fredag 18 november 2011

En kändis!!!

Jobbdag 3 utav 9 skall göras idag.. Men jag hade ju hellre myst runt i min grymt fula men otroligt sköna Jumpsuit hemma med lite tända ljus, varm choklad och pepparkakor.. Fast lika bra att jobba, då sätter jag ju inte i mig sådana onyttigheter.. Har ju börjat öka i vikt då jag tappat allt vad motivation och karaktär heter.. Då är det bästa att vara på jobbet där jag bara kan äta det jag har med mig =)
Ikväll skall jag på 40-årsfest hos min fina vän Anna.. Vi har varit kompisar i 18-19 år.. Härligt att kunna hålla kvar.. Vi träffas inte jätteofta men vi tar oss tid med småstunder lite då och då.. Hon fanns där när jag separerade, en av få "vänner" som fanns för mig.. Jag fanns för henne när hon separerade och vi vet att vi finns om man behöver, vad det än gäller.. Sådana vänner uppskattas och älskas..
Hon har inte bara fest utan det är en maskerad med.. En maskerad med temat Känd Musikartist.. Gissa om det var svårt att komma på vem jag skulle vara, men jag kom på det =) Skall bli så kul.. Ni får veta i morgon ;) Jag kommer att ha kameran med och föreviga..
Tyvärr kan vi inte stanna allt för länge då jag har jobbarhelg och jobbar 8.30-21 både lördag och söndag.. Behöver ju vara alert de dagarna med.. Men en stund hinner vi vara med och jag hinner nog plåta en del med..
I tisdags var jag i lilla studion jag har tillgång till.. Skulle plåta två bröder och deras barn.. Och så här kan det se ut när jag testar hur skuggorna faller, måste ju ställa in ljus och blixtar innan de kommer =) Nu har jag inte redigerat denna bilden alls så ni vet.. 
Ljuset och blixtarna som finns där är rätt bra men lokalen är usel och det är svårt att få till det och helst när det är mer än 2 som skall vara med på bild, det är för trångt där.. Men å andra sidan är det ju kul att ha tillgång till något istället för inget =)
Ny profilbild på min Facebook sida, Photo by Maria, har jag med tagit.. Med hjälp av min nya spegel.. Gå gärna in och gilla min sida.. Då blir jag glad.. Klicka på det röda namnet så kommer ni dit (om ni är inloggade på fb)..


Lisa frågade vart min fina spegel är inköpt.. Den är köpt i en butik som heter Blommor och Ting här i Olofström.. Men jag har sett den lite varstans i olika inredningsbutiker.. 


Ha nu en fin fredag alla härliga läsare..


Kram Mia

7 kommentarer:

Nettan sa...

hur känns de att jobba dagtid ?? hoppas du får en trevlig kväll. kram

LOPPISLIV sa...

Vad roligt med maskerad :-) Jättefin profilbild Mia!! Vad kul för dig att det blir mer och mer fotouppdrag, roligt att få göra sånt man brinner för. Ja jag kan inte annat än hålla med dig ang OM kläderna, vanniniga priser på nyinköp, därför är tradera toppen tycker jag, för där kan man fynda för en bråkdel, men man får ha tålamod, själv fick jag mitt första plagg nu men har budat på jättemånga som jag aldrig fått för priset går upp och då lägger jag mig. Men nu så fick jag äntligen min tunika :-))

Fin helg önskar jag dig.
Stor KRAM Paula

LOPPISLIV sa...

vansinniga ska det stå och inte vanniniga?? hihiii //P

Anna sa...

Kul med maskerad, spännande och se vem du ska vara :)

Min våg har också börjat visa plus och de är inte bra :(

Ha en rolig kväll!! Kram

PS: fin profilbild, de är du liksom

Vita Falkens Lantliv sa...

Så kul med fest! Och maskerad! Jag blir oxå 40 om en månad, kanske skulle ha maskerad...hmmm tål att tänkas på. Det där med vikten, usch ja:( Här går vågen upp hela tiden sen jag slutade röka. Nu 1 1/2 år sedan kan jag nog inte skylla på det längre;)

Ha så kul på festen!

Kram Susanne

Lilla Brödhult sa...

Vad skoj med maskerad, ska bli spännande att se bilder sen på vem du var,,,
Ja sådana vänner är guld värda!
Ha nu riktigt roligt på festen och hoppas du inte är alltför trött imorgon när klockan ringer kram Helene

Källeboda lantliv sa...

Du känns ju som värsta proffsfotografen nu .. Tänk vad du går framåt .. Kul ! Glad för din skull .. Man ska ha sina drömmar en dag så blir dom verkliga .. Då får man säga grattis ! Du är ju bara en ung tjej ... 40 år ingen ålder ... Ja vad hade man gjort utan sina vänner .. Dom ska man vara rädd om ..om du är en bra vän så får du många bra vänner tillbaka .. Ge och ta ... Som de säger .. Leendet som du sänder ut till andra får du tillbaka igen .. Ha det så kul på din fest ! Kram Jeanette. Kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade