söndag 5 september 2010

En fin helg..

Helgen har varit en fin sådan.. Vädret har varit kanon och jag har haft det roligt och trevligt.. Igår gifte sig ju min kompis Annas bror.. Jag smög mig in i kyrkan och upp på läktaren och tog några bilder.. De jag visar är bara bakifrån eftersom jag inte frågat om jag får visa dem plus att de inte sett de bilder jag tagit än.. Anna har fått dem så brudparet skall få dem av henne..

Anna hade ju bett mig att ta bilder på gästerna så efter bröllopet tog jag mig upp till Kyrkhults Folkets Hus där festen skulle hållas.. Så när gästerna började droppa in så tog jag dem till den plats vi hade sett ut dagen innan.. Jag tog par/familjevis.. Jag hoppas de blir nöjda med bilderna.. Jag tycker själv att de mesta blev bra och funkar.. Jag visar inte de bilderna eftersom det är brudparets egna bilder.. Fast ett par bilder finns på min Photo by Maria sida på facebook.. Det är bilder på vänner till mig, de andra visas inte..

.
När jag var klart med plåtningen så körde jag hem till mamma och pappa en sväng och väntade på att min bror, hans fru och son, Patrick och hans dotter skulle dyka upp.. Vi skulle vidare några hus från mina föräldrar där kompisarna Mats och Linda bor.. Där var vi alla plus en familj till bjudna på god mat.. Vi hade jättetrevligt ute på deras altan.. Vid tolvslaget var vi hemma igen..
Väl hemma så slängde jag mig i soffan för att vänta på att min mobil skulle plinga.. Jag hade lovat Anna att jag skulle hämta dem från bröllopsfesten och köra hem dem.. Kl 3 fick jag gå och lägga mig..
.
Sov till 11 idag och efter frukost så gick jag och Patrick ut en runda på en timme.. Sååå skönt.. Riktigt varmt var det..
.
Nu är det soffan som gäller och sedan en natts sömn till innan det är måndag, träning och jobb som gäller.. Ha en bra kväll/natt och måndag..



8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken vacker bild.Vad duktig du är att fota.Ja i helgen har det varit kanon väder bara så fint.Ja på dej är det fullt ös.Ha en skön kväll rara du och en gostart på den nya.Kram Rita ♥

Patricia sa...

Kan tänka mig du fått till många bra bilder, de du visar är ju kanon i alla fall.. =)

Tur du fick sovmorron idag då... hi hi.

Kram kram

Nina sa...

Vad roligt med ett sånt fotouppdrag! Och helt säkert blev dom nöjda :)

Ha det fint!
Kram Nina!

Tjohalia sa...

Kul med bröllop och de blir nog nöjda.


:-)

Tina sa...

Åh!! Snyft.. va vackert!!!!
Vilka fina bilder du tog!!
Va mysigt ni verkar haft det!! Min helg har oxå varit helt underbar!!
Hoppas du mår bra & att du får en underbar vecka!!
Varm kram Tina

EM sa...

Vilken fin bild. Klänningen är så vacker när sidenet lagt sig så.
ha en skön måndag
kram elsamarianne

mo sa...

Åh härligt med bröllop. Det ser verkligen vackert o stämningsfullt ut. Ha en fin vecka, kramar

Uttan sa...

Å Kärlek!
Bröllop.
Underbara bilder man får tillbaka känslan man hade när man stod där framme vid altaret själv......den är mycket speciell den.

Så vill Jag tacka Dej för att Du tipsade Mej om Låten med Pernilla o Dregen Jag å min far.
Den har gått varm idag och jag har gråtit floder.I dag har den betytt speciellt mycket för Mej och Jag har lagt ut den på Min Blogg.Tack.

Önskar Dej en fin Måndag kväll!
Kramar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade