onsdag 12 januari 2011

Kureras..

Jobbade ju i natt.. Kände igår att jag var pigg nog för att jobba, men i natt vid 3-4 så kände jag att en natt till orkar jag inte.. Jag snörvlar, nyser och har huvudvärk och känner mig inte alls bra.. Så i morse ordnade jag vikarie till i natt så jag kan vara hemma och kurera mig.. Jag har långledigt i helgen med så jag är nu ledig 5 nätter, passar ju bra för till måndag så är jag ju förhoppningsvis piggare..
Jag ligger i soffan nu med ett blommigt quiltat täcke på mig, tänkte det kunde pigga upp med lite blommor ;-) Och på soffbordet ser det ut så här:


Näsdukarna är det viktigaste bland detta, för näsan rinner konstant och jag nyser som en besatt.. Har tagit lite nässpray men jag försöker undvika det i det längsta.. Näsan har jag ont i av allt snytande och en tanke kommer om hur mycket snor man kan få ut och vart det kommer ifrån.. Ja ni "hör" vad viktiga saker jag har att fundera över ;-)

Visar en del av vårt ena köksfönster med så ni slipper att bara se "förkylningskitet"..


Glömde igår att berätta att mitt gardinproblem snart är löst.. Jag fick igår ett mail på fb av fina Jennifer som äger Jennifers presentbod här i Olofström.. Hon köper in gardiner från en leverantör som har hissgardiner i bredder upp till 160 cm.. Jag fick adressen för att se vad de har och har bestämt mig för en gardin som Jennifer skall få beställa till mig.. Skall ner i morgon (om jag inte är sjuk) för att beställa den av henne.. Så tack snälla Jennifer för att du hörde av dig.. Gardinen skall ni andra få se när jag fått den och när den hänger i vårt sovrum..

Nu skall jag vila lite och bara ta det lugnt här.. Ha en fin dag alla fina läsare, det är så kul att ni ramlar in här var dag.. Kommentera gärna så jag vet vilka ni är, fast jag tvingar ingen, tycker det är kul att ni läser utan att kommentera med :-)

14 kommentarer:

Nina sa...

Usch, din stackare! Skickar massa krya-på-kramar till dig och hoppas du snart är kry igen!

Så där såg det ut på mitt skrivbord för inte så länge sen, men näsdukspaketen måste vi ha i fickorna, för dom letar ju Sune upp och springer iväg med annars... :)

Så bra att gardinproblemet är löst snart, tänk vad bra det är med datorn iaf ;) Fb är ju kanon om man vill ha snabb hjälp med nåt.

Krya på dig nu!
Kram Nina!

Annelie sa...

Krya på dig ordentligt nu, glöm inte den heta thékoppen med en skvätt Whiskey i,, ja jag vet VIDRIGT, men hjälpligt.

Försök att ha det så bra som du bara kan ha det i elände..

BRA med nätet,, man kan nog få tag på allt bara det är rätt folk som läser.
Hmm.. kommer nog att sakna min blogg liiite i alla fall.

Kramar på avstånd.. // Annelie

Patricia sa...

Ja som sagt, det är tur du inte är man .. med en riktig förkylning ... ; )

Du är inte ensam om att undra hur man kan producera så mycket snor .. ha ha .. man borde ju bli uttorkad när man blir så snuvig .. =)

Kul att det kanske löst sig med gardinproblemet .. =)

Krya på dig nu!!
Kram Patricia

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Det är sant faktiskt, det har jag inte ens tänkt på att man tar färdigt bilderna inom loppet av några dagar. Jag fotar inte så ofta natur, kanske därför jag inte tänkt på det.
Nej jag säger som du, nu vill vi ha vår! Men det lär dröja tyvärr. Förra året kom sista snön 21 eller 22 april, jag tror vintern är förskjuten ytterligare i år :(

Anna sa...

Skönt att du hittade en vikarie men annars hade ju ordant de.
Kurera dig ordentligt nu så du blir pigg.
Kram Anna


PS: jag jobbar också som pers.ass

Angels & Roses sa...

Inte nåt vidare det där med din förkylning vännen! HOPPAS att du snart känner dig bättre. Jag är bättre nu efter ett antal veckor. Sänder dig en stor varm kram

Annika N sa...

Inte kul att vara sjuk :-(
Hoppas du snart är pigg.
Krya på dej !!! Kram Annika

mo sa...

Tjena vännen, låter som vi åkt på samma sjuka...Man känner sig bra ynklig, fast jag är duktig på att inte klaga ;), maken var ju sjuk innan mig o jag tyckte han var så ynklig o klagade en massa...hihi, så därför får jag hålla tyst.
Ja med risk för att vara äcklig...vart kommer allt snor ifrån?????
Krya på dig (oss), kramar

kallebodalantliv sa...

tradigt att vara sjuk ...men då får man tid för lite vila ..det kan behövas ibland..så krya på dig nu ...fräscht med nya blommor det piggar ju upp ...kram på dig ..jeanette.kallebodalantliv

Uttan sa...

Förkylning är inge vidare hoppas Du inte får feber.Min förkylning som precis har gått över var väääldigt snorig men ingen feber.

Bra att det löser sig med gardinerna annars har Du fått skarva på lite på sidorna....

Krya på Dej!!
Kramar!

oumberligating sa...

Hoppas du vilat ut idag och mår bra!
ha det Bäst!
Kram ifrån Peter!

Anonym sa...

Krya på dig Mia!!
Vila och drick mycket....

Om du vill så är du välkommen till Pias lokal den 25/1 kl 18.00 där blir det sköna fötter och en visning och prova på av forevers produkter du får gärna ta med dig någon/några vänner. Det är Pia och jag som håller i det tillsammans.
Många krya på dig kramar från Helene

Nyanser av vitt sa...

Krya på dig söta bloggvän
kram Agneta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Asch vad tråkigt med dessa förkylningar, jag hoppas att du kryar på dig snart. När jag är förkyld har jag precis samma undran som du...var kommer allt snor ifrån??? Jag menar man kan ju faktiskt snyta upp en hel toarulle när det är som värst.

Krya-på-dig-kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade