torsdag 24 februari 2011

Ledig härlig dag..

Jag trivs alldeles ypperligt med mitt jobb men som de flesta andra så älskar jag så klart mina lediga dagar.. Idag har det varit en sådan, och en bra sådan.. Startade lugnt med sovmorgon och sen frukost.. For sedan till min mormor i Karlshamn, hade lovat henne skjuts till veterinären för att vaccinera hennes katt Pelle.. Det gick hur bra som helst.. Avslutade med en kopp te hos henne innan jag körde hemåt..
När jag kom hem hade jag fått ett paket i brevlådan, det var mitt första Tradera köp.. Jag vann budgivningen häromdagen på en Påsgömma som en tjej har gjort.. Jättefin tycker jag..


Idag har jag vunnit ett bud till.. Ett par Converse till min dotter Amanda, billiga blev de om man jämför med om man handlar dem i butik.. Så nu får jag vara lugn ett tag med Traderaköp, lätt att buda en massa utan att tänka sig för.. Sitter och kollar på Lyxfällan just nu och där ser man ju hur lätt man kan förhandla sig och göra sig olycklig.. Och där vill man ju inte hamna.. Hoppas barnen kikar på detta med och ser hur det kan gå..

Dessa fina ljusstakar och den lilla kannan på hyllan har jag fått idag.. Tycker det passade bra på vårt skåp.. Gillar ju gamla saker, gärna ihop med lite nyare..


Ikväll har jag varit ute och gått en runda.. Gick och funderade på vad "bokstavsbilden" skulle föreställa idag.. Vi har ju kommit till bokstaven Y.. Det enda jag kom på var Yxa och det fick det bli.. Så när jag kom hem så försvann jag ner i källaren med kameran och plåtade vår Yxa..


Morrondagens bild har jag redan klar för mig och just bokstaven Z var enkel för mig.. I morgon får ni se resultatet..

Nu skall jag se klart på Lyxfällan här och sedan kolla igenom era bloggar.. Innan gick det inte att gå tillbaka så långt bland mina bloggar jag följer men gör ett nytt försök snart..
Ha en fin fortsatt kväll..




8 kommentarer:

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Så fina saker du fått idag.
Påsen är jätte fin. Hm... Vet hur de är att sitta & buda på tradera. Man får passa sig.
Ha en rikitg mysig helg
Kramisar
Sus

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Tackar, jag är rätt nöjd själv faktiskt! Hade varken yxa, yllekofta eller youghurt hemma, men ytor är det gott om :D

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Så himla fint där på din hylla och på skänken, söt flaska och mässingsljustakarna är superfina, gullig emaljkanna också, jag gillar också blandningen av gammalt och nytt, det gör att ett hem ser levande ut tycker jag. Grattis till ditt tradera köp, jag har handlat lite där också den senaste tiden, budar på mycket men får desto mindre, de åker fort upp i pris och då ger jag mig :-)) Vill ju kunna fynda även där. Ha nu en toppenhelg. Stor kram P

Lilla Brödhult sa...

Lediga dagar är skönt, jag har med varit ledig..
Vilka fina saker du fått idag..
Snygg påse du fyndat på tradera, jag brukar oxå sitta och bjuda på tradera, ibland lyckas man göra lite fynd men i regel tycker jag priserna skjuter i höjden..
Ha nu en härlig och mysig helg kram Helene

Nina sa...

Ja, man får passa sig när man handlar utan kontanter. Det gäller att ha lite koll. Det är nog lätt för ungdomar att råka förköpa sig... Nackdelen med kort och överföringar man inte ser med ögat. Men smidigt är det ju oxå :)

Z, hm.. nä, jag kommer bara på Zorro.. Det finns väl nåt, vad det nu är oxå, Zikoria, eller nåt? Växt? Ört? Eller nån som Znarkar, kanske?... ;) Ser fram emot att se vad du kom på. Kul grej det där!

Ha det fint!
Kram Nina!

Penseldraget sa...

Hej
Ja visst är de roligt när barnen vill pyssla, vem vet man kanske bidrar till en ny picasso ;) vilken fin påsgömma du budade hem, tradera är jätte bra men ibland får man hålla fingrarna i styr lätt att få köp "fnatt"
ha en skön helg
kram pia

Annika N sa...

Jättefina saker du köpt :-)
Ja det är nog lätt att förköpa sig när allt är bara ett klick bort.
På tal om det så har jag med klickat hem böckerna du tipsade om... :-)Tack snälla !!!

Ha en mysig helg !!! Kram Annika

Anna-Karin sa...

Tradera är kul men som sagt, man kan lätt bli lite fast i träsket :-)
Vilken fin påsgömma, måste nog sy en sådan direkt :-D

Ha en mysig helg nu

Kram Anna-Karin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade