söndag 2 januari 2011

Tomtar på loftet!!

Nu har alla tomtarna här hemma flyttat upp på vinden igen.. Rätt skönt att de flyttat på sig.. Men gran, stjärnor och ljusstakar får vara uppe till Tjugondedag Knut.. Jag tycker fortfarande att det är rätt mysigt med den delen av julen..
Vår öppna spis har återgått till ickejul, mina adventskrukor har åkt upp på vinden och brickan med fattigmanssilverljusstakarna har fått komma upp igen..


Har en natts jobb kvar och sedan ledig i 1½ dag typ, vi har möte på onsdag så man känner ju inte sig helt ledig.. Men mötet ligger på schema så det måste jag ju gå på.. Tänk om man kunde lägga möten kl 20 på kvällen så jag bara hade kunnat fortsätta jobba sen.. Men tror inte mina kollegor hade gillat den idén så bäst jag är tyst ;-)

Nu lite tv och lite mat innan det är dags att promenera till jobbet.. Ha en bra kväll...

2 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Härligt att få bort allt det röda.Ja nu är man ju lite trött på det!!!Fin bild du visar.Älskar fattigmanssilver bara så fint.Ha en skön kväll /natt rara du.Varm Kram Rita ♥

Uttan sa...

Japp...Jag har börjat lite smått idag...så slipper Jag damma en gång till.
I morgon ska Vi ta undan Tomtarna som fortfarande sitter ute. De ska hängas upp i ladugården tills nästa år...oj då det lät det :)

Ha en bra jobb Natt.

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade