söndag 9 januari 2011

En fin helg..

Vi hade en mysig kväll igår.. Vi var ju hemma hos vänner där vi åt gott och så badade vi tunna.. Första gången jag badade tunna och det var hur skönt som helst.. Det kom en liten regnskur men den var kort.. Visst hade det varit än skönare med lite minusgrader men det var härligt även nu.. Vi var åtta pers i tunnan.. Männen badade också i den vedeldade bastun och alla fem doppade sig i en isvak, såg jäkligt kallt ut kan jag säga..

Idag har jag fortsatt med projekt Utrota julen från huset.. Sovrummet och vardagsrummet har idag fått nyputsade fönster och fått tillbaka gardinerna de hade innan jul.. Men jag är inte nöjd.. När dessa gardiner satt uppe sist hade vi inte fått upp fönsterfodret och det sitter lite längre ut än det gamla, så gardinstången sitter något högre och något längre ut än innan.. Hissgardinen i sovrummet ser ut att vara alldeles för liten med sina 140 cm i bredd.. Har letat nya men 140 verkar vara det bredaste i hissgardiner, jag behöver minst 150 cm.. Ni råkar inte veta om man kan hitta det någonstans?? Vill gärna ha den typen jag har, med broderad text, annars hade jag ju kunnat sy själv..


Så här ser det ut nu, som på bilden här över, ni ser att gardinen är lite för liten.. Och sladden skall inte hänga så heller, jag lovar ;-)
I vardagsrummet har jag längder och de blev nu för korta.. *suck* Så jag skall kolla efter något annat, vet inte riktigt vad jag vill ha där men skall kolla runt lite.. De jag har får hänga uppe så länge, är det någon mer än jag som retar sig på det så får man jättegärna sponsra med nya ;-)

Något annat vettigt har jag inte gjort idag, har varit lite slö.. Har inte ens varit utanför dörrarna men skall iaf gå iväg med soporna, får se om jag tar en extra liten runda när jag går ut..

Nu är första veckan på detta året slut och den andra påbörjar vi i morgon.. Ha nu en fin start på nya veckan..

12 kommentarer:

Patricia sa...

Sådär blir det hemma hos oss med vartefter vi tilläggsisolerar väggarna och sätter nya allmogefoder runt fönstren, tråkigt för dig att gamla gardinerna inte passar, såna smådetaljer som man retar sig på men som oftast ingen annan ser... =D

Kram Patricia

Anna sa...

Snyggt med hissgardin, funderar på och ha de i köket, ser jag breda så hojtar jag till :)
Skönt nu när man kan städa ut julen, in med våren!!
Ha de bra! kram Anna

hemma hos lilla mej sa...

Älskar mina hissgardiner.Har inte Jotex eller Ellos några fina?Men ser jag några säjer jag till dej.Vad tråkigt sånt där går man ju och stör sig på.Härligt att det blev skoj.I dag har vi isgator här inte skoj :Ha nu en skön kväll rara du.Varm kram Rita ♥

Hanna sa...

Även här har julen åkt ut idag och det känns så otroligt bra.
kram
hanna

LjuvligtLantligt sa...

Som sagt..kolla Ellos o Jotex..de har skitfina!
Badtunna har jag aldrig testat men skulle gärna vilja ha en.
Kram Git

Nina sa...

Härligt med tunnan, men att du inte hoppade i isvaken, Mia?? ;)

Önskar dig en fin-fin dag och lycka till med gardinerna!
Kram Nina!

Roses & Angels sa...

Hissgardiner i bredd 150? jag ska hålla ögonen öppna åt dig. Tack för din förfrågan. Har mailat dig. Ha en bra dag kram

A Cup Of Emilia sa...

Hejsan Mia :) Kul att du gillade vårt kök! Porslinsvasken är köpt på Ikea och finns även i en större storlek. Vilken fin hissgardin! tyvärr vet jag inte var du köper större. Gjort ett försök att söka på internet?

Ha en fin dag! Kramar från Emilia

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Hej och God fortsättning på det nya året :-)

Tack för alla söta och fina hälsningar som du lämnar titt som tätt.

Kram från ett otroligt regnigt Australien♥

jeannette sa...

Hej vännen
Skönt på något vis att man kan städa undan julen, jag är nästan färdig har ljusstakar och stjärnor kvar och julgardiner i köket. Ska själv in och köpa nya köks gardiner på Jotex dom kan ha rätt fina där ibland så kolla på deras hemsida, Ha en fortsatt skön vecka. kramar från mig

kallebodalantliv sa...

ja visst är det skönt när man får upp nya fräscha gardiner...är du så duktig så du putsar fönstrena också ? så du hade missat att vi gått å gängat oss ..ja man kan ju inte ha koll på allt ...fina gardiner ..har du kollat på bromölla möbelaffär dom hade flera olika ...ha en skön kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Nyanser av vitt sa...

Så tråkigt med gardinerna men för korta kan vi inte ha :O)
Sköt om dig
kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade