tisdag 21 juni 2011

Det är på gång..

Tisdag i midsommarveckan, det går undan nu.. Idag har jag varit ledig och är det fram till kl 22 i morgon kväll då det är dags att jobba natt ett av två denna veckan.. I helgen är jag ledig..

Idag har jag haft en riktig latmansdag.. Vaknade vid nio och kikade på klockan, tänkte att tio minuter till.. Det blev långa tio minutrar, vaknade igen klockan elva.. 
Fick snabbt iväg och handla för när Patrick kom hem så körde vi till Jysk i Karlshamn där vi lagt undan ett tält.. Jag började prata om att jag ville campa redan förra året och vi har kikat lite på tält.. Vi kände nog båda att ett allt för dyrt behöver det inte vara för vi kommer förmodligen inte tälta en massa.. Så ett sexmanna tält som inte kostade skjortan blev det och två sovsäckar.. Får se när det blir en premiärnatt i det..

 
Igår började Patrick med att spontpanela väggen i vår trapphall.. Väggen har sett förfärlig ut länge nog nu.. Den har alltså varit så söndrig som ni ser ovanför panelen i alla dessa tre år vi har bott här.. Jag har irriterat mig varenda gång jag gått i trappen.. Men nu som sagt så skall det åtgärdas.. Tror att det kommer att bli kanonsnyggt när det är klart.. Fast det lär dröja innan det är klart för vi måste låna en trappställning för att kunna göra de sista meterna upp mot taket och den kan vi bara låna på en helg och som ni vet så jobbar ju jag varannan helg, och sover ju då på dagen och då kan inte Patrick jobba.. Men som sagt så är det iaf på G nu och bara det känns skönt..


Nu mina vänner kan ni hitta en del av de bilder jag tog på Sweden Rock Festival på deras hemsida.. Klicka HÄR!! så kommer ni till bildsidan.. Så klart är det ju inte alla mina bilder jag tog men det är ungefär 125 bilder där, jag tog ju ca 1500-2000 bilder var dag.. En del av dem har jag slängt men jag har mååååååånga kvar.. Och vill ni se mer så ta er in på Photo by Maria på Facebook där det ligger fler bilder från SRF och många andra bilder.. Klicka gärna på gilla när ni är det för det gillar jag :-D

Nu skall det bli lite tv-tittande och sedan snart sängen..

Ha en fortsatt fin kväll alla fina läsare..

KRAM Mia

6 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Låter härligt att du får vara ledig hela helgen. Hoppas på bättre väder till midsommar dock. WOW kommer att bli kanon snyggt med sponten! ME like. KRAM

Nina sa...

Vad roligt att ni är på G att få ordning i trappen. Är säker på att det kommer att bli kanon när det är klart. Har ju sett lite bilder här på hur fint ni fått i ordning i övrigt :)

Jösses, jag gissar att det tog sin tid att gå igenom alla foton... Men vad skoj, ska in å kolla strax..

Ha det fint!
Kram Nina!

Ebbas änglar sa...

Hej Mia

Det kommer bli superfint med panelen. Precis sån panel har vi som fondvägg i vardagsrummet & det är SÅÅ snyggt!! Vilken skillnad mot den mörka tapeten ni har innan. Skönt att du får vara ledig över midsommar.

Ha det fint & trevlig midsommar.

Kram Malin

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ni håller på att fixa och donar.
Hoppas att du får en fin midsommar!
Kram Anette

Annelie L sa...

Det kommer säkert bli jätte fint i trappan, skönt när det börjar hända saker som man väntat länge på. Jag ska gå in och titta på bilderna och se vad jag tycker ;)) Hoppas nu att dina arbetsnätter går fort så att du kan njuta av din lediga helg. Kram till dig.

Uttan sa...

Ja nu hoppas Vi på en fin Midsommar.
Här joggar Mannen på midsommarafton men kommer hem på natten till midsommardagen och då är Han ledig :)

I Er trapp kommer det bli kanon...vilket lyft det blir.

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade