torsdag 20 januari 2011

Lättad!!!

Solen har idag lyst sitt vackraste sken.. Och jag tror det var ett tecken på att min dag skulle bli en bra sådan, och det blev den..
Jag berättade ju om min oro och nu skall jag berätta varför..
I december var jag på min livs första mammografi-undersökning.. Förra veckan fick jag ett brev om att de ville jag skulle göra om det i Karlskrona som idag.. I början tänkte jag inte så mycket på det men ju närmre idag jag kom ju mer orolig och lite rädd blev jag.. 
Gjorde en ny mammografi sedan fick jag sitta och vänta medans en läkare skulle kolla bilderna.. Blev sedan inkallad igen för läkaren ville göra ett ultraljud med, dår var jag extra nervös.. Men det visade sig att jag hade mer körtlar i det ena bröstet mot det andra så det var det som hade synts och hon ville kolla.. De hade ju inga gamla bilder att jämföra med så till nästa gång skall jag nog slippa ett återbesök, ja om de inte hittar en tumör förstås, vilket jag inte hoppas..

Får ha lite glada bilder för det och visar bilder från när jag var i studion i november och plåtade två härliga flickor..

 

Och snart får jag plåta i studion igen :-D Fick ett telefonsamtal idag från en tjej som undrade om jag ville plåta henne och hennes familj i just studion.. Självklart ville jag det.. Och just den dagen är en dag som kommer att bli en av de lyckligaste i deras liv och jag kommer att få vara med och bevittna lite av den dagen.. De skall nämligen gifta sig den dagen.. KUL!!!! Första gången på flera år som jag får plåta brudpar.. Gjorde en del för många många år sedan, innan jag ens ägde en digitalkamera.. Så detta skall bli kul men så klart lite nervöst, för det är ju liksom bara den chansen att få bra bilder jag har,.. Men det kommer säkert att gå bra.. Skulle behöva lite fin rekvisita bara så har nån något som ni tror skulle passa så hojta till, ja om ni bor i närheten då alltså..


Nu skall jag fira att jag är frisk med att ta en macka och en mugg te, kanske lite glass med.. Ha nu en fortsatt fin kväll alla fina läsare jag har...

9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skönt att det gick bra på mammografin.Kan tänka mej hur orolig du har varit!Ååå vad skoj att fota ett brudpar.Jisses vad skoj.....Ha nu en skön kväll rara du .Varm kram Rita ♥

Pia sa...

Härligt att Du är frisk nu, njut av det!

Roligt att fotografera ett brudpar, det kommer att gå kanonbra, men förstår att det kan vara lite nervöst! Kul!!

Ha en skön kväll!
Kram

Patricia sa...

Åh va skönt att det inte var nån fara med tuttarna ... förstår att du blev orolig .. =)

Så härliga bilderna är på flickorna, såna man blir glad av .. =)

Va kul att få fota ett brudpar .. hoppas du hittar fin rekvisita.

Kram Kram

Uttan sa...

Klart man blir orolig.
Så skönt att allt var ok.

Roligt att de vill att Du ska fota Dem.
Ja det var en bra dag för Dej i Dag.Härligt!

Kramar!

agneta sa...

Du har all anledning att fira! Ha det riktigt gott! Kram Agneta

Anna sa...

Vilken pärs och få vänte på ett nytt besked men va sköööönt att de inte var någonting.

Kul och fota förstår jag, min bror är en gammal fotograf som hade egen studio men som nu lagt av. Så många kort fick jag på mina barn :)

Kram

Rummet för välbefinnande sa...

Så glad jag blir för din skull. Passa nu på att fira riktigt ordentligt. Det gäller verkligen att ta tillvara alla dessa tillfällen att fira, att göra varje dag till något speciellt.
Livet är så värdefullt...

Vilken underbar bild - den sprudlar av glädje och allt det röda gör att det blir riktigt energirikt.
Hoppas du får en bra dag när du ska fota brudparet också. Vilken ära!

Önskar dig en fin helg!
Kram Mia

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken lättnad hade också blivit jätteorolig och så kul med fotouppdraget!
Ha en finfin helg!
Kram/Lena

Annika N sa...

Skönt att allt var okej med dej. Vad kul att få ta bilder till ett bröllop. Kram !!! Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade