måndag 13 juni 2011

Underbart är kort!

 Så var vardagen åter här.. Sweden Rock Festival är över för detta året och nu får jag längta ett helt år..
Men vilken festival det har varit.. Jag är så nöjd!!
Jag har ju jobbat alla fyra dagarna som fotograf åt Sweden Rock.. Jag hade 17 utvalda band att plåta och leverera bilder plus att det skulle plåtas en massa annat som tex festivalbesökare.. En del av alla bilder jag tagit kommer att läggas ut på swedenrock.com.. Redan nu kan man hitta några bilder jag tagit under PRESS på deras sida.. Och jag har själv lagt ut några på min FB-sida, Photo by Maria.. Välkomna in och kika och gilla gärna min sida..


Här uppe ser ni David Coverdale som sjunger i Whitesnake och han gör det bra.. Jag gillar deras musik mycket..

Ozzy Osbourne ville ju alla fotograferna plåta men tyvärr så fick inte alla göra det från diket, och jag var en av dem som inte fick.. Men min fina kompis Anna fick äran och en av hennes bilder ligger på startsidan på SRF's hemsida och mer bilder kommer att komma upp där..
Men jag stod ju självklart i publiken och försökte komma rätt långt fram, men det var inte tillräckligt för att få bra bilder av honom.. Tyvärr gick han ju aldrig ut på "catwalken", då hade jag kunnat fått riktigt bra bilder.. Men man kan inte få allt.. Jag fick en massa bra bilder på andra med mig hem iaf..


Jag har en hel del bilder kvar att leverera till Sweden Rock och det skall jag sitta med nu under de närmsta dagarna så de får dem så fort som möjligt så de kan lägga in dem på hemsidan..

Jag tackar Johannes på SRF som gav mig förtroendet att plåta och jag hoppas jag får återkomma nästa år för detta var verkligen roligt.. Och förhoppningsvis så har jag ett ännu bättre objektiv då med..

Nu är det jobb som gäller för mig i natt och i morgon natt, sedan ledig ett par nätter..

Tack alla som anmält er till tävlingen och ni som inte gjort det finns ju chansen i en och en halv vecka till.. Klicka bara på tävlingsbilden längst upp till höger så kommer ni till tävlingen..

Ha nu en fin natt och en bra tisdag..

Kram Mia

8 kommentarer:

M a d a m e M o r e l l sa...

Hihi jag var nog lite kär i Coverdale när jag var ung,,,,tänk att han finns än!
Kram Jessika

Källeboda lantliv sa...

ja jag var också och tittade på white snake..inte mina favoriter precis ..men det var ju en upplevelse ..dom spelade så högt att hjärtat tog extra slag stod längst fram ...men du var ju nöjsd säger du ..kram jeanette.kallebodalantliv

Nina sa...

Jag förstår att helgen gick med en rasande fart, hoppas du fick många fina bilder. Ja, det är jag ju rätt säker på att du fick :)
Ha det fint!
Kram Nina!

Matilda Wik - fotograf i Norrköping sa...

Sv: Tusen tack Mia! :)

Katta sa...

HAHAHAHA Mia vad rolig du är!!! :D
Har du haft det bra? Kram <3

Vita Falkens Lantliv sa...

Så kul du har haft det!! Då har vi samma musiksmak;)

Kram Susanne

Nyanser av vitt sa...

Så kul för dig vännen. Hoppas du får många fler uppdrag.
Kram Agneta

Annika N sa...

Var säkert skitkul att vara där och sen få äran att plåta måste vara superkul. Jag får gå in och kolla lite sen..

Ha det toppen !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade