söndag 4 juli 2010

Snart är det äntligen måndag morgon...

I morgon är det MÅNDAG!!! Faktiskt bara knappt en timme dit men några fler timmar innan jag får vandra vägen hemåt.. Skall bli så skönt.. Det skall ju bli fint väder även i morron jag tänkte ta mig ut på tomten och lägga mig och få lite färg.. Vågar inte ta bilen till havet när jag varit vaken hela natten så det får bli tomtsolning i morron.. Jag hoppas att man kan dra till havet till helgen istället.. Är ju helt ledig på tisdag men då har jag lovat Johannes och Malin att vi skall köra till Kristianstad för lite shopping.. Så bäst att hålla det..

Idag har jag kunnat sova bättre.. Vi har haft lika fint väder som igår och varmt var det i sängen men jag var ju så trött så det gick inte annat än att somna.. Skönt!! Fick frågan om jag inte kan sova ute i skuggan men tyvärr.. Önskar jag hade kunnat det.. För det första så har jag jättesvårt att somna någon annanstans än i sängen och sedan har vi en hel del som vandrar, kör bil, kör moppe förbi vårt eftersom man kommer till badplatsen den vägen och det låter ju en del.. Har jättebra proppar men de tar ju inte allt ljud och definitivt inte trimmade moppeljud.. Ett gräsligt ljud för övrigt..


Ikväll kom min bror och hans fru inom när de var på promenad och sedan följde vi med dom hem för att käka våfflor.. Sååååå gott.... det hade varit med våfflor, men det åt inte jag.. Jag hade ett par mackor med mig till dem och så bjöds jag på jordgubbar.. I morgon är det vägdag på Vikt Väktarna och jag är lite orolig för att det inte gått bra.. Jag har haft en godissvacka :-( Men jag får ta nya tag och skärpa till mig nu i veckan som kommer så att jag rättar till det jag ev har gått upp eller iaf gå ner mer tills dess än vad jag kommer att göra till i morgon..


Tänk om jag hade varit smart nog och tagit fyra veckors semester.. Då hade jag gått av i morse och inte jobbat i natt utan haft semester.. Men så smart var ju inte jag för jag tyckte att v. 27 var för tidigt att ta ledigt.. Korkhuvvet Mia!! Hade ju varit hur skönt som helst att fått vara ledig från nu.. Men man lär ju av misstagen så om två år när det åter är dags för mig att ha "tidig" semester så skall det bli fyra veckor.. Så det så.. Efter denna natten nu så är jag ledig två nätter och sen jobbar jag två.. På fredag morgon när jag går av så har jag tre veckor och tre dygns ledigt.. HÄRLIGT!! Hoppas nu att jag får bra väder.. V.29 går Patrick på semester så vi får två veckor ihop.. Fast första veckan på måndagen drar han och hans döttrar till Simrishamn för att sova i Patricks föräldrars husvagn i två nätter.. På onsdagen hämtar han mig och så skall vi till Tomelilla för att lyssna på Ulf Lundell och sedan fortsätter vi till Simrishamn för en natt i husvagnen..
På söndagen i v.29 åker jag, Patrick och två kompisar upp till Stockholm där vi skall sova en natt hos Patricks bror och hans sambo och dagen efter åker vi över till Åland där vi skall vara till på onsdagen.. Skall bli så kul och mysigt.. Vi hittar ju på något var år med dessa härliga vänner och i år blir det då Åland.. De skall ha barn i oktober så vi får se hur det blir nästa år, men jag åker gärna iväg med dem ändå och en liten goer bebis :-)
.
Nu skall jag sätta igång med lite jobb här och sedan blir det nog en del bloggläsning.. Njut av starten på den nya fina veckan som snart är här..


13 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

JAg kan inte säga att jag längtar till måndag.....tja lite kanske . jag jobbbar ju bara 5 dagar till så då går det väl bra.

Ha en härlig vecka
Kram Anna

Patricia sa...

Skönt att du fick sova i natt...så du orkar med sista natten... =)

Va du är duktig med ditt VV...önskar jag hade inspiration att ta tag i mina kilon som bara blir fler o fler istället... =(

Nåväl, vad är väl en bal på slottet... =)

Härligt med lite semesterplaner... =)

Kram Patricia

Nina sa...

Skönt att du kunde sova igår! Jag brukar kunna sova varsomhelst, men med trimmade moppar är det nog inte så lätt... Jag har läst att kroppen får sin vila även om man inte sover, utan bara ligger och slumrar. Så brukar jag tänka när jag har svårt att koppla av. Fast sömn är ju att föredra, förstås.

Nåja, hoppas nu dina sista nätter går bra, och fort, och att du sen kan njuta av en härlig ledighet! (Som inte går så fort då...)

Vilka fina foton (som vanligt) jag gillar ju naturfoton jättemycket :) Du får fina närbilder, har kameran nån slags macro då? Min kompaktkamera har macro, men det går inte att ta så nära med den ändå. Du skrev en gång att man behövde ett macro-objektiv (eller vad det hette) till en systemkamera. Gissar att det är när man tar jättenära?!.. (Ååå vad jag vill ha det!) Fast dina närbilder blir ju kanon ändå! :)

Vad duktig du var som lät bli våfflorna! Lycka till hos vv! Jag börjar känna mig ikapp med livet nu så snart är det min tur att vara duktig med :) Hoppas efter sommarlovet...

Ha det nu så bra du bara kan!
Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Skönt att du fick sova, jag har också gått upp den här veckan så nu har jag beslutat att ta bort både veckobonus och motionsbonusarna för att se om det kan vända....
Ha en riktigt bra vecka!
Kramis/LenaS

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Jag tycker du är superduktig med ditt viktväktande. Ha det toppen på din semester nu när den snart börjar. Jag jobbar 2 veckor till.
KRAM

Godastunder-tokigaidéer sa...

Låter som det är fler än jag som har nedräkning fram till sem. Gud så skönt det ska bli, koppla av och sklappa i fyra veckor. Fast känne rjag mig själv så kommer det inte bli så mycket slappande.

Ha det gott
Kram Anna

Anonym sa...

Vad gott att du kunde sova ordentligt. Blir nog mysiga semester veckor. Tre veckor är en aning för kort, men vi fick inte ta längre på mitt gamla arbete :-(

Lycka till på VV & Ha en mysig ledighet !!! Kram Annika

Västbacken sa...

Hoppas du får en skön semester.

Lotta

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du är som kämpar med viktväktarna.Ha nu en skön semester vännen.Mys och njut.Kramar Rita ♥

Unknown sa...

Hej vännen
Viktigt med sömn..tummen upp för dig med vikten den fixar du. Vill önska dig en toppen sommar.

kram Catthie

mo sa...

Tjena, jag har med så svårt att somna någon annanstans än hemma....det tar flera nätter att vänja mig när vi är iväg på semester..o då är det snart dax att åka hem igen ;). Fast en lur i skuggan är inte helt fel heller....Härliga sommardagar har vi i alla fall.

Jag fick smycket med mig hem, vet inte om du vill att jag ska lägga det i den brevlåda när jag går förbi, för det gör jag ju alltid någon dag i veckan...eller hur vill du göra? Hör av dig, jag kollar inom här om du svarar eller på bloggen, fast där har jag inte varit inne på gud vet när, är sååååå bloggless...

Ha de fint, kram från Fru Olofsson ;)

Photo by Maria sa...

Hej Fru Olofsson!!
Går du ändå förbi här så får du gärna lägga det i lådan eller kom upp om du känner för det :-)

Tack för hjälpen med att medla det till den andra fru Olofsson..

Visst är det härliga dagar nu och jag hoppas jag får några sådana även på semestern så man kommer till havet nån gång i sommar..

Kram Från frk Johansson :-)

mo sa...

Japp, hade planerat för havet idag....lite surt då vädret inte är sådär kanon som det varit innan...jaja, kommer väl fler dagar hoppas jag :)

Jadå stoppar jag det i lådan, tror inte du vill ha livebesök av en svettig en.... ;), blir kanske imorrnbitti.

Ha en fin dag, kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade