fredag 28 januari 2011

Lite lek..

Ja lite lek med kameran har det blivit men inte alls så mycket som jag hade velat.. Det beror ju på att jag jobbat natten som gick, sovit idag och nu är det mörkt.. Jag vill ju gärna se hur bilderna blir i utemiljö..


Fick frågan om jag inte hade en bra kamera innan.. Jo som nybörjar kamera var och är den bra, men jag ville gå vidare i min utveckling nu.. Min gamla kamera är tex inget vidare inomhus eller när man behöver höja ISO-talet, ljusinsläpp.. Bilderna jag visar här har jag plåtat med ett ISO på 800 och det visar inget brus (kornighet) alls i bilderna.. Hade jag tagit med min gamla med samma ISO så hade det varit brusigt.. Så mycket finesserna handlar det inte om utan det är en så mycket bättre kamera och framförallt objektiv så det är därför jag ville ha en ny..


Amanda har tagit med min andra kamera till sin pappa så jag kan inte visa skillnaden men det skall jag absolut göra en annan gång..
Jag vill ju oxå kunna ta snygga användbara bilder så som porträttbilder tex.. Så jag hoppas att det finns folk som vill låta mig ta bilder ;-) Jag har ju några uppdrag framför mig.. Jag skall nästa vecka plåta ett hus som ägarna skall försöka sälja, jag skall om några veckor plåta ett brudpar med familj, jag skall plåta konfirmand och 3-4 studenter i maj.. Har även ett par barnbildsförfrågningar till våren, så lite har jag att göra vilket är hur kul som helst.. Men jag tar gärna fler för ju mer jag får plåta ju mer övning och färdighet ger det.. Jag har massor att lära och jag ser fram emot det..


Nu sitter jag i soffan och väntar på att Handbollen, Sverige-Frankrike, skall dra igång.. Skall också steka till lite färs till Tacos, det är ju fredagsmys och då skall man ju ha tacos, eller? ;-) Inte så ofta vi äter det längre men jag ville göra något lätt idag så då fick det bli det, det är ju faktiskt himla gott med... Jag skall göra tacosallad till mig istället för med bröd..

Patrick kommer hem från jobbet vid 20, så då skall vi äta sen kl 21.25 börjar jag min vandring mot jobbenatt två av fyra..
Ha nu en fin fredagskväll med massor av mys och god mat..

7 kommentarer:

Angels & Roses sa...

FINA bilder. Vad är det för kamera du har nu?? är så sugen jag med. Ja hahah inte kan man se ut som en julgran, bättre runt halsen. Ha en fin helg KRAM

Bella sa...

Jag älskar dina bilder du har i din header! Ljuvliga =)

kallebodalantliv sa...

kikar in och önskar dig en trevlig helg ...roligt att du fått så många uppdrag ..ja visst kan du !...njut av dina tcos nu ..kram jeanette.kallebodalantliv

Britt sa...

Åh, vad härligt med ny kamera. Skulle också vilja byta ut min. Bilderna blir inte bra med min gamla.
Du får jättefina bilder.
Ha en fin helg.
Kram Britt

Anna sa...

Kul och kunna ta bra bilder, en dag ska jag ha en bra kamera :)

De gick inte så bra för Sverige :(

Ha en bra jobbnatt!!
Kram

godastunder-tokigaidéer sa...

Vilken kyx kamer du har skaffat dig, jag som tyckte du tog fina bilder redan innan. Så roligt med dina uppdrag, lycka till men det blir nog jätte bra.

Kram anna

Lilla Brödhult sa...

Fina bilder, vad roligt att du fått uppdrag, du är så duktig, ska bli skoj att få se naturbilder oxå sen..
Jag har ledig helg men jobbar nästa helg..
Hoppas du får en bra natt på jobbet.
Kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade