lördag 29 januari 2011

Lördags morgon...

Om inte allt för länge så skall jag sova.. Hoppas jag får sova ordentligt och gärna fram till ca 15.30.. Det hade varit skönt..

Fredagsmys var det igår och som i många andra svenska familjer så hade vi Tacos.. Enkelt och gott.. Inte så ofta vi har det numera men det var en önskning från sonen så då fick det bli det.. Enbart han som är hos oss i helgen så då kan han ju få välja fredagsmysmat.. Och dessutom intog vi maten sittandes i soffan vilket sällan eller aldrig sker.. Men Patrick kom hem strax innan 20 och vi ville se På spåret så därför intog vi maten där..


Och man kan ju inte ha mysigt utan ljus.. Jag tände ett gäng, närmare bestämt blev det 35 stycken fördelade på yttertrapp, hall, vardagsrum och sovrum.. Vi gillar ljus i vår familj och det tänds nästan alltid så fort det börjar mörkna, vilken årstid det än är..


Efter jag har sovit så händer det nog inte mycket.. Jag kommer att gå runt och såsa i joggingbyxor hela kvällen kan jag tänka ;-) Skall ju jobba två nätter till innan jag har ett par nätters ledigt..

Njut nu av lördagen och ta hand om varandra..

Och en sak till.. Rösta gärna igen på Emelie, Patricks dotter, så hon kanske kan komma i final i tävlingen där hon kan vinna att få sjunga in en låt och video tillsammans med EMD.. Hennes största idoler.. Det skulle betyda mycket för henne om ni röstar.. Man kan rösta var tredje timme.. Klicka HÄR så kan ni rösta.. Tack på förhand..

10 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Verkade som en mysig kväll.Låter som här med massor av ljus tända bara så himla mysigt.....Hoppas att du får sova gott när du väl kommer hem.Önskar dej en fin lördag vännen.Varm kram Rita ♥

Anna sa...

Gott me tacos, har en likadan tacosnurra :)
Fina bilder blir de, jättekul!
Sov gott nu! Kram

Ett Vitare Hem sa...

Åh det är hemla gott med tacos!
Ha en underbar dag!
Kram/Lena

Källeboda lantliv sa...

Låter som en mysig kväll ..ja tacos är nog vanligast ...och att äta i soffan ...kan ju vara mysigt ..men vi brukar också begränsa oss här ...bara i yttersta särfall..annars blir det kanske rättså schabbit snabbt ...man kan ju umgås bättre längs med ett bord ...och prata med varandra istället ...ha en skön helg ...kram jeanette.kallebodalantliv

Hanna sa...

Hoppas att du får sova ordentligt.
Ha en bra dag.
hanna

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Mmm..
Gott med tacos.
Jag har röstat går in under dagen jag jobbar & röstar igen.
Fina bilder du har i din header.
Hoppas du sover riktigt gott nu.
Kramisar
Sus

Vita Falkens Lantliv sa...

Tacos har vi ätit idag, barnen älskar det!
Så mysigt med mycket ljus!

Hoppas du får sova ordentligt.

Kram Susanne

Patricia sa...

Skäms nästan att säga det men vi äter alla måltider i TV-soffan, en ful ovana som fastnat.. =)

Hoppas du fick sova gott och att du får en bra natt på jobbet! =)

Kram kram

Vit som snö sa...

Låter härligt! Tacos är perfekt fredagsmys när alla oftast gillar det, stora som små.
Och vad vore myset utan ljus;)
Ha det gott!
Kram Cilla

A Cup Of Emilia sa...

Jaså det var ett pippihus :) Tyvärr fick inga figurer med huset så jag tänkte jag får ge mig ut på jakt efter några sedan :) Vad mysigt med tacos. Det var ett tag sedan vi hade det hemma och gud så sugen jag blev nu när jag såg din bild :) Kramar från Emilia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade