söndag 26 september 2010

SPAMALOT!!

Tre lediga nätter av fyra har rusat förbi i all hast.. En natt till utan jobb sedan är det dags att jobba två nätter..

I fredags kväll hämtade min vän Anna mig när hon slutade jobbet, så åkte vi hem till henne.. Jag hade kycklingwraps med mig och hon fixade salladen.. Mums var det och en del vin åkte med ner.. Patrick hämtade mig på kvällen..

Igår steg vi upp tidigt för att ta bussen till Bromölla där sedan tåget skulle ta oss vidare till Malmö.. Vi det var jag, Patrick min bror och hans fru.. Väl i Malmö tog vi oss till hotellet där vi lämnade in våra väskor och sedan begav vi oss ut i stan.. Gick i lite affärer och jag fick en fin kort skinnjacka (imitation) av Patrick, i förskotts födelsedagspresent.. Sååå snygg den var, lite mc-jacks stuk.. Åt lite i stan och sedan gick vi tillbaka till hotellet för lite vila, dusch och fixa till oss.. Promenerade till Nöjesteatern för att äta buffeé, det var gott men inte supergott så liten besvikelse var det, men vi blev mätta och vinet var ju gott.. Vi var ju på Nöjesteatern för att se på musikalen Spamalot.. Och var den bra eller var den bra?? Den var så jäkla bra... Jag skrattade så jag grät..

Musikalen är ju tagen ur Monty Pythons film "Monty Python and The holy Grail".. Och gillar man Monty Python humorn så är detta fantastiskt roligt.. Jag skrattade så jag grät och de hade kunnat fått haft en akt till för det tog slut alldeles för tidigt.. Skådespelarna igår var bl.a Anders Jansson, Johan Wester, Adde Malmberg, Johan Glans och Kim Sulocki.. Och med de namnen så säger det ju sig själv att det bara kunde gå på ett håll.. SUCCE!!!! I pausen hade vi beställt dricka, jag drack vin.. Rätt som det var så började brandlarmet att tjuta och vi fick utrymma lokalen, men det var inte så farligt, det var "bara" ett stearinljus som hade fladdrat under brandvarnaren så vi kom snabbt in igen.. När vi gick in till andra akten så såg jag någon jag kände igen, tog en liten stund sedan kom jag på det.. Det var Tomas Pettersson som var och kollade på musikalen.. Kul att se en kändis i publiken.. Får ni chans att se den så ta den chansen.. Tror inte ni kommer att ångra det..

Efter musikalen så gick vi till hotellet för att lämna jackor och väskor och gick sedan vidare till en pub där vi tog lite att dricka och lyssna på ett par kanonbra trubadurer, sen hem till hotellet för att stupa i säng och sova.. Idag tog vi tåget hem på förmiddagen, gjorde en handbromsvändning här hemma för att ta oss vidare upp till Patricks pappa för att gratulera honom på sin födelsedag..

I morgon är det Vikt Väktarna men de skall få klara sig utan mig då, jag känner att denna helgen inte varit den mest fördelaktiga för min vikt så jag vill inte se vikten i morgon utan försöker ta och rätta till det till nästa måndag istället.. Skall göra mitt bästa för att ta tag i det denna veckan..

Nu skall det bli soffan och bara slappa för jag är så trött.. Ha en bra kväll..



7 kommentarer:

Annika N sa...

Vilken härlig helg ni haft. Kul att få komma ut och shoppa, äta god mat och se på något kul. Du fixar nog vikten till nästa vecka, Lycka till :-)

Ha det gott !!! Kram Annika

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken härlig helg,sådana behöver man ibland!
Ha en riktigt härlig vecka som kommer!
Kram/LenaS

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att ha egentid komma bort och bara ha det skoj.Låter som en kanonhelg.Ha en skön kväll och en go start på nya veckan rara du Kram Rita ♥

Patricia sa...

Vilken toppenhelg du haft...kanon!!

Förstår om du står över VV denna vecka, bättre att få chansen att rätta till sina misstag en vecka till..hi hi. Man vill ju inte betala för ett plus.. =D

kram Patricia

Nina sa...

Jag förstår att din helg har gått fort med alla dom roliga sakerna :) Härligt låter det, även om just att det gick för fort kanske inte var så kul då...

Önskar dig en kanonbra vecka!
Kram Nina!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Låter som ni har haft en trevlig helg i närheten av mina hemtrakter Lund, vi ska också se spamalot men inte från den 16 oktober, ska bli skit skoj

Ha det gott
Kram Anna

Penseldraget sa...

Hej mia
tack för att du handlar av mig skickade hyllorna idag..=)
hoppas din dotter blir nöjd
kram pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade