måndag 31 januari 2011

Inbjudan..

Idag när posten kom så fick jag ett stort brunt kuvert.. Avsändaren till kuvertet var Christa med bloggen Angels and roses.. Jag har beställt inbjudningskort till min son Johannes student som är i slutet av maj.. Korten är så fina och jag är mycket nöjd.. Tack fina Christa!!


Till min nya kamera köpte jag en trådlös fjärrkontroll som är perfekt när man har kameran på stativ och skall plåta porträtt, helst barn då man kan fjanta till det lite och klicka av när det ser perfekt ut och jag behöver inte stå vid kameran.. Jag testade idag med att plåta mig själv, och så Gusten med förstås..


Jag upptäckte dock att jag måste ha ett nytt stativ.. När kameran var i våg så var det helt okej men när jag försökte sätta den lodrätt så var kameran för tung så den gled nedåt mot golvet, gick inte att skruva fast mer heller.. Ett nytt stativ måste jag ha så är det bara..

Nu sitter jag och kollar på programmet Rum för en stjärna.. Det är ett program där Simon & Thomas fixar till ett rum på ett slott utifrån vad en svensk kändis önskemål.. Idag är det min favorit Dregen.. Jag bara älskar denna kille.. Såg honom i somras på Helgeå festival tillsammans med sin underbart skönsjungande hustru Pernilla Andersson.. Hans röst när han pratar gör mig nästan helt nipprig och jag tycker att han är så jäkla snygg, faktiskt.. Nu skall jag kika vidare.. Ha en fin kväll..

8 kommentarer:

Lilla Brödhult sa...

Vilka fina inbjudningskort du beställt!
Kram Helene

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Fina kort du beställt!
Härlig bild på dig o katten. Vad kul med nya kameran! Nu får du ta och fixa ett stativ också!
Ha det gott!
kram
nina

Anna sa...

Jättefint kort och fin bild på dig och katten.

Kramis

Angels & Roses sa...

Tack själv söta du så roligt att ni är nöjda med korten. Tack för reklamen och länken också. Underbar bild på dig och den sökta kissen =). Saknar min katt Charlie. Måste åka och hälsa på honom snart. KRAM

Annika N sa...

Smaken är som baken..delad ;-)som tur är ! Dregen tycker jag inte är snygg, men han är en bra musiker.
Vilka fina inbjudningskort :-)

Ha en fin tisdag !!! Kram Annika

Signe 1 sa...

men vilka fina inbjudningskort du har beställt, det komemr bli kanon! kuul med studenten:-)

Kramis s

Källeboda lantliv sa...

ja det var fina kort ...kan tänka att du har mycket att stå i snart ..jag hade mitt förra året ...roligt , men allt lite jobb ...fast man kan ta det enkelt det gjorde jag ...det blev bra ändå ..ha en skön myskväll ! kram jeanette.kallebodalantliv

Piah sa...

Kan det möjligtvis vara en vit pion på kortet.Så fina!
Ha en bra vecka! kram *piah*
Ps.saknar min fulsnygga arga snickare i tv-rutan!!!Alla har vi våra favvosar!!! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade