onsdag 9 februari 2011

Mindre vis??

Min tredje av fyra visdomständer har åkt idag.. Undra om jag blir mindre vis nu?? De har iaf vett att ta betalt, jag var inne i 15 minuter och fick betala 845 kronor.. Inte konstigt att svenskarnas tänder blir sämre och sämre, folk har ju inte råd att gå till tandläkaren.. Frågar man mig så tycker jag det är idiotiskt att det inte går under samma högkostnadsskydd som när man går till läkare..
I vilket fall gick det smärtfritt att dra ut tanden, har inte ont nu när bedövningen släppt heller fast det känns ju lite konstigt och det är svårt att låta bli att känna med tungan i hålet, vilket jag bör låta bli..

Efter tandläkaren så var jag ute med kameran för att ta bild till dagens bokstav i utmaningen February Photo Challenge.. Eftersom det är den 9 februari idag så har vi kommit till nionde bokstaven i alfabetet och det är ju I, och dagens i blev denna bild som föreställer is..


Tog ju lite mer bilder när jag ändå var ute.. Då fångade jag bl.a denna bild i min kamera.. Solen som börjar sin resa ner bak träden, eller jorden som snurrar så solen försvinner ;-) Men vackert var det..


Nu sitter jag här i soffan och väntar på att Halv åtta hos mig skall starta.. Det är ju från Karlskrona denna veckan så det känns extra roligt att se det.. Karlskrona ligger ju i "mitt" län Blekinge, 9 mil bort..
Jag är helt ensam hemma, det var längesedan och jag njuter faktiskt.. Patrick jobbar och barnen åkte till sin pappa idag.. Jag tycker så klart om att ha mina barn här hemma men ibland är det så skönt att vara hemma själv..

Skall flirta lite med er igen med.. Patricks dotter är ju med och tävlar om att få sjunga in en låt med hennes största idoler, EMD, och just nu pågår en röstning som varar till 5/3.. Det är en jury som utser vinnaren bland de 10 som fått mest röster.. Sen så lottas det ut 9 st som vinner biljetter till finalen i Melodifestivalen bland de 50 som fått mest röster.. Just nu ligger hon på tredje plats och vill ju gärna hålla sig bland de 10 så hon har chans att vinna.. Så nu ber jag med blinkande ögon att ni klicka HÄR, det tar 2 sekunder.. Och ni skulle göra Emelie så glad.. Man kan rösta var annan timme fram till 5/3.. Emelie tackar på förhand..


8 kommentarer:

Anna sa...

Fin i-bild, hade också tänkt på de men jag jobbade hela dagen så de hanns inte me.
Nu har jag röstat på henne igen :)

Kramis
Anna

Källeboda lantliv sa...

ja att dra ut tänder kan bli dyrt ...inget roligt att lägga pengar på ...fina bilder du tagit ..trots att det är is..man är ju lite trött på vintern nu ...aldrig varit så lång ..kram på dig ..jeanette.kallebodalantliv

Hanna sa...

Så fina bilder du har tagit. Skönt att det gick bra hos tandläkaren i alla fall.
kram
Hanna

Vit som snö sa...

Fina bilder Mia.
Jaa, jag väntar ett tandl.besök som kommer landa på "full pott", nästan 4000 kr,2 tänder råkade gå sönder och så hittade dom ett liiitet hål... då har man högkostn.skydd ett år...:s Och jag kommer inte ha nytta av det för jag brukar inte ha hål. Urtrist utgift! Visdomständerna är tack o lov borta redan:) Hoppas du slipper ha ont!
Min kista, jag ska inte måla;) Den är för charmig för det... Lika sliten som ägarinnan fast den har charmen i behåll;) hihi
Ha det gott! Kram Cilla
(jag ska rösta oxå:)

Pierre sa...

Håller med om att det är konstigt att visdomständer inte täcks av samma försäkring. Tror nog du är lika vis fortfarande och fina bilder blev det efteråt också :) Ha en bra kväll!

Tidsmästarinnan sa...

Halloj Mia,
jag gillar verkligen dina bilder!
Jag har röstat såklart :-)
Kram kram
Susanne

Nina sa...

Håller med dig om att tandläkare och läkare borde gå under samma högkostnadsskydd! Men skönt att det gick bra iaf, och att du inte har ont.

Jag röstar och röstar och håller mina tummar för Emelie :)

Ha en fin-fin dag!
Kram Nina!

Angels & Roses sa...

O hatar tandläkare, usch. MEN man måste ju gå för att slippa värk och så. JA visst är den fin ditt foto nu. MÅSTE hittar ramen. Ska kika lite på tradera senare. Det får ju inte vilken ram som helst heller. hihi. Ha det gott kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade