torsdag 16 september 2010

Mitt i natta..

Klockan är strax över 3 på natten och de flesta av er sover.. När många av er är på jobbet om några timmar så skall jag sova.. Och jag hoppas att jag får sova gott så jag blir utvilad för det är en eftermiddag/kväll som blir full av aktiviteter.. Jag hoppas att jag kan sova till kl 15 då jag måste upp, kl 16 skall jag träna med Pantertanterna i 45 minuter... Efter det hade jag gärna promenerat på löpbandet ett tag men det hinner jag inte, utan det är duschen som får gälla och snabbt hem för att slänga i mig nån mat.. Kl 18.15 skall jag möta upp en vän i Kyrkhult så skall jag följa med henne på Tupperwareparty hos hennes moster.. Var evigheter sedan jag var på ett sådant party.. Efter det är det dags att ta mig till jobbet igen.. Tur jag är helt ledig utan något planerat på fredag..

Idag, ja eller igår blir det ju faktiskt så har jag plåtat tre syskon.. Huuuga vad svårt att plåta dem.. Inte lätt med två tonåringar och en tvååring, men nån bild hoppas jag blev så pass att de kan användas till det de skall vara till.. Ena tonåringen ville ju helst slippa och tvååringen var trött.. Jag visar inte de bilderna här idag utan tar det en annan dag..

Bilderna jag visar är på ett syskonpar som heter Tilde och Oscar.. Det är Patricks brorsbarn.. De kom inom idag när deras mamma stod och fiskade i kanalen som går vid vårt hus.. Så när de kom passade jag på att ta lite bilder, och som ni säkert har förstått så blir det ju sällan lite bilder utan en hel hög.. Dessa två barn var så samarbetsvilliga så det gick som en dans och många bra bilder blev det..

.
Innan nattens jobb så var jag på föräldrarmöte i Amandas klass.. Hon har ju börjat ettan på gymnasiet så då blir det ju en del ny information så det tog en himla tid.. Hann hem och slänga mig i soffan i en timme innan det var dags att bege sig till jobbet..
.
I helgen blir det kalasande i två dagar.. Patrick fyller år nästa helg men då är vi i Malmö för att titta på Spamalot så vi skall fira honom på lördag istället.. Så jättemycket firande blir det inte, det är hans föräldrar och mina föräldrar som kommer.. Vi skall nämligen ha en 85 års fest i november istället.. Jag fyller ju jämt i november så vi slår ihop det och tar en kul fest istället.. Nu kanske inte Patrick siffra är något man brukar fira men vi gör det ändå :-)
På söndag skall vi fira min pappa som fyller år idag (igår).. Så kalasande och svårt med vikten lär det bli men jag skall försöka tänka mig för innan jag stoppar något onödigt i munnen..
.
Jag har nyss anmält mig till att försöka vinna att bli resereporter hos solresor.. Jag har en mängd drömresor men en är att få komma till USA , på en sådan HÄR resa tex.. Klicka på det röda ordet så kommer du till drömresemålet..
Anmäla sig till denna tävling kan du göra via denna länk SOLRESOR.. Tänk vad härligt att få komma iväg på en resa där man kan få blogga om den och dessutom kunna ta vackra bilder för att visa.. Önska mig gärna lycka till!! Ni andra som kommer att vara med önskar jag ju så klart lycka till..
.
Ha nu en bra torsdag, snart är det helg och jag är ju ledig.. Hoppas ni med är det..




13 kommentarer:

Små steg till ett enklare liv sa...

Ja,då sover Du kanske nu då.
Kl.e 06.34 och jag dricker kaffe framför datan. ovanligt,hi hi,not...Vad Du är duktig med din träning!!! kram *piah*
Ps tips!köpte två svarta stekspadar för 100 år sedan på T-W och de är lika fina idag.Ja,väl använda också!!!;)

Nina sa...

Men oh, vad spännande med tävlingen! Lycka till massor!

Ja, det blir mycket firande för dig, men det fixar du! Jahadå!!! :)

Ha det så bra och sov gott när det blir dax.
Kram Nina!

Lilla Rummet sa...

Jättefina kort på barnen. Lycka till med tävlingen, håller tummarna.
Ibland kan det vara svårt att hålla vikten med mycke kalas, men man kan dra ner lite kalorier några dagar innan också så har man lite bonus.
Ha de gott
Kram Britt

Ett Vitare Hem sa...

Jag hoppas du ligger och sover nu, hoppas ni får en riktigt härlig helg!
Kram/LenaS

Anonym sa...

Ja det hade inte varit helt fel att komma i väg på en sådan resa. Hoppas du har turen att vinna.Fina bilder på syskonen.

Ha en härlig torsdag !!! Kram Annika
http://morsanibyn.blogg.se/

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Lycka till Mia i tävlingen, hoppas du vinner, skulle passa dig perfekt. Fina foton på brorsbarnen, barn och djur är roligt och fotografera. Här skulle vi också haft kalas imorgon, malen fyller år. Men jag är ju inte hemma så det får vänta tills på söndag.
ha en fin helg
Varm kram
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

söta små barn ...de är ju såå glada ...var nog kul att bli fotade av dig ...ser att ni ska på teater i helgen ...den ska vi också på lite senare i malmö ..du måste skriva och ge utlåtande till mig om den var bra ...alltid roligt att få komma iväg på en minisemester ...hoppas du får det bra på ditt kalasande i helgen ...kram jeanette.kallebodalantliv

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jisses vad du har farmaför dig....maken och jag ska också se spamalot den 16 oktober i Malmö, hoppas ni får en trevlig kväll

Kram anna

Åsa sa...

Hoppas du vinner och blir resereporter...spännande.
Tupperware...sålde jag ett tag. Superbra saker.

Kram Åsa

Inspiration i vitt sa...

jag önskar dig all lycka att vinna en resa, tänk vilken dröm wow, jag håller tummarna för dig. fina bilder på barnen. Kram på dig/Ingela.

[ c o y o t e ] sa...

Hej!
Vilken kul tävling!
Stort Lycka till!!

Så fina bilder på barnen! Ni verkar ha haft kul..

Hoppas du är pigg och utvilad till kvällen nu.. och ha en skön helg!

Kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Håller tummarna för vinst och bilderna på barnen är jättefina!

Uttan sa...

Härliga glada Goa Barn!

Önskar Dej en trevlig fredag och toppen lediga dagar med sol!!!

Kramar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade