onsdag 8 december 2010

Ännu en dag i chock..

Ja, för min kropp då alltså.. Jag har faktiskt varit och simmat ikväll.. 40 minuter simmade jag, vad det blir i meter det vet jag inte utan jag simmar i 40 minuter sedan får det bli vad det blir i meter.. Jag är ju ingen älskare av att simma men det är ju bra träning och det är skönt efteråt..

Jag har varit så jäkla dålig på att plåta nu ett tag, inte haft något att ta på helt enkelt och jag har inte haft rätta tiden.. Så idag får ni hålla till godo med lite då¨liga bilder på tre av våra adventspyntade fönster..

Det första här är från vårt vardagsrum.. Svarta gardiner med silvriga snöflingor på.. Har tröttnat lite på dessa gardiner men de får hänga med denna julen med.. Får hitta något annat till nästa jul istället.. Lamporna får stå där men de är inte tända så länge stjärnan hänger där.. Älskar denna stora stjärna..


Detta fönster har ni sett innan, det är från vårt sovrum.. Gardintyget köpte jag nu i höstas, och jag köpte massor för jag hade tänkt sy en hissgardin, men jag var för lat så det blev denna enkla.. Skall sy kuddfodral av det tyg som blev över istället.. Men lusten har inte infunnit sig så får se om det blir av till denna julen..


Och så ett till fönster ni har sett innan, ett av våra fönster i köket.. Vi har ju ett till som är som det i sovrummet men där har ju inte fönsterbrädan kommit på plats ännu.. Stjärnan köpte jag i Ullared och är en favorit tillsammans med den i vardagsrummet..


På lördag skall vi till vänner som jag faktiskt aldrig har varit hos.. Det är gamla kompisar till Patrick men jag känner dem sedan länge med.. Frun i huset gick jag i samma klass som i mellanstadiet och högstadiet.. Kul att vi börjat umgås efter alla dessa år.. När man besöker någon skall man ju absolut ge en gåva och helst om det är första gången och man skall bli bjuden på mat.. Eftersom jag aldrig varit hos dem så vet jag ju inte riktigt hur de har det så då är det ju genast lite svårare att köpa något.. Men när jag var i Karlshamn igår så sprang jag på en julgodislåda som jag köpte och har nu fyllt den med julgodis.. Menar godis gillar ju de flesta :-)


Nu skall jag jobba och har nu påbörjat natt ett av två.. Är sedan ledig i helgen, skall bli skönt, har ju jobbat två helger på raken nu så en ledig sitter ju inte fel..
Önskar er en fin natt och en härlig torsdag..


6 kommentarer:

Annika N sa...

Så julfint du har i fönstren och så fina stjärnor. Burken var med jättefin kan nog passa jättebra.

Ha en härlig torsdag !!! Kram Annika

Nina sa...

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen, vad du är duktig och pysslig! Så fint ni har!

En låda julgodis blir säkert perfekt att ge. Kul att ni håller kontakten än :)

Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Åh så mysigt ni har det!
Ha en fin dag!
Kram/Lena

Anna sa...

Verkligen fint i alla fönsteroch julgodislådan gillar jag :)
Ha en bra dag! kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej Mia,
men VARFÖR såg jag inte de där snygga stjärnorna i Ullared, hade varit kanon hemma hos oss :-)
Kram kram, ha en fin dag du med och vad skönt med ledig helg sen.
Susanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh, vilken fin present dom får, godis är toppen och så är ju själva lådan jätteläcker också. Så fina stjärnor du har, extra fina för dom var så stora. Och jag tycker den skira svarta gardinen på första bilden var jättefin.
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade