torsdag 30 juni 2011

Älskade värmen..

Såååå varmt det har varit idag.. Ljuvligt!!! Jag älskar när det är så varmt och härligt ute.. Visst har det varit så man knappt kan röra sig utan att bli genomsvett men så härligt ändå.. Fast det som inte är så bra att det är svårt att sova på dagen när det är så varmt.. Jag vaknade kl 13 och det är liiite för tidigt när jag skall jobba en natt till.. Jag somnar ju inte förrän runt 9,30 så 3½ timme är ju lite kort med sömn.. Men nu är det bara en natt kvar så det skall nog gå..


Sunny, 16 veckor

Idag har jag varit och plåtat en tjej som är höggravid.. Hon ville ha bilder på magen innan bebisen ploppar ut.. Så bilder på henne med magen och på sambon blev det vid Valhall, Ättestupa i Olofström.. Det är så vackert där och jag tror att jag fick till några bilder..


Har också tagit kort på sonen, äntligen.. Det är över en månad sedan han tog studenten och bl.a har hans mormor efterlyst bilder.. Så nu är de äntligen tagna.. Skall bara välja ut ett av dem som skall bli tackkort med..




Bilderna jag visar idag är på lilla Cocker spanielvalpen Sunny.. Hon hat flyttat hem till min kompis Pia och hennes familj.. Jag var borta en snabb runda igår och hade då kameran med mig.. Inte så lätt att plåta en sprallig valp men till slut så var hon still så pass länge att några bilder gick att knäppa av.. Hon är ljuvlig det lilla livet..


En natt kvar alltså innan jag har tre nätters ledigt.. På lördag blir det konfirmation av Patricks äldsta dotter, Emelie och på kvällen skall vi på 50-års fest.. På söndag skall jag bara slappa, ja om jag inte kan locka med Patrick en tur till Älmhult för att besöka Kamprads imperium, men det återstår att se, inte ens säkert att jag är sugen på det när söndagen kommer..

I morgon är sista dagen för tävlingen jag har.. Klicka på bilden uppe till höger så kommer ni till den..


Sov nu gott alla som får sova och ha en bra fredag med mycket mys.. Vädret skall ju bli sämre men mysa kan man ju göra ändå..


Kram Mia

11 kommentarer:

Annelie L sa...

Klart du inte hinner med att sova när du har så mycket foto jobb att syssla med ;)) Så söt den lilla valpen, det verkar vara valptider nu, många som är sugna på hund.
Hoppas nattens jobb går bra och att du får en fin fredag när du vaknar.
Kramen

Patricia sa...

Jag har lite svårt för värmen, tycker inte om när det blir så här jobbigt varmt att man blir dyngsur av att inte göra något och man inte kan sova på nätterna, så liiite svalare passar mig bättre även om jag inte vill klaga när vi äntligen har sol .. =)

Men vännen .. inte bra att sova så lite, hoppas du fick vila under dagen så du orkar natten .. =)

Cockern som sagt är väldans söt, har ju själv haft en svart-vit springer så jag gillar spaniel-hundar .. ; )

Må så gott!
Kram Patricia

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jisses vad du jobbar förstår att din tid interäcker till. Valpen är ju bara så söt. Först tordde jag att det var du som hade skaffat liten.....


Kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Idag skulle du kunna sova gott, här regnar det, och man sover bra till det ljudet tycker jag. Nu är det mindre kul att det regnar, men hoppas solen kommer tillbaka. Så ljuvlig valp, vi har haft just en cocker så jag är extra svag för dom.
Trevlig helg och kram
AnnaMaria

LjuvligtLantligt sa...

Åhh vilken gullig valp! Här är vädret skit..från högsommarvärme till höst typ :(((((((((
Kram Git

Nyanser av vitt sa...

Så söt vovve. Ha en fin helg vännen.
Kram Agneta

Nina sa...

Ja, värmen är härlig :)
Vilket fint foto på en fin Sunny..
Må fint!
Kramen!

Lilla Brödhult sa...

Tack för tipset!!
Ja det kan inte vara lätt att sova när det varit så varmt, men nu har regnet kommit phu...
Önskar dig en härlig helg, kram Helene

Roses & Angels sa...

Å visst är det väl härligt med värmen? Hade varit ännu bättre om man kunde vara ledig men i år blir det ingen semester säkert alls. Ja jag hoppas också att dom snart hittar felet. DET här är ju inte normalt. ÄR 42 år och känner mig som 85. Stel och jävlig. MEN jag får inte ge upp. Hoppas allt är bra med dig? Underbart söt vovve du plåtat. Må gott PUSS

Katta sa...

VAD SÖÖÖÖÖT! Kram!

Källeboda lantliv sa...

kikar in och kollar hur du haft det i helgen ...fullt upp som vanligt ! ha det gott ! kram jeanettte.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade