måndag 28 februari 2011

Dagen Ö..

Sista bokstaven i alfabetet och sista dagen på denna månad.. Och dagens bokstav är ju då så klart Ö.. Bilden tog jag i lördags på Patricks Öl..
Tack Matilda för denna roliga utmaning!!


Och såg ni vad jag skrev?? Sista dagen denna månad!!! Det är Mars i morgon och med Mars innebär det att våren är mer än på G.. Här nere i söder så brukar våren starta i Mars så det hoppas jag på även detta år.. Kollade på bilder från Mars förra året och där var en hel del bilder på knoppar som tittar upp från jorden.. Snart får jag ta nya sådana bilder daterade Mars 2011..

I morgon bitti skall jag åka hem till en tjej som skall gifta sig på fredag, och jag skall ta deras bilder.. De skall gifta sig på dagen och så far de direkt till mig som väntar i studion som jag har tillgång till.. I morgon skall vi planera lite hur de vill ha det, jag vet ju en del men i  morron skall vi prata ihop oss.. Skall bli så kul!! Fast lite nervigt är det.. Har ju enbart plåtat i studion en gång innan och det är mycket att tänka på vad det gäller inställningar på lampor/blixtar och hur dessa skall stå för att det skall bli bäst.. men jag skall dit redan på torsdag kväll och ha ett par kompisar med mig som jag skall "leka" med.. Ena kompisen kan det där lite mer än mig så det känns tryggt..

Tack alla som röstar på Emelie (se inlägget här under), fortsätt gärna att rösta så hon håller sig kvar ibland de tio.. T.o.m torsdag kan man rösta varannan timme.. Ni gör henne en jättetjänst och hon tackar alla som röstar..
Nu är det Halv Åtta hos mig som gäller och en mugg te..

Ha nu en fortsatt fin kväll..


6 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

ja ta bilder på alla tecken du kan hitta ..längtar såå efter värme och vår ...kul att få vara bröllopsfotograf ..det blir säkert bra bilder ...du är ju proffs nu ..hoppas du får en bra kväll framför tv,n ...jag har inte tid att sitta ännu ..kram på dig vännen ,,jeanette.kallebodalantliv

Uttan sa...

Ja det är svårt att hitta våren än.

Kul med fotouppdraget Lycka till!

Roligt utmaning med hela alfabetet Du lyckades jätte bra och har hittat nått att fota till alla bokstäver. Det har varit riktigt spännande att följa det och se vad Du skulle hitta på :)

Kramar!

Anna sa...

Gott med öl!! :)
Hoppas också att vären kommer snart, är så less på detta.
Vurpa i kväll och slog hål på knät :(
Kram

PS: Kul med fotograferingen, lycka till!!

Nina sa...

Lycka till med fotograferingen, det går säkert jättebra :)

Kram Nina!

Vita Falkens Lantliv sa...

Så spännande att fota bröllopet! Det kommer gå som en dans:)

Kram Susanne

Nyanser av vitt sa...

Åh vad kul med ett bröllopsuppdrag vännen.
Ha en fin första mars.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade