söndag 20 november 2011

SNART!!

Nu är det en vecka kvar!! Bara en vecka till härliga första advent.. Då man får pynta med allt mysigt som får mig att må så där extra bra när jag är hemma..
Men hur skall jag hinna?? Jobbar måndag, tisdag och onsdag kväll.. Jobbar torsdag på dagen och så träning på kvällen.. Adventsstädning hos min mormor på fredag förmiddag och så en liten "föredettaträff" på kvällen (är inte vad det låter som ;) ) På lördag skall vi på 40-års fest och på söndag är det första advent.. Hmmm... Men jag hinner nog ta lite i taget, har ju några förmiddagar som jag kan göra lite på..
Tänk att det bara är 5 veckor kvar till jul.. 34 dagar!!!!! Så snabbt tiden går.. Julklappar till mina barn är klara men vad skall jag köpa till kärleken Patrick?? Jag har inte den minsta lilla aning.. Jag brukar ju ha otur när jag köper till honom.. Förra året fick han en biljett till en Lundell-konsert, men Lundell ställde ju in.. När Patrick fyllde år fick han en kaffemaskin av mig och den fungerade inte.. Kanske bäst jag inte köper något ;)
Julen blir MYCKET annorlunda för mig i år, jag jobbar nämligen.. Ja jobbat en del jular har jag ju men inte som denna, på julafton och juldagen jobbar jag 8.30-21.00.. Så inget firande på de dagarna med familjen.. Men jag är helt inställd på det och jag tror familjen med har fattat så det skall nog gå bra.. Men jag har bett dem komma med lite julmat till mig så jag får lite julstämning iaf =)


Bilderna idag kommer från vårt hem förra året.. Får se hur det ser ut i år, men jag gillade det förra året så jag tror det blir något liknande.. Har nya gardiner som skall sys till köket och jag skulle vilja ha nya i sovrummet med, får se hur det blir med det..


Ha nu en fortsatt fin söndag och njut av livet vi har.. Var glad för det du har och var inte ledsen för vad du inte har.. Lev idag!!


Kram Mia

5 kommentarer:

Farmor Agge sa...

Oj vilka långa pass du jobbar.Själv ska jag oxå jobba julafton men jag har "turen" att "bara" jobba 7.30-15,juldagen 14.30-21...
Nu ska jag ut i garaget och leta upp julsakerna...Ha en skön dag!Kramiz..:)

Annika N sa...

Ska bli så mysigt med advent..
Synd du jobbar julafton men vet man om det innan så är det väl okej. Ni får väl fira någon annan dag i stället.

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det blir mycket trixande om man ska hinna med allt när man jobbar mycket och hur man än ställer in sig i förväg på att jobba under julhelgen så känns det lite vemodigt att inte få vara tillsammans för det är ju en vara-tillsammans-helg. Men beroende av vad man jobbar med så kan man kanske förgylla helgen för någon annan=)

Vad fina ni var på festen=)

Ha en fin start på nya veckan!
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

Ja så är det ju inom vården .. Någon måste ju jobba .. Du får njuta av ledigheten sedan .. Juliga.. Bilder .. Klart man kan göra likadant som förra året .. Om man nu var nöjd ! Ha det gott ! Stressa inte .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

A Cup Of Emilia sa...

Du verkar ha fullt upp :) Men det ska blir jättekul att få börja pynta lite :) Det är verkligen jättesvårt att veta vad man ska köpa till kärleken. Jag har själv ingen aning.

Bara 34 dagar kvar! Herregud vad tiden går fort!
ha en fin dag! Kramar från Emilia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade