onsdag 26 januari 2011

Undrar!!

Jag har en fråga till dig Stina D som jag fick denna kommentar av:

"Personlig assisten är du. Behandla dina brukare bättre än hur du anser att man ska behandla surkärringar.

Vänligen
Stina D"


Tack Stina för kommentaren.. Anser ju att alla har rätt att säga vad de tycker.. Men skulle hemskt gärna vilja veta vad du menar med det??
Jag har aldrig behandlat brukaren jag jobbar hos illa och med surkärringar kan man ju diskutera hur och vad för "surkärring" det är.. Vad detta handlar om har jag en svag aning om.. Jag kommenterade ett blogginlägg som Erika med bloggen Det vita dårhuset skrev igår.. Klicka på bloggnamnet så kommer ni till inlägget.. Min kommentar löd så här: "Bra gjort! Kram Mia"
Ja jag tycker hon gjorde rätt som gick fram till damen (surkärring har jag inte ens yppat), sen kan man ju diskutera om det var helt rätt ord Erika använde.. Men jag anser att barn har lika stor rätt att vistas i butiker precis som vem som.. Sen tycker jag ju självklart att man skall se till så barnen sköter sig.. Hur skall barnen annars lära sig om de inte får vara med..
Att dra in brukaren jag jobbar hos är ett större övertramp än att jag kommenterar med ett Bra gjort.. Med ordvalen som skrevs så "låter" det som att Stina anser att jag behandlar min brukare illa, hade jag gjort det så hade jag valt fel jobb och det har jag inte.. Jag älskar mitt jobb och jag har det hos världens goaste tjej, där jag har jobbat i 11½ år.. Skulle jag behandlat henne illa så hade jag med all säkerhet inte fått vara kvar..
Nu vet jag ju inte helt säkert om det var den kommentaren jag skrev som Stina syftar på men det kanske hon berättar :-)


På tal om surkärring så tyckte nog min katt Gusten att jag var det i morse och hans husse ansåg han nog vara en surgubbe.. Mellan kl 4.15 och 5.45 släppte jag in och ut honom 5 gånger och Patrick ett par gånger.. Blir galen på honom.. Jag har ju varit ledig idag så det gör ju egentligen inte så mycket att jag går och är trött, även om det är bra irriterande att han håller på så var eviga natt.. Men Patrick som jobbar är det ju inte så kul för..
Vi skall få en kattlucka av en kompis men vi får vänta ett tag innan vi kan sätta in den..
Idag fixade jag en låda som jag la en kattkudde i, kanske han kan tänka sig ligga i den lite på altanen innan han vill in.. Jag har oxå idag "kastat" ut honom med jämna mellanrum, hoppas ju på att han skall bli trött och vilja vara inne länge om nätterna..


Nu hoppas jag och Patrick på bättre sömn i natt.. I morgon natt skall jag jobba igen efter tre nätters ledigt och det är ju bra mycket enklare att hålla sig pigg hela natten om jag får sova ordentligt.. I helgen kan jag sova uppe i Amandas rum eftersom hon skall till sin pappa och där sover jag som bäst.. Har ju alltid proppar i öronen men de ta ju inte alla ljud så kan jag sova uppe där det är minst ljud så är det kanon..


Ikväll tog jag tag i mig själv med att ta mig till badhuset och 40 minuters simning är gjord.. Hoppas jag kan ta tag i mig själv fler dagar..


I morgon hoppas jag kunna hämta min kamera och sen skall det lekas efter den laddats :-)


Ha nu en fin fortsatt kväll/natt och torsdag..


12 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Ja fy vilken tråkig kommentar och så vill jag bara säga att jag är så glad för din skull, att du kunnat köpa drömkameran, hoppas det blir bra väder i helgen så du kan leka en massa med den!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Källeboda lantliv sa...

vad tradigt att du fått det så här ...men det löser sig säkert snart ...ja katter kan vara gnälliga vi har en gnällig här också ..duktiga du som simmat ...ha en bra kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Angels & Roses sa...

MEN jisses då. Här var det ingen rolig läsning. VAD menar dom? Kan man inte säga vad man menar så behöver man väl inte kommentera alls. Skit i det här. Jag vet hur det känns att få elaka kommentarer, belive me. Har fått några stycken. Jag stödjer dig till 150%. Härligt med en ny kamera. Vill också ha en bättre. Tack för din söta kommentar. Örhänget är förvandlat nu. Vart mycket nöjd. LITE stora att hänga i öronen hahha. KRAM

Lilla Brödhult sa...

Usch vilken kommentar och vilket påhopp, jag vet att du gör ett kanonjobb och behandla din brukare på allra bästa sätt. Lägg ingen mer energi på det nu..

Imorgon är det torsdag och då vet jag en som är lycklig...

Ha de så gott Kram Helene

Det vita dårhuset sa...

Men det där är ju person angrepp!!
Vad ledsen man blir....

Men du! Måste bara fråga vad du menar när du säger att du kanske inte skulle använda det ord Erika gjorde? Jag har ALDRIG kallat någon för tjurkärring eller något annat!

Frågar eftersom du läser min blogg och "vet" vem jag är. Och kan det ändå vara så att du uppfattade mitt inlägg som om jag skrek eller bar mig åt till kvinnan?

Jag använde inga fula nedlåtande ord till henne. Skrek absolut inte men jag var irriterad av bara den!!

Bara frågar? Kramar till dig gumman :=)

Det vita dårhuset sa...

Hi hiii Skrev vi till varandra samtidigt ;)

Det vita dårhuset sa...

Nu såg jag det där om skopan! Mmmm verkar som om en Piiiiip vill skrämma upp oss lite i bloggvärlden.... Påminner om en man som åkte runt i sin bil och tutade åt folk han ansåg gjorde fel i trafiken. Skickade långa brev och hade sig. Själv körde han som en idiot....

Kram igen då *ler*

mammaxtre sa...

Men kära nån måste jag bara få skriva. jag läste också inlägget ock kommentarerna i Erikas blogg.
Jösses så trist med tråkiga kommentarer.

Va härligt med en simtur. Ett bra sätt att slippa bli en surkärring kanske :-)

Anonym sa...

JIsses! Att folk inte kan prata ur skägget utan att skriva kryptiska meddelanden till dig. Fy så tråkigt! Stor kram

Anna sa...

Ja som sagt skulle man inte trivas på jobbet skulle man inte vara kvar 11år.
Ibland blir man less och de blir alla på sitt jobb ibland.
Jag har varit hos min kund i 6 år nu och trivs jättebra!!
Ha en bra dag! hoppas du hittar de du söker :)

Kram

Annika N sa...

Vilken jobbig katt ni har, trist att inte få sova ut. Lycka till med nya kameran.

Ha en härlig torsdag !!! Kram Annika

Nyanser av vitt sa...

Jaha ännu en som fått tråkiga kommentarer. Det var ett reportage häromdagen där ett antal butiker fått svara på frågan om de behandlade barn lika bra som vuxna och en rungande majoritet svarade NEJ och det tycker jag är för jävligt rent ut sagt.Så är det tyvärr även i skolor. När vuxna (läs föräldrar) är med så ler munnen men man ser iögonen att det inte är äkta.
Fin kamera du "fått" :O)
kramis Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade