söndag 5 december 2010

Andra advent...

När andra ljuset brinner är snart Lucia här,

hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär..


Nu är redan det andra advent och vi har tänt ännu ett ljus som räknar ned veckorna till jul.. Tiden går så otroligt fort.. Nu är det knappt tre veckor kvar till julafton och om fyra veckor är vi inne på ett nytt orört år, ett år som jag räknar med skall bli ett bra sådant.. Ja detta året har ju inte varit dåligt direkt men det kan ju alltid bli bättre, och för att få ett bättre år så måste man ju bidra mycket själv till det.. Nästa år skall jag bl.a lyckas gå ner de sista kilona och jag skall lyckas att hålla min vikt.. Nästa år hoppas jag på att kunna köpa den kamera jag vill ha och jag hoppas att det finns några som vill att jag fotograferar dem, det vore kul..


Nu jobbar jag sista natten av fyra.. Tycker de tre nätterna gått snabbt för en gångs skull och jag hoppas att även denna natten kommer att rulla på snabbt..
I morgon skall vi åka och sniffa på liten bebis, en bebis som har haft och har en tuff start på sitt liv.. Han föddes för snart två månader sedan och har hunnit med att operera hjärtat två gånger och en op för ljumskbråck.. En annan operation väntar han oxå på.. En jobbig start för honom och även för föräldrarna.. Så i morgon skall vi krama om föräldrarna och så då sniffa på lilla söta killen.. Förhoppningsvis får de snart komma hem så de kan påbörja sitt liv som en liten familj i sin egen hemmamiljö..

Nu önska jag alla en fin start på en ny vecka.. Och ni... Stressa nu inte inför julen, den kommer att komma när den skall ändå och missar man något litet så gör det inget..
7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Förra veckan gick så fort så det bara blåste till så var den över, redan måndag igen. Idag börjar jag tidigt, ha en bra dag Mia.
Varm kram
AnnaMaria

Nina sa...

Vad mysigt att åka och sniffa på lillkillen! Skönt för föräldrarna med, kan jag tänka. Vad viktigt det är med vänner när det händer såna saker...

Ha det fint!
Kram Nina!

Annika N sa...

Stackars lille kille som redan varit med om så mycket. Hoppas det blir bättre med honom snart.

Ha en mysig dag !!! Kram Annika

Anna sa...

Vilken kämpe, han kommer bli någe som fixar allt fast han är så liten.
Mysigt me bebisar!
Ha en bra dag! Kram Anna

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad skönt att den lille ändå verkar må ganska bra nu men det är aldrig kul med en sån start i livet....
Ha en fin kväll!
Kram/LenaS

Min vindsvåning på landet sa...

Härlig & vara fri efter 4 nätter.
Stackars liten..
Du har så rätt så..Julen kommer hur än vi gör.
Önskar dig en härlig vecka
Kramis
Sus

Zebbes mamma sa...

Men ååå vad mysigt du har det här inne... Jag fick en väldig julkänsla över mej.. härligt..

Men vilken tuff start för den lilla bebisen.. usch.. Hoppas allt går bra..

Många kramar från Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade