tisdag 22 november 2011

Energisk!!

Idag har jag minsann varit minst lika energisk som igår innan jobbet =)
Nu har köket med fått lite adventskänningar.. 
Men startade med att köra till Bibblan och lämnade en bok, sen till banken för att fixa och så vidare till Maxi för en snabb handling..
Sedan hem där jag rev ner gardinerna i köket, putsade fönstrena där, fållade gardinerna, hämtade ner en ljusstake och en stjärna, strök gardinerna och upp med dem.. Mitt i allt detta så slog jag sönder de lamporna som hängde i ena fönstret, så det får bli nya efter jul..
Så här ser det ut nu i köksfönstrena...... nästan.... Det gick inte att ha vågen i det stora fönstret för den knuffade fram stjärnan, såg inte klokt ut när man kom från sidan och såg det.. Så vågen och flaskorna bytte plats.. Fast flaskorna skall väck, det skall dit något juligare.. Och rosa blomma skall det ju definitivt inte vara i det lilla fönstret men den får vara där till jag hittar någon jag vill ha, en vit julstjärna kanske..
Igår plockade jag lite mossa så när jag kom hem från jobbet så startade jag med att pynta brickan med ljusen.. Stjärnorna och nålarna köpte jag när jag var på väg till jobbet, kulorna var jag uppe på vinden och letade upp.. Ljusen köpte Patrick när han var på IKEA i helgen, de kostade i ett par dagar endast 5:-/st, man fick köpa 4.. Hade ingen aning om vart jag skulle ha dem men kom sedan på att vi hade denna silverbrickan , och tänkte att mossa och lite bling-bling kan nog bli fint.. Så nu pryder den vår hallskänk =)
För två år sedan gjorde jag dessa adventskrukorna, gillar dem mycket så de får hänga med i år med.. Lade mossa i dem med igår kväll och idag köpte jag ljusen när jag var och handlade.. Så lite adventigt blev det minsann i vardagsrummet med..
Välkommen Tomten-skylten vann jag förra året, så fin tycker jag.. Den fick med komma fram så att Tomten vet att han är välkommen ;)
Så här ser det ut vid öppna spisen just nu.. Där stegen står skall granen stå sedan så då får nog stegen flytta ner i källaren i några veckor, men så länge får den stå här..


Lite kvar att göra på nedervåningen och det skall jag se om jag hinner i morgon innan jobbet.. Sen är det hela övervåningen och det får jag försöka ta i helgen..
På fredag skall jag, mamma och pappa åka till min mormor för att adventsstäda åt henne och på kvällen skall jag ha tre vänner som kommer på middag så då blir det inget pyntat här hemma..


Nu önskar jag er en fortsatt bra dag..


Kram i adventsbestyren..
Mia

6 kommentarer:

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hej svejs!
Ja, energisk var rätta ordet ;)

Trevlig kväll! Kram Milla

Bella sa...

Superfint!!!!

Johanna Stålros sa...

Så fint du har gjort det- här har verkligen flitens lampa lyst;)

Källeboda lantliv sa...

Du har ju kommit en bit på väg .. Du som var lite stressad häromdagen .. Du ser man hinner ..så fint du gjort det .. Mysigt! Kram på dig Jeanette. Kallebodalantliv

Pia sa...

Du har så mysigt och har redan fått en härlig adventsstämning.
Skönt inför den stundande helgen!

Ha en härlig fortsättning på veckan!
Kram!

Lilla Brödhult sa...

så fint du har gjort det:) snygga köksgardiner,,, jag fattar inte vad du får din energi ifrån,, kan du skicka över lite av den till mig, fniss,,
Kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade