ta en snaps som jag mer än gärna hoppar över både för att det smakar förfärligt och för att jag skall köra bil senare.. På eftermiddagen skall vi ner och kika på lite midsommarfestligheter och sedan skall vi köra till Hällevik..
Vi har vänner som har stuga där och som skall hålla i årets midsommarfest.. De startar lite tidigare med sill och brännboll men eftersom jag har jobbat så vill jag vakna till liv och ta det lite lugnt innan vi kör dit.. Så vi kör på "seneftermiddagen" och kommer att vara med när det skall grillas och ätas jordgubbar.. Vi hade kunnat sova över sen men har valt att köra hem, skönare att sova i sin egen säng.. Hade ju kunnat ta vår premiärtältnatt men den får vänta till semestern istället..

Ha nu en riktigt fin Midsommarafton (med sol hoppas vi).. Vi ses inte i morgon men möjligen på lördag då det säkert dyker upp någon bild från midsommaraftonens festligheter..

Kram Mia

Ps.. Glöm inte tävlingen jag har.. Klicka på bilden längst upp till höger så kommer du dit.. Ds..

4 kommentarer:

Nina sa...

Jahadå, Mia, det är lugna puckar :) Man skriver utifrån sina egna erfarenheter och det är lätt att dom som har andra erfarenheter tolkar det annorlunda.

Det upplever jag ofta när jag ska förklara något utifrån vår situation, att andra i liknande situation förstår utan förklaring, och då glömmer jag ibland att förklara ordentligt. Jag tror nog jag förstod vad du menade iaf :)

Vad skoj med en midsommarfest, hoppas du sover gott idag och får vara pigg ikväll.

Vi har som vanligt inga större färändringar, men det blir väl lite utelekar här hemma om vädret tillåter. Sill å nubbe oxå! (Fast bara en, för jag jobbar ju)

Ha nu en skön midsommar!
Kram Nina!

Piah sa...

Skulle bara säga enkelt och kort.Ha en riktigt skön Midsommar!!!
kram *piah*

Annika N sa...

Hoppas ni fick bättre väder än det var här. Förvisso mest uppehåll men molnigt och blåsigt och kallt var det.


Ha en fortsatt bra helg !!! Kram Annika

A Cup Of Emilia sa...

Visst är det kul med minnesväggar :) Ibland vill inte mobilkameran fånga alla ögonblick på rätt sätt. Men bilderna var vackra ändå :)

Hoppas allt löser sig med bloggerskan som misstolkade dig. Sådant händer ganska ofta i bloggvärlden. Man kan inte alltid förmedla saker och ting på samma sätt med enbart ord.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade