söndag 6 november 2011

Långa hopp!!

Nu är det långt mellan gångerna som jag skriver.. Och det märks på besökarna med, har väldigt få för tillfälligt.. Får försöka skärpa mig =)
Har ju börjat på ny arbetsplats med nya arbetstider så tiden finns inte på samma sätt som den gjort innan.. Men jag trivs på nya stället, helt annat tänk för mig trots att det också är ett PersonligAssistansjobb, är jättetrött när jag kommer hem numera.. Men jag kommer väl in i det så man känner sig piggare sedan..
Här har inte hänt så mycket sedan sist.. Har haft ont av minisken i mitt vänstra knä så träningen har legat lågt men det känns lite bättre nu så ett skivstångspass får det bli på torsdag..
Vi var på konsert i Malmö i torsdags, jag och Patrick.. Det var Dylan och Knopfler som spelade.. Knopfler var kanonbra.. Men Dylan.. Ja vad skall man säga.. Han har verkligen gjort sitt.. Fanns inte en melodi någonstans i hans sånger och det lät som han sjöng samma låt hela tiden, eller sjöng är ju synd att kalla det, kraxade fram orden.. Han har väl aldrig varit en lysande sångare men detta var det värsta jag har hört.. Men han hade fruktat bra musiker med sig som höjde det hela.. Men jag erkänner att jag hade bra mycket hellre varit på Malmö Arena i fredags istället då Roxette spelade..
I morgon skall jag ställa ut några bilder hos Jennifers Presentbod här i Olofström.. Hon har traditionsenlig Julkväll kl 18-22 och har då bjudit in några lokala förmågor med.. Jag skall alltså ställa ut bilder och så finns det några till tjejer som skall visa upp sina företag.. Skall bli superkul.. Tänkte ta med kameran och föreviga kvällen, så någon bild kommer säkert in här.. Annars är ni hjärtligt välkomna att gilla min sida på FB, Photo by Maria, då blir jag jätteglad.. Där lägger jag in bilder av olika slag.. Välkomna in och kika!!

Bilderna idag är tagna hos min vän Mona som startat upp ett fint Café i Ryd.. Monas Café och tårtor.. Har ni vägarna förbi så tycker jag ni skall ta er in och fika.. Cafét ligger i en av Trojaskolans gamla lokaler, Trojavägen 10..


Ha nu en fin söndag och njut även av den gråa hösten..


Kram Mia

16 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilka underbara bakverk hon gör!!! Lite långt bort dock;) Spännande med ett nytt arbete, kul att du trivs. Kram Johanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka smarriga cupcakes! Förstår att det är en omställning att börja nytt jobb, det brukar ta en stund innan det sitter med nya rutiner, tider och arbetsuppgifter.

Synd att Dylan inte var bra, han ses väl lite som legend. Knopfler är sanslös, på YouTube finns några klipp när han spelar tillsammans med Clapton...dem skulle jag vilja se tillsammans på en konsert.

Önskar dig en fin fortsättning på söndagen!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser att du bytt namn på bloggen, och att du varit ute och roat dig. Jättebra foto på dig och snygg-Timell. Knopfler såg jag när han var i Karlstad han var superbra, tur att det inte bara var Dylan. Fast Roxette var nog en höjdare.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Patricia sa...

Kan tänka mig att det är stor omställning med nya jobbet, skönt att du verkar trivas i alla fall.

Åh nu blir jag ju så fikasugen när du visar så där fina bakverk .. =)

Illa det där med Dylan, tråkigt när de inte inser att det är dags att lägga ner .. men men.

Åh va kul att få ställa ut lite bilder .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Fotograf Laila Villebeck sa...

SV: Tack så mkt! :D

Lilla Brödhult sa...

Härligt att du trivs på ditt nya jobb:) visst är det en omställning med allt nytt,,,

Wow vilka bakverk Mona gör, vet du hennes öppettider tänkte att jag skulle göra ett besök där och kanske kan vi åka dit med jobbet och fika...

Ha det så gott kram Helene

LOPPISLIV sa...

Mums vad goda cupcakesen ser ut :-) Ser att du fått ny layout här på din blogg, finfin banner med kändis Timell, coolt :-) Jodå, jag har haft mitt träd ute trots frost, det klarar rätt så några grader minus som tur är. Jag har inga gröna fingrar men just olivträd och orkideér lyckas jag med av någon konstig anledning :-))

Nu är det filmtajm här hos oss.
Kraaaam Paula

Git sa...

Trivs du på nya jobbet då?

Kraaaaaaaam Git

Maritha sa...

Vad kul att du ska ställa ut dina bilder!!!!!! men så fina som de är kommer du att få massor med uppdrag sen :-))

Får väl erkänna att jag varit dålig på att kommentera din blogg men jag lovar att skärpa mig!

Förstår att det blivit ändring med orken när du jobbar dagtid du har ju gjort dina många timmar på natten förr och haft dagarna till annat då du i mitt tycke sov lite efter dina pass! Men jag förstod att det var bäst för dig.

Ser så gott ut hos Mona så det får bli ett mål att ta sig en fika där :o))

Ha det bra Mia!

Kram Maritha

Annie - Annalunda sa...

Hej Mia!

Jag som går på LCHF får erkänna att jag hade svårt att koncentrera mig på vad du skrev i inlägget... ;) de där bakverken såg alldeles för goda ut...och TYVÄRR finns de ju inte alls långt bort. Såg på FB att det öppnat ett café så det måste ju kollas upp... så småningom. Inatt är det jobb som väntar...andra natten...och idag har det varit stört omöjligt att sova så det blir nog häftigt... *suck*

Kram till dig!

Källeboda lantliv sa...

Smaskiga cup cakes! De förgyller tillvaron .. Kul med julkväll .. Tyvärr så missar jag den .. Hoppas du får det trevligt där. .. Du trivs på ditt jobb .. Bra ! Kram jeanette. Kallebodalantliv

Uttan sa...

Nytt namn på bloggen och ny karl??? ;)
Nej Jag bara skojade. Han e "klämkäck" den där Timell och Jag skulle gärna vilja träffa Honom Jag också. Lyssnar på honom om dagarna på radion.
Nytt jobb, Det är bra....då kan man säga -Nej fråga inte Mej Jag e ny här.
Det sa Jag alltid på mitt jobb när det kom nån Jag inte hade lust att prata men men efter tio år så tyckte chefen att jag inte skulle säga det. -Men i ärlighetensnamn sa Han så... tycker Jag det är bra.

Skulle Jag komma till Olofström så skulle det vara för att träffa Dej och så klart skulle Jag inte ha något emot en sån go bakelse.

Lycka till med utställningen.

Sköt om Dej.

Kram ♥

Penseldraget sa...

Hej mia
ha ha de låter bra att du skulle vilja öppna plånboken hos mig ;) ja, synd de är så långt... vilka himla söta cup cakes blir ju hungrig ;)
ha en skön vecka
kram pia

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

De ser gott ut hade man gärna smakat en eller 2..
Kul & få ställa ut
Önskar dig lycka till.
Man skulle vilja blogga mera men tiden finns inte
Kramisar
Sus

Linafoto sa...

Svar: Nej, jag använde ingen reflexskärm till dessa bilder :) Jag anpassar inställningarna så personerna blir rätt exponerade (för de är ju viktigare än bakgrunden). Sedan är det inte så starkt ljus i bakgrunden så det blir ett jämt och fint ljus.

Annika N sa...

Vad kul att få ställa ut bilder :-)
Vilka smarriga kakor Mona gjort, en fröjd för ögat.

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade