måndag 3 januari 2011

Första måndagen på ett nytt år..

Och inte bara första måndagen på året utan oxå första hela veckan.. Sitter och funderar och undrar lite på vad som detta året har att erbjuda mig.. Lite har jag ju planerat så som Sweden Rock Festival så klart, en träff med ett gäng glada fb-tjejer i Gävle och så skall jag ju springa/gå Tjejmilen och så lite annat smått och gott..
Jag hoppas och tror att en ny kamera med tillbehör har inköpts och jag hoppas att jag kommer att lära mig den så pass bra så att det blir bra bilder från mig.. Jag hoppas ju så klart att jag utvecklas som fotograf med och drömmen ligger och gnager lite att starta egen hobbyverksamhet som just fotograf, men för det krävs det en bättre utrustning och en del lull lull till kameran och så behöver jag just utvecklas.. Jag vill ju gärna bli bättre på porträttfotografering och jag hoppas jag får en del förfrågningar om det.. Jag är billig, det lovar jag.. Så hör gärna av er om ni vill bli plåtade..

Har precis suttit och ätit frukost.. Mackor och te i en av mina nya muggar.. När jag och Patrick var i Kristianstad innan jul så kollade jag på dessa muggar på Indiska, var jättesugen på dem men jag köpte dem inte.. Var väl för snål eller något.. Men så skulle Amanda till Kristianstad i mellandagarna och då skickade jag bud med henne att köpa två.. Och jag tycker de är så fina och himla goda att dricka ur, man kanske skulle köpa ett par till..



Satt och kollade i min fina julklappsbok, Vinterns Söta, tänkte att jag skulle hitta något smarrigt att göra så jag kan trycka i mig det.. ;-) Men nä.. Jag får hålla mig till att bara kika och dregla om jag nu skall kunna gå ner i vikt.. Ikväll är det ViktVäktarna som gäller igen efter juluppehållet och jag vet ju att jag har ökat minst ett par kilo så nu bara måste jag skärpa till mig och klara gå ner de där sista hårt fastsatta kilona.. Så idag är det första måndagen på året och min första pro-pointsräknardag.. Nu ljög jag ju förstås för jag började räkna redan igår, men hårda bud måste det bli iaf..

Ha nu en fin dag alla fina läsare.. Så kul att det är så många som hittar hit till min enkla vardagsblogg.. Jag har ju ingen röd tråd i denna blogg såsom inredning eller mat tex utan här hamnar det jag känner för.. Så klart är det många av mina bilder som hamnar här eftersom det är mitt största intresse..
Njut av dagen och livet, inget av det kommer tillbaka (vad vi vet iaf)...

20 kommentarer:

Anonym sa...

Det är roligt att få läsa om dig o ditt liv =)
Lycka till ikväll!

Kram från bella

Photo by Maria sa...

Tack Bella.. Och tack detsamma :-)

Ett lycka till kan behövas, men jag vet ju att det visar på plus men jag har ju tuggat till det själv så det är bara till att börja jobba ner kilona nu..

Kram

Anonym sa...

Hej och Gott Nytt År! Kikar in till dig lite nu och då. Tycker att du har en sån mysig blogg, och jättefina bilder som du tar.

Penseldraget sa...

Hej Mia
ja jag kanske borde kolla de =) men jag tror inte de kan va så farligt då dom säljer denna som schablon =) hoppas du haft en härlig jul/nyår
kram pia

Hanna sa...

Den koppen har jag också. Fick jag i julklapp förra året av min dotter.
Kram
Hanna

Ett Vitare Hem sa...

Så kul att höra lite om dina tankar och ideer och dessa muggarna är så himla fina!
Ha en finfin eftermiddag!
Kram/Lena

Anna sa...

Jättefina muggar och lagom stora.
Klrt jag vill följa med dig, du har en del planerat för i år redan.
Kram Anna

Madame Morell sa...

Tjejmilen! Vad duktig du är! Fina muggar också.
Kram Jessika

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Tack så mycket, jag hoppas det går vägen :)

Britt sa...

Känns som om du har planer och drömmar för 2011, det är bra.

Lycka till med fotograferandet, det kommer att gå bra för dig, du är otroligt duktig.

Kram Britt

hemma hos lilla mej sa...

Vad härligt att höra att du har drömmar och härliga planer för det nya året-Fina muggar.Ha det gott goa Mia.Varm kram Rita ♥

Källeboda lantliv sa...

hej mia..jag tycker det är kul att bloggarna är lite olika ...vilka söta koppar ...ja, visst är det extra gott om de är goda att dricka ur...det håller jag med om ..helst stora när det gäller tea...ja vikten brottas vi alla med ..suck ! men vi kämpar väl på ...lycka till ! kram jeanette.kallebodalantliv

Sköna o Gröna Ting sa...

Mia.., det kommer garanterat bli ett bra år för dig och du kommer att fota härliga och glada människor i porträtt så fingrarna på avtryckarn glöder:)))
Visst är dt kul att fota men man drömmer om en bättre kamera.., trodde jag i allafall!!!
Jag har en nybörjarkamera Nikon D40 som jag har fotat med i två år nu.
Efter att ha haft den i ett år och upptäckte att jag var intresserad av att fota ville jag genast ha en BÄTTRE kamera men jag hade ju inte lärt mig alla finesser med den jag redan hade:(
Nu efter två år börjar jag inse att denna kameran har mycket mer att erbjuda än vad jag trodde, manualen har jag börjat bli vän med:)
Så näää.., nu klarar jag mig bra med min nybörjarkamera.., ett tag till iallafall.

Ha en UNDERBAR dag Mia och lycka till med alla drömmar...
Kram
Marianne

Anna-Karin sa...

Jag läser alltid din blogg Mia! Jag tycker om den just för att den är som den är, ingen överambisiös (?!?) inredningsblogg eller så, utan en Mia-blogg helt enkelt.

Men jag kan inte förstå vem som ger dig en bok, Vinterns söta!?! Det är ju inte snällt när man kämpar med vikten...

Och jag vet vad du kan åstadkomma med din kamera och hoppas 2011 blir ett superår med ditt avtryckarfinger.

Lycka till
Kram Anna-Karin

LjuvligtLantligt sa...

Min blogg har inte heller en röd tråd, jag skriver om allt möjligt som faller mig in.. jag tycker att din blogg är underhållande just för att du gör likadant, det ger mer variation! Dessutom tar du så vackra bilder...
Kram Git

Nyanser av vitt sa...

Man behöver ingen röd tråd vännen.
Tack för din nyårshälsning och detsamma till dig.
Kram Agneta

Annika N sa...

Så klart jag håller tummarna för dej i tävlingen, superbra bild på Axl !!!
Ja nu får man skärpa till sig, det har ju blivit lite för mycket gott och svårt att komma på rätt spår igen.

Ha en skön tisdag !!! Kram Annika

Små steg till ett enklare liv sa...

Jag dricker i skrivande stund ur favvokoppen från indiska.Gillar den mkt!
Det här med vikten...säger jag bara nystart.iallafall för mig(får gömma min s.sötabok)Vi får lov att peppa varandra!!! Så kempe på! ;)
Ps.har ett fotouppdrag på sonen i vår till Dig!Har inte glömt!
kram *piah*

Roses & Angels sa...

Mmm frukosten ser god ut och muggarna dina är fina. Din blogg är helt perfekt. Man ska skriva om det man känner och vill. =) Ändra inget. Tack för omtanken om min mamma. Så snällt. JA det är jobbigt när det sker och man blir ju så orolig. Hoppas din pappa mår bra idag. Tack, madonnorna har blivit populära =). Ja du nu måste vi snart ta tag i produktionen och få ur idéerna ur skallen hihi. Hörs goa du Stor kram

Nyanser av vitt sa...

Sant men nu i helgen ska julen ut hos oss och då vill man hellre ha tulpaner än amaryllis. Men man kan ju sätta dem i vas. Det tycker jag är jättefint.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade