tisdag 20 juli 2010

En goer dag..

Nu har jag dröjt för länge med att blogga så bäst att sätta fart ;-)

Igår (söndag) var vi i Ronneby på Sunny Standup.. Åh vad kul det var så många skratt blev det.. Bäst var så klart Johan Glans men jag gillade även de andra.. Soran Ismail var en positiv överraskning liksom Ann Westin.. Jag skrattade så jag tjöt så antagligen förlängde jag livet bra ;-)



Idag har med varit en kanon bra dag.. Startade i stort sett med att vinka av Patrick då han skulle hämta sina flickor och sedan skulle de köra till Simrishamn för att vara där ett par dagar hos Patricks föräldrar som har husvagn där.. På onsdag kommer han hem och hämtar mig, då skall vi åka till Kronovalls vinslott på Österlen där vi skall kolla och lyssna på Ulf Lundell och sedan sova i husvagnen på natten..
Så här hemma nu är det bara jag, Amanda och katterna.. Rätt skönt faktiskt.. Johannes och Malin åkte hem till Malin, Oxelösund, i eftermiddags så nu vet jag inte när jag får träffa honom näst..
.
På dagen idag så var jag och en kompis, Linda, ute på en härlig promenad som tog 65 minuter.. Upptäckte i duschen att jag fått en äcklig fästing under den promenaden men nu är den borta..
.
Sen var det ju dags för viktväktarna och idag blev jag riktigt glad när jag ställde mig på vågen.. Ett minus som bestod av -0,8 kg visade den.. Härligt!!
Fast erkänner att jag inte varit så nyttig nu ikväll då en kompis, Pia, varit här och grillat och vinat med mig, men i morron är en ny dag så då är det andra bullar som gäller igen.. Nu är det ju två veckor till jag kan väga mig på vv igen, skall ju till Åland nästa måndag, men till dess skall jag banne mig ha minskat minst ett kilo, så är det bara..
.
Nu går mina ögon i kors så bäst att krypa ner under täcket och släcka de gröna för denna natten och vakna till en ny morgon.. Tyvärr har jag inte haft tiden att läsa bloggar men nån var dag blir det och om det blir sämre väder så kommer jag igen.. Men har sett att det är fler än jag som ligger lite lågt just nu.. Bäst att njuta av vädret så länge det är här..
Ha nu en bra natt och en härlig tisdag..



19 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Så roligt du har haft det. Vad duktig du är med ViktV. Här har det inte gått så bra efter begravningen men jag får ta i tu med det igen när jag känner för det. Just nu har jag ingen lust. Hoppas du mår bra för övrigt. Kram

Pierre sa...

Härliga bilder å va kul att gå på stand up. Ha en bra dag nu!

Lilla Rummet sa...

Grattis till din viktminskning, vad duktig du är.
Kul att gå på stand up och Johan Glans är en av mina favoriter.
Ha en fortsatt härlig sommarvecka.
Kram britt

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till viktminskningen.vad du kämpar.ååååå vad skoj att gåpå stand up.Johan Glans är ju bara så bra.Ha en skön dag tisdag raring.Kram Rita ♥

Tina sa...

Hej Mia!!
Åh, det låter som du haft jätte mycket kul =)) & att du har mer kul att vänta =) Underbart!
Grattis till viktnedgången! Tycker du är jätte duktig. Inte dåligt att gå ner så mycket trots alla frestelser som sommaren hör till =) Bra jobbat!
Ha nu en underbar fortsättning på veckan!!!
Kram Tina

Patricia sa...

Va kul att gå på Stand-up...kan tänka mig att du fick skratta gott...och tänk va gammal du kommer bli nu.. ;)

Skönt med lite egen tid, sånt gillar jag... =)

Och va duktig du är, du har väl haft minus på vågen var vecka sen du började VV?...toppenjobbat Mia!!!

Ja nog har man annat att göra än att blogga dagarna i ända...och för min del har det blivit mycket mindre blogga sen jag började med FB... =)

Fortsatt må så gott!!
Kram patricia

Godastunder-tokigaidéer sa...

Låter som ni hade toppen roligt. Maken och jag samt några vänner ska se Johan Glans och David Batran, Fredrik Lindström i Lund nu i augusti, vilket vi ser fram emot, hoppas jag också förlänger livet. Har du sett JOhans Skåpne turne, om inte gör det, helt underbar...

Ha det gott
Kram Anna

Anonym sa...

Hej Hej ...vad många roliga saker som du hittar på ..du verkar att ta vara på tiden ...man ska ha skoj och leva nu ! Det hade varit roligt om du ville komma hit och ta lite foton ...vi kan ju stämma av någon dag som passar ...du vet ju var vi bor ..måste säga att du är flitig med din vikt ...duktiga du ! Visst är det skönt ibland att vara hemm själv ...då laddar man lite av sina batterier ...njut av solen ännu en dag i mon ...kanske ses vi i sandviken ..kram jeantte.kallebodalantliv

Nyanser av vitt sa...

Mysigt att bara ha ett barn hemma. Grattis till vinnaren. Jag vill gärna beställa en BOKVILA av dig. Ska jag sätta in pengar redan nu?
Ha det toppen på slottskonserten med Uffe
Kram Agneta

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad skönt att vågen visade på ett minus, jag fick plötsligt ett + på 0,8 för två veckor sen, förra veckan hade jag lyckats få bort 0,2 av dem och nu ska jag fara ner och väga mig om en timme så får vi se om jag minskat mer nu. Jag har aldrig tidigare haft vätska i kroppen men nu när det varit så varmt så fick jag det så jag tror att det varit det som påverkat lite....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Tack. Då hör du av dig när det är dags att sätta in pnegar va :O)
Sköt om dig
Kram

Roses & Angels sa...

Tack gulliga du! ♥ Vi hade en fin bröllopsdag. Hoppas du mår bra kram

Anonym sa...

Toppenbra jobbat med vikten.Vad kul att få komma ut och skratta lite och se dem live.Hoppas det blir lika trevligt på vinslottet och konserten.

Ha en härligt go kväll !!! Kram Annika

Nina sa...

Ser att du har en härlig semester! :)

Kram Nina!

oumberligating sa...

Säger bara Ann Westin...en av mina absoluta favoriter!
Ha en fin fortsatt sommar!
Kram ifrån Peter!

petra sa...

Låter som du/ni har en härlig semester. Så ska det vara.

Här har oxå varit fint i mååånga dagar men just idag är det lite regn.
Men EN regndag är helt ok, men jag vill gärna ha fint i morgon igen ; )
Ja, allra helst i helgen då vi ska till Skara Sommarland och bo i stuga.

ha det bäst och njut!!
stora kramen

Hanna sa...

Ronneby, en trevlig plats. Min man kommer därifrån.
Kram
Hanna

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Ja visst är det bra att stuva om det man redan har. Jag har en förmåga att handla detaljer innan det stora jobbet är gjort så rätt som det är dyker det upp nya saker från lådorna :O)som inte passade in när allt var klart.
Sköt om dig
Kram Agneta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Så mycket kul du gjort, det är bra och få skratta så mycket. Nu är nog du på Österlen, säkert ett helt underbart ställe och vara på.
Ha det gott
Stor kram
AnnaMaria
Ps, du är superduktig med vikten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade