lördag 15 januari 2011

Snorar vidare..

Här är samma läge som igår, fast ingen feber på hela dagen.. Näsan ser ut som ett torrt stopplyse och jag försöker fixa det torra med Idomin.. Men så fort jag smörjt på så behöver ju näsduken fram igen.. Ja ja, jag överlever väl detta med.. Fast jobbigt är det.. Jag fixade Johannas rum innan så julen skulle flytta ut helt även därifrån, strök gardiner, putsade fönstret och hängde upp nya gardiner.. Jag var helt slut efter, helt andfådd.. Tur jag vet att det är förkylningen som gör det för annars hade jag haft världens sämsta kondis..

Och även idag har jag ju inga aktuella bilder men jag visar bilder från en annan månad som jag längtar efter, APRIL!!! Det är då allt börjar leva där ute igen och så även de mesta människor.. Om det bara får vara härligt vårväder så är det en av de bästa månaderna i mitt tycke.. Och om inte allt för länge är vi där..



Just nu sitter jag hemma själv, Patrick och mina barn är på kalas.. Min brors äldsta son fyller 18 idag och hans fru fyller med år om några dagar.. Ville inte följa med och riskera att smitta någon plus att det är ju inte så fräscht att  lyssna på mig när jag snyter mig typ var 5:e minut.. Så jag har det bättre i soffan där jag nyss har ätit purjolöksoppa, förmodligen inte lika gott som det resten av familjen får på kalaset men den smakade bra..
Börjar få huvudvärk med nu, kanske skulle ta en piller... Jag försöker undvika piller och likaså nässpray.. Nässpray tar jag nu enbart till jag skall lägga mig, då vill jag kunna andas och sova riktigt.. Har fått en ful hosta med men peppar peppar så hostar jag inte på natten, så sovit har jag fått.. Ja sovit mellan varven katterna skall ut och in iaf...

Önskar er alla en bra lördagskväll..

Kram Mia

14 kommentarer:

Hanna sa...

ha en fortsatt bra helg.
kram
Hanna

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att näsan blir bättre inte skoj.Önskar dej en skön kväll-Varm kram Rita ♥

LjuvligtLantligt sa...

Men usch vad jobbigt med förkylning, man blir ju anfådd enbart av att tänka då :)
Håll dig nu lugn o vila.
Kram Git aulahue ;)

Anna sa...

Va jobbigt! Förstår om du inte vill åka på kalas o smitta alla :)
Brukar själv undvika tabletter och så, man tar i nödläge.
Hoppas de vänder nu!
Kram

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Hoppas du blir bättre snart. Jag var på Guns´n Roses på Stockholms stadion för mååååånga år sedan. Så Axl´s nya band har jag inte sett.
Krya på dig
Kram Agneta

Vita Falkens Lantliv sa...

Usch jag vet vad du går igenom:(

Krya på dig!

Kram Susanne

Vitt hus med svarta knutar sa...

Usch vad många som är förkylda nu. Ett litet tips från maken...snyt dig under rinnande ljummet vatten, det spar näsan. Jag brukar börja göra det när jag känner att jag nästan snutit sönder näsan.

Skönt att du inte har någon feber, då kanske det går åt rätt håll nu=)
Ha det så fint!
Kram,
Regina

Ps. ett tips, lyssna på the Baseballs på youtube t.ex låten hot 'n' cold, det går omöjligt att sitta still. Du piggnar garanterat till;-)

mammaxtre sa...

Hoppas förkylningen skall gå över. I år verkar förkylningen som går vara så där lite extra elak. Inte roligt alls.

Ha en bra söndag

Ett Vitare Hem sa...

ja fy jag var däckad en vecka här hoppas det snart vänder för dig!
Ha en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin bild med citronfjärilen, när man ser dom då är det riktig vår. Trist att du också blev sjuk, man missar mycket kul.
Krya på dig och kram
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

stackars dig ...dt verkar vara en enveten förkylning ...ja nu vill man ha vår ...satte nästan kaffet i halsen när jag såg tussilagon ..tänkte att det kan väl inte vara sant just nu ? men visst är de söta ..längtar också ...ja du får krya på dig ..ha en bra söndag ..kram jeanette.kallebodalantliv

Små steg till ett enklare liv sa...

Härliga ranunkler!!!Krya på Dig!!!
kram *piah*

Roses & Angels sa...

Å tussilagon. Hur är det med dig och din förkylning? Tårta ja jag är så sugen på något gott just nu men vi har inget hemma. Suck. Inga kalorier i den haha. MEN DU! Tack vilken bra idé med visitkorten. Det ska jag ta och göra =). Krya nu på dig vännen KRAM

Penseldraget sa...

Tack goa du för de ;) jag hoppas dom blir nöjda. Oj tänk när man börjar se dom små "solarna" i diket...så härligt med tussilago och vår.. vill ha NU!!!
ha en skön vecka
kram pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade