lördag 1 januari 2011

Nyårslöfte!!

Nä.. Jag lägger inga nyårslöften men jag har så klart tankar på lite vad jag vill med nya året.. Och det som de flesta av oss kvinnor så är det ju det här med vikten, jag har ju gått ned en del men jag har några kilo kvar och de skall vara borta till nästa nyår.. Något har jag ju gått upp nu men nytt år så nya tag och Vikt Väktarna skall besökas på måndag.. Men liiiite har det ju hänt med min vikt och det har jag bevis på.. Här under är en bild från nyårsafton 2009 och en bild från igår.. Det har hänt en del faktiskt..


Själv tänkte jag mest på mitt ansikte när jag såg bilderna.. Att jag ser smalare ut i ansiktet.. När man går i det så tycker man att det inte syns så mycket att man gått ner när man ser bilder på detta viset så ser jag ju det klart och tydligt.. Det skiljer ca 11-12 kg mellan bilderna.. Minst fem kilo till skall karvas bort till nästa nyår, ja helst tidigare än det men tar det så lång tid så låter jag det ta den tiden bara jag klarar det och sedan kommer ju det svåra med att hålla det, men jag skall kämpa på även när jag har så svår motivation som jag haft nu ett tag.. Gäller som sagt att inte ge upp..
Lite andra tankar om 2011 har jag med men det tar jag inte nu..

Igår var vi på Nyårsfest i Jämshög där vänner äger ett jättefint gammalt hus som idag är ett vandrarhem.. Vi hade anlitat en catering till förrätt och huvudrätt men faktiskt tyckte jag inte det var värt de pengar vi gett.. Laxtoast till förrät som smakade bra men inget speciellt.. Till varmrätt var det smördegsinbakad fläskfilé och potatisgratäng.. Gratängen var jättegod men filén smakade ingenting.. Det var bra mycket godare förra året då vi gjorde maten själva, lite mer jobb men inte så mycket mer blir det ju inte när man gör lite var..
Efterrätten gjorde två tjejer och den var smarrig, chokladfondant, glass och hallonsås.. Jag och ett par till hade bakat kaka till kaffet, jag hade gjort en vit chokladkladdkaka som jag själv inte hann att äta eftersom kl 21.45 fick jag ta och köra till jobbet för att fira in tolvslaget med Pepsi Max.. En lugn och skön natt.. Fram till jag skulle åka till jobbet så hade jag trevligt och det hade säkert de jag lämnade resten av kvällen och natten..

Idag har vi gjort som många andra och hämtat mat, jag tog en kebabsallad, gott gott..

GOD FORTSÄTTNING nu på nya året, 2011!!

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hejsan vännen!Önskar dej en go start på det nya året.Jisses vad du har kämpat!!!!!Vilken skillnad.Hoppas att 2011 blir ett kanonår.Ha en skön kväll/natt goa bloggvän.Varm Kram Rita ♥

Det vita dårhuset sa...

Men jösses vad vikt du tappat :)(!) Du är jätte snygg gumman!!
Önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året gumman. Tack för att du står mig toget min bloggvän!
Kramar Erika

Patricia sa...

Nog är det stor skillnad på bilderna, sådär ska man ju göra, kanske en bild var 5:e kg eller något...ska försöka komma ihåg det till måndag när jag ska ta mig i kragen ... =)

Tråkigt att maten inte var värt pengarna, men det är det ju ganska sällan dessvärre... =)

Lycka till med din vikt-kamp och ett riktigt fantastikst 2011 till dig!!
Kram Patricia

Anna sa...

Guuuuud var bra jobbat, beundrar dom som fixar detta.
Tränar du mycket också?
Mitt nya liv börjar i morgon :)
Kram Anna

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Oj vilken skillnad mellan bilderna, heja! Det är bra att sätta upp mål isatället för löften, mål låter bättre tycker jag. De kan man inte bryta, och inte heller misslyckas med så länge man inte ger upp :)
God fortsättning på det nya året!

Ett Vitare Hem sa...

Åh ja vilken skillnad, grattis!
Ha en fin fortsättning på det nya året!
Kram/Lena

kallebodalantliv sa...

wow ! vilken pingla du blivit ...skitsnygg ....du är jätteduktig ! tradigt att alltid hålla koll bara ..jag måste med börja hålla igen nu ..suck ! iallafall träna...hoppas du får en bra start på ditt nya år... kram jeanette.kallebodalantliv

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Bilder ljuger ju aldrig..
Kanon & ta före & efter bilder..
Jag ska åxå ta tag i viktväktarna.
Har ca 4 kg kvar. Men visst e de kul när de syns så mycke. Grattis & lycka till min goa bloggvän
kramisar
Sus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade