söndag 12 september 2010

Tack alla!!

Ja tack alla som kommenterade mitt förra inlägg om priset på mitt fotograferande.. De flesta av er tycker jag är alldeles för billig och ja kanske, men just nu tänker jag behålla priset och ev höja det senare.. Jag känner att jag vill ligga på ett lågt pris tills jag vet om det finns mer intresse än bara några stycken som vill bli plåtade, om ni förstår hur jag menar.. Det får bli ett ingångspris eller hur jag skall uttrycka det.. Jag sparar ju till annan kamera med och när den väl är inköpt (dröjer lääääänge till) då kommer priset att höjas med för då går jag från amatör kamera till lite proffsigare och i å med det så kommer det att bli större och förhoppningsvis ännu bättre bilder..

(Bild från hösten -09)

Idag sov jag sämre och det känns, men inte så pass dåligt så det skall bli ngt större jobb att hålla sig vaken.. Har ju denna natten kvar sedan är det ledigt i två nätter.. Har inte gjort många knop idag men en promenad fick vi till, Patrick och jag.. Vi hamnade hos min bror och hans familj där vi fick kaffe/te.. Nu ikväll blev det Ensam mamma söker och så promenaden till jobbet..

Jag ser fram emot morrondagen.. Då skall jag träffa tre tjejer som jag aldrig har träffat innan.. Den ena är Nina med den fina bloggen Livet i stort & smått , har ni inte läst den så rekommenderar jag verkligen er att läsa den.. Hon skriver mycket om sin dotter Sandra som har diagnosen Autism, en lärorik blogg.. Nina och jag "träffade" varandra för något år sedan på MåBra's Lättviktarna, där vi både försökte med konststycket att minska i vikt.. Man skrev blogg där med och de handlade ju givetvis mest om vikten, vi kommenterade varandras bloggar ofta och "lärde känna" varandra.. Vi började sedan använda facebook och har varandra som vänner där och så våra bloggar då som vi följer.. Om jag har fattat rätt så har vi ca 40 mil emellan oss.. Nina har en kompis som bor ca 2,5 mil från mig och dit skall hon åka i morron.. Vid 18 tiden kommer de och hämtar upp mig och så skall vi ta oss till Karlshamn där vi skall äta på Thai restaurang, även en annan tjej som var med på MåBra som jag inte minns (skäms) skall vara med och det skall bli så himla kul att äntligen få träffas.. Kameran kommer med så klart så skall ni säkert få se nån bild :-)

Nu skall jag ta tag i jobbandet här så natten rullar på lite.. Sov gott ni som får och ni som jobbar får ha en bra natt.. Njut av måndagen, det skall jag göra..



13 kommentarer:

Pia sa...

Tänk Mia, det var där vi också "lärde känna" varandra.Där ser man vad internet är bra!

Ha en fin vecka!
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Bra att du kommit fram till vad du vill ta i betalning för dina fotojobb, jag tror det är bra att göra som du säger.....att arbeta in en marknad.
Vacker bladbild från förra året!
Arbeta på och sov sen så gott!
Agneta kram

Nina sa...

Men oh, Mia... Vad fint du skriver om mig! Tack! *rörd* :)
Det ska bli så roligt att träffas!

När du köper ny kamera... ska du sälja din då? Jag är intresserad, om jag har råd när det bli dax. Håller ju på å spar, men pengarna tas alltid till annat innan jag är klar ;)

Sov nu ordentligt idag, när du kommer så långt, så du är pigg ikväll :)
Kram Nina!

Lilla Rummet sa...

Vilken vacker höstbild med dessa vackra färger.
Kul att träffas igen. Hoppas du får en härlig dag.Nu skall jag till jobbet.
Kram Britt

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Så spännande med bloggträff, hoppas ni får en jättekul kväll. Grattis också till ditt fotograferande, vad spännande. Du är så duktig och tar jättefina bilder så all Lycka till!! då vet jag ju vem jag kan tipsa om, ifall jag hör någon som vill plåtas. Ohhh du var och lyssnade på Mia Törnblom, jag missade helt att beställa biljetter, men vi var och lyssnade på henne i våras och det var bara sååå bra, och ger mer smak för man vill höra henne igen, jag säger detsamma, vilken underbar människa, och man åker hem med en riktig feelgood känsla efter hennes föreläsning. Härligt!! Ha nu en toppendag. Kram Paula

Tina sa...

Hej Mia!!
Åh, va roligt att du börjat fotografera!! Du är jätte duktig, så det kommer gå så bra =)

Önskar dig & Nina en underbar tid! Så spännande att få träffas så!!!

Tack för din hälsning hos lilla mig!

Kram Tina

Patricia sa...

Åh vad jag önskar jag hade kunnat följa med på er middag, då hade jag kanske kunnat "kinesa" hos dig när Nina sover hos Mona (tror det är dit hon ska)... men men, en annan gång kanske.. =)

Jag är övertygad om att ni kommer att få jätteroligt och trevligt ihop och jag ser fram emot bildbevisen... =)

Va kul att planera att köpa ny kamera!! Jag har funderingar på att gå en "Digital-foto-kurs" men har inte bestämt mig än, har så många järn i elden att tiden och orken inte räcker till allt...men jag vill... =)

Må så gott!!
Kram Patricia

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken vacker bild och kul att få träffa andra man träffat via bloggar!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

Källeboda lantliv sa...

En liten snabbkik till dig ...hoppas du får en bra start på veckan ..kram jeanette.kallebodalatliv

Tidsmästarinnan sa...

Vad kul med en liten tjejträff! Gillar din höstlöviga bild också, det är så man vill att hösten ska vara... inte som idag med blöta galonisar och grusiga regnjackor, men man får väl lite av båda får man hoppas.
Ha en fin början på din vecka Mia!
Kram
Susanne

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej vännen
längesedan jag kikade in hos dig.
Hoppas ni hade riktigt trevligt på er träff. Jätte fina bilder du tar.
Hur går de med vikten? Här har jag inte gjort något åt den sen våras.Har ju bott i husvagn sen 6Juni. Får äntligen flytta in i lägenheten vår om ca 1 vecka Då har jag riktigt kök.Kommer & lägga ut bilder Före & efter målning.
Ha en riktigt härlig Tisdag
Kramisar
Sus

Åsa sa...

Så roligt med en tjejträff. Hoppas vi får höra lite sen.......
Och roligt att du får lite fotojobb.

Kram Åsa

Uttan sa...

Hösten ger många vackra bilder och det är roligt att gå ut i naturen med kameran sååå mycket vackert och vilka färger.

Så roligt att möta Bloggkompisar....tänk så mycket fina vänner man har fått genom Bloggen.
Du är en av Dem :)

Hoppas dagen blev lyckad och att Du får en fin tisdag också.
Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade