tisdag 28 juni 2011

Ny vecka..



Nu har vi gått in i sista veckan denna månaden.. Rysligt fort går det.. Jag jobbar fyra veckor till innan jag får gå på semester men än så länge känns det helt okej.. Fast jag erkänner att det är ju lite drygt att gå och lägga sig på morgonen när jag kommer hem när det är så fint väder ute.. Idag (måndag) har det ju varit rena sommarvädret, precis som det skall vara nu vid denna tiden..


Nicke Borg på Sweden Rock 2011

Jag startade dagen med att äta frunch tillsammans med min fina kompis Anna nere i byn på Café Hörnan... Gott men onyttigt var det.. Efter det har jag haft det rätt lugnt.. Fast innan jag var och åt så sov jag och väcktes av ett av världens äckligaste och mest enerverande djur, en FLUGA!!! Vad tusan skall de upp i ansiktet och göra när man sover.. Dödade en men när jag lagt mig igen kom det en ny.. Så det var bara att pallra sig upp.. Hoppas det inte finns några flugor i sovrummet när jag skall sova i morgon bitti..


Rob Zombie på Sweden Rock 2011
Idag, tisdag, så skall jag klippa mig efter jag har sovit och direkt efter det så skall jag plåta en konfirmand, hoppas att det lyckas med bilderna.. Alltid nervös när jag skall plåta porträttbilder.. På onsdag skall jag plåta Patricks äldsta dotter som också skall konfirmeras till helgen.. Skall försöka komma på något bra ställe att ta de bilderna på bara.. Jag vill ju inte att alla bilder jag tar är från samma ställe..
Måste ta studentbilder till tackkort på min son, Johannes med, det har inte blivit av än fast att det är en månad sedan han gick ut.. Han är ju inte så road av att vara med på bild så han ber ju inte direkt om det själv.. Det skall ju vara fint väder nu hela veckan så jag får "tvinga" ut honom en eftermiddag efter jag har sovit..


Jag jobbar fyra nätter nu.. En natt mer än vad jag egentligen skulle, men jag har bytt en natt.. Patrick har vunnit två biljetter till Diggiloo i Ronneby d. 8/7 och eftersom jag skulle jobba då så har jag bytt med tjejen som jobbar de nätter jag är ledig och hon ville byta nu på torsdag.. Det funkar att jobba fyra nätter men det är segt, men alltså självvalt..


Nä nu önskar jag er alla en bra natt och en härligt solig somrig tisdag.. Och glöm inte min tävling som ni hittar högst upp till höger..


Kram Mia

10 kommentarer:

Nina sa...

Ja, jösses, vart tog juni vägen?? Hoppas resten av sommaren tänker ta det lite lugnare..

Lycka till med plåtningarna i veckan och hoppas flugorna håller sig ute när du ska sova i fortsättningen.

Kram Nina!

LOPPISLIV sa...

Ja tänk att dessa små djur kan förstöra sömnen för en, hoppas du slipper dem hädanefter :-)) Nu har vi nedräkning, idag ska bli ännu finare väder, det ser redan fint ut, och en annan ska cykla till jobbet nu :-)) Hoppas bara det bli lika fint när vi har semester sen. Lycka till med fotograferingen av sonen nu. Kraaaam P

Källeboda lantliv sa...

ja dagarna går för fort nu ..men visst är de fina ..idag blir det nog en kanon dag ...känns så redan nu ..jag jobbar denna och nästa vecka ..suck ! nu vill jag ha semester ...kul att du får så många foto uppdrag ...ha en bra dag ..trots att du ska gå och lägga dig nu på fm ..kram jeanette .kallebodalantliv

LjuvligtLantligt sa...

ja jäklar vad du har att göra men i detta fina vädret så känns allt så mkt lättare ;)
Kramkram//Git.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Fullt upp hör jag! Kul med flera fotojobb!! Förstår att det känns tråkigt att behöva sova när solen skiner, men det är inte så kul att sitta "inlåst" på jobbet heller...jag vill uuuuut! Tänk om man fick vara ledig alla soliga dagar och jobba de regniga? Undra om det skulle gå jämt upp???

Ha en underbar dag, god sömn utan flugor (kan vara såååå irriterande)!

Kram,
Regina

Annelie L sa...

Flugor kan vara de mest irriterande djur som finns, just nattetid (sovtid)
Hoppas du haft flugfritt under dagens sömn.
Lycka till med all fotografering, det kommer säkert gå jättebra, du är så duktig.
Jag hoppas att Juli går sakta ,sakta och så även Augusti, sommaren får inte ta slut för fort, mycket sommar, sol och värme så vi orkar med vintern som kommer.
Kram vännen

katta sa...

Självklart!! upp till bevis ;)
Ja det lönar sig verkligen. Ska testa och skriva att jag önskar mig 5000 kr under min huvudkudde ska vi se om hon lyssnar då cokså hahahaha ;) Taaaaack! Jag känner mig lite som en gris i rosa. Tjock och rosa, obehaglig kombo! ;) kram

Annika N sa...

Du fixar säkert att plåta både konfirmander och sonen, det brukar ju bli superbra :-)

Ha det gott i värmen !!! Kram Annika

Nyanser av vitt sa...

Usch jag avskyr flugor. Hoppas du kunde somna om efter din mördarjakt :O)
Tack för tips om kamera. De har en Nikon nu för ca 5000 kr på Expert.14,2 megapixlar och lite annat smått och gott. Ska fundera lite.
kram Agneta

Lilla Brödhult sa...

Ja jisses vad tiden går fort...
Dessa förbaskade flugor är jag med trött på, brukar går en runda med flugsmäckan innan jag lägger mig men nog sjutton finns det alltid någon kvar..
Så roligt att du får så många fotouppdrag..
Det måste vara svårt att sova på dagen när det är varmt och soligt ute...
Ha det så gott kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade