onsdag 5 januari 2011

Stryptag..

Inatt var det nära att vi kunde fått en katt mindre i vår familj.. Gusten har fått någon jäkla idé om nätterna som gör oss galna av ilska.. Han går ut på kvällen och lagom till vi har somnat så krafsar han på altandörren in till vårt sovrum, en av oss går upp och öppnar, då sticker han.. Och så gör han flera gånger innan han väl kommer in.. Sen när han har varit inne ett tag då krafsar han på dörren igen och man tror han vill ut men så fort man sätter fötterna i golvet så sticker han och gömmer sig.. I natt har det varit så från kl 23.50 fram till kl 7 i morse.. Så gissa hur bra sömn vi har fått.. Skall testa idag med att slänga ut honom några gånger under eftermiddagen/kvällen så kanske han är trött till natten och stannar inne, har inga större förhoppningar men värt ett försök iaf..
Jag längtar till vi kan ta ett rum uppe, då hör vi inte dem sedan när de väl gått ut :-)

Igår köpte jag årets första bukett med tulpaner.. Ville ha vita nu men det fann jag inga så det fick bli ljus lila istället.. Älskar ju stora buketter med olika färger men blandbuketterna var inte fina där jag var.. De lila fick sin plats i kannan jag har på skåpet i sovrummet.. Lite vårigt i den hörnan nu.. Jag har ju inte kastat ut gran, stjärnor eller ljusstakarna i fönstren än så lite juligt/vintrigt är kvar..



Nu skall jag promenera iväg på möte med jobbet, vi har det var åttonde vecka och nu är det dags.. Två timmar möte, sedan promenera hem för mat och lite soffa och sedan promenera tillbaka till jobbet för nattarbete..

Ha en fin fortsatt dag alla fina och tack för fina kommentarer jag får..

17 kommentarer:

Sköna o Gröna Ting sa...

Hahaha.., jag känner igen det där beteendet Mia!!!
Vår kisse gör precis likadant och jag undrar om inte en del av mina gråa hår har kommit utav hennes trilskandes lekar!?!?
Man blir trött på det men det lugnar ner sig till våren då dom kan vara ute och röja hela dagarna igen.., är det en tröst?:))))

Tulpaner har jag inte hunnit köpa mig några ännu men dom står med på torsdagens inköpslista!
Ha nu en skön helg och njut i massor.
Kram
Marianne

Anonym sa...

Vilken mysig liten hörna. Jag älskar tulpaner jag med. Kanske man skulle ta o köpa sig en bukett nu till helgen =)
Ja, katter de är ganska så egna av sig med alla sina ideér de har. Vår katt hoppar upp på handtaget på ytterdörren när han vill in, sen släpper han tager och glider ner på dörren med klorna ute. Låter lagom skojsigt ;-) Fniss
ha en bra natt. kram kram

Patricia sa...

Ha ha .. sicken retsticka till katt, då hade jag med blivit galen.

Rozzi hade en period då hon väckte mig minst en gång varje natt och ville ut, så frustrerande. Men nu är det bättre tack o lov. Men det märks att hon är mer vaken på nätterna om hon fått göra för lite under dagen...så släng ut katt-rackarn på kvällen o låt han vara ute ett bra tag så han vill stanna inne på natten .. hoppas det hjälper! .. =)

Härligt med tulpaner, det påminner om våren, dax för mig att köpa bukett nummer 2 snart.

Kram Patricia

Ankan sa...

Sicken rackare till katt...
Den kannan ,var har du hittat den?
Letar efter en sån för jag har fatet men det är inte lätt..
När du tröttnar kan den få bo hos mej ;)))
Jobba väl i natt.

Roses & Angels sa...

Men katta då! DOM är bra roliga dom. Så fina tulpaner, blev sugen på att handla in några buketter själv. Det ska jag nog göra. Önskar dig en fin helg KRAM

Ett Vitare Hem sa...

Åh så störig kissen är nu då, hoppas han slutar med det snart och vilken underbar skänk du har!
Ha en fin kväll!
Kram/Lena

Vita Falkens Lantliv sa...

Jag älskar också blandade färger med tulpaner, är så vackert, och buketten ska vara stor!

Kul att du vill vara med i min utlottning!

Kram Susanne

Pierre sa...

Smårler lite och känner igen beteendet från våran kisse.Tror nog att de där små jägarna vill ha dörrarna öppna då de ser allt som sitt revir. Trisst att inte få sova dock. Hoppas han kommer på bättre tankar snart!

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Ja de är alltid bra. På tvspelsweb och på Cyberphoto är jag typ stammis, hehe. Sedan blir det Kaffebrus nån enstaka gång också, de är väldigt billiga men utbudet är lite magert.

A Cup Of Emilia sa...

Hehe.. ja katter kan vara galna ibland. Vilka fina tulpaner du har köpt! :) Jag ska springa till affären i morgon och köpa några. Så man kan få lite vårkänsla :) Kramar från Emilia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Han passar väl på och roar sig på nätterna när det blev mildare väder, förstår att ni får väldigt dålig sömn. Fin färg har du på tulpanerna, det är så roligt med dom allra första på året.
Varm kram
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Vad fint du har det på din spegelbyrå ..mysigt ! i dag så blir det bara en lessen kram som jag skickar ..dottern åkte idag ..nu försöker jag glömma lite och tittar på mina bloggvänner ...jeanette.kallebodalantliv

Vita rosor och förgätmigej sa...

Oj, nu blev jag glad att jag inte har katt! Skulle nog ha strypt skrället, gravid som jag är! ;0)
Vi har äntligen blivit av med fyra av våra fem tuppar så jag håller tummarna för en god natts sömn hos oss inatt. De är rätt högljudda när de stämmer upp i kör. ;0)

Kram/ Anna

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Jätteroligt att du prenumererar iaf :) Jag är inte jättehaj på svensk geografi, eller på geografi överhuvudtaget, men var sjutton ligger Olofström? :P

Tack :D Det var perfekt fotoljus den dagen och Ulrica var jätteduktig! Endast 15 år, lilljäntan. Och Madde lyckades med en riktigt häftig sminkning, så jag hade bra förutsättningar när jag tog bilden :)

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Åh vad gulligt av dig att rösta :)
Godnatt och sov så gott!

A Cup Of Emilia sa...

Sv: tack :) Man står så mycket bakom kameran att man inte vet hur man ser ut framför :) Hoppas du får en fin dag idag! Kramar från Emilia

Annika N sa...

Så jobbigt att ni inte får sova för Gusten, hoppas ni hittar någon bra lösning.

Ha en toppenbra fredag !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade