söndag 12 december 2010

Tredje advent!!

När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr,
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr...


Ja nu är det tredje advent och det är knappt två veckor kvar till julafton.. Och jag är hur lugn som helst, vilket jag brukar vara vid denna tiden på året.. Jag är klar med alla julklappar och stressar inte med någon städning eller pyntning.. Det blir jul ändå och det som är klart till julafton är klart och det som inte är det får vara, inget som stör mig alls.. Juletid skall man njuta av och julen enligt mig börjar ju första advent..

Igår var vi hos vänner och åt middag.. Det hade strulat till sig för dem så de hade inte hunnit fixa mat så det blev hämtmat från Kinarestaurangen, men det gjorde ju inget.. Vi hade en trevlig kväll med god mat..
Igår var jag oxå duktig med att träna, tredje gången denna veckan, kanske jag har börjat vända min dåliga motivation nu..


Efter en promenad och en påhälsning hos mina föräldrar så bakade jag saffransbullar med mandelmassa i.. En av Puttes favoriter så det fick ju bakas så klart... Receptet hittar ni HÄR..  Jag har inte smakat en enda och inget godis heller, hoppas jag kan hålla det så här nu så jag kan minska mina stackars kilon som är kvar..

Just nu sitter jag och väntar på en kompis, vi skall åka till en annan kompis för att planera nyårsmaten.. Jag skall ju jobba i nyår men hinner ju att äta med mina vänner..

Ha nu en fin kväll...
 

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag bakade också såna bullar i veckan, supergoda är dom.
Så ni planerar nyår, orkar knappt tänka på de :)
Ha en bra kväll! Kram Anna

Annika N sa...

Vi bakade med sådana när vi bakade lussekatter..Gott :-)
Tur att ni fick lite mat iaf.

Ha en skön kväll !!! Kram Annika

Nina sa...

Men heja, vad duktig du är!
Nu baskemej kommer det synas på vågen med! :) Bra jobbat!
Ha en fin Lucia <3
Kram Nina!

kallebodalantliv sa...

kvällen på dig ..vad goda dina bullar ser ut ! jag har också varit duktig idag och gjort en sats lussebullar..luktar ju såå gott....håller med om att man inte ska stressa det blir jul ändå ..man blir ju klokare ju äldre man blir ...ja, julen börjar ju redan vid 1:a advent ..det tycker jag med ...jag njuter hela tiden ..ha en bra kväll ..kram ses snart på Maxi igen ..hi.hi.kram jeanette.kallebodalantliv

LOPPISLIV sa...

Hej hopp Mia! Bullarna ser goda ut. Jag skulle också bakat idag hade jag planerat, men så fattades vi mjöl när vi skulle börja, så typiskt!! Så det får bli att baka imorgon istället, det är ju ett måste att ha lussebullar hemma till Luciadagen :-)) Ha det gott du också. Stor kraaaam Paula

Tidsmästarinnan sa...

halloj vännen,
jag säger bara MUMS :-)
jag har handlat ingredienserna... men sen blev det inte mer gjort denna helgen i lussebaksväg. Peppisar har vi däremot bakat, barnen och jag. Mjöl överallt men väldigt kul!
Kram
Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade