onsdag 9 november 2011

Jul, jul, strålande jul..

Nu är julen här!!! Eller nja.. Inte riktigt kanske, men det kändes så i måndags när jag var med på Jennifers Presentbods Julkväll.. Massor av jul i butiken med härlig julmusik..
Jag var en av sex inbjudna gäster, jag ställde ju ut lite bilder.. De hänger nu i butiken ett tag, så vill man kan man kika in där om man är i Olofström..
De andra fem var en tjej som gjorde egna smycken i Diabas och silver.. Paulina som har skrivit barnboken Kenneth från A till Ö, en mycket bra barnbok som är för barn från 2 år och upp till skolåldern.. Spännande och lärorik på samma gång.. 
Eva från Fridhs massage och hälsa var där och visade upp sig och erbjöd nack- och axelmassage.. Sara sålde sina fina kransar och jularrangemang.. Mia från Mias hud- och nagelstudio fanns där också och gjorde brynvaxning för en billig peng..
Det var mycket folk under kvällen som kikade in och handlade.. Jennifer hade 15% på allt hela kvällen så det var många som passade på att handla av allt fint hon har..
Jag passade på att göra brynvax hos Mia.. Lite ont gör det allt men ordspråket "Vill man vara fin får man lida pin" passar ju in, för fin blev jag trots det onda..


På söndag är det två veckor till advent och gissa om jag längtar efter det, att få adventspynta och få det lite mysigt hemma..
Åker till Ullared med Amanda och min kompis Camilla på fredag-lördag så då hittar jag kanske lite nytt att pynta med =) Skall bli kul.. Älskar ju den gula stora butiken de har där.. Vi skall hyra en husvagn denna gången, alla stugorna var uthyrda, men det skall säkert funka det med.. Lite vin på kvällen sen somnar vi nog gott, ja Amanda får hålla sig till läsk när mamma är med ;)


Ha nu en fin dag på er alla där ute..
Funderar på en tävling så håll ögonen öppna..


Kram Mia

11 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Åh vad mycket fint. Svårt att inte shoppa loss där :O)
Ha en fin dag.
Kram Agneta

Källeboda lantliv sa...

Hm .. Konstigt att vi hade nästan samma inlägg idag ., jag visar ju bilder från lilla längan .. Tyvärr så var jag inte hos jennifers i måndags .. Såg ju mysigt ut .. Ja nu längtar man efter julen .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Vit dröm sa...

Förstår att det var riktig julstämning med allt fint :)
Vad kul med gekås, är säker på att du hittar mycket fint!
Kram Anna

Möllebacken sa...

En inspirationsrik kväll verkade det till att vara. Hoppas att ni får det trevligt i Ullared.
Ha det gott!
Kram Pella

Pia sa...

Längtar också till advent, men tycker att julpyntet kommer så tidigt, även om jag också tycker att det är mysigt!

Är lite kluven där!

Fortsatt skön vecka till Dig Mia!

Kram!

fröken knopp sa...

TAck!! Listen har johan svarvat själv så riktigt likadan e den nog inte men liknande kanske..:) på tisdag har jag julkväll, den 15 e mellan 18~20..varmt välkommen..:) kram

Johanna Stålros sa...

Så ljuvliga bilder;) ♥ Johanna

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Härligt med jul och för min del får det gärna börja med julstämmning för nog är det mysigare innan jul än efter. Ullared låter toppen jag har inte kunnat åka på ett år och jag saknar det lite måste jag säga.

Kram Anna

Lilla Brödhult sa...

Ja kvällen hos Jennifer var mysig så mycket fint där och dina foton är bara så underbara,,,

Ha det så skoj på det stora varuhuset och shoppa lite för mig med hahhah

Kram Helene

katta sa...

Tackar ödmjukast Mia!!

Vilka fantastiska bilder, vill ju nästan ha jul NU när jag ser dom! KRAM!

katta sa...

Tackar ödmjukast Mia!!

Vilka fantastiska bilder, vill ju nästan ha jul NU när jag ser dom! KRAM!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade