söndag 20 februari 2011

SOL!!!!

Vilket underbart väder vi haft idag.. Såååå gott!!! Och det avnjöt jag idag med en promenad tillsammans med en kompis.. Motion och en massa snack är inte fel..
Skulle ju plåtat fyra syskon och en hund idag men tyvärr blev yngsta killen sjuk så vi får skjuta fram det.. Hoppas han kryar på sig snart, är ju inte kul att vara sjuk..

Dagens bild i February Photo Challenge har kommit till bokstaven T.. Och dagens bild är Tårtdekorationer som min vän Mona har gjort.. Hon gör fantastiskt fina tårtor med bl.a sådan här dekoration på..


Idag har jag varit otroligt trött och nu ikväll har jag huvudvärk, just huvudvärk har jag haft ofta nu.. Men det tror jag beror på för lite att dricka och för lite luft.. Måste göra en ändring på dessa två nu.. Motion har det inte blivit så mycket av så det MÅSTE jag ändra på för nu börjar vågen peka uppåt och det vill jag INTE..


I förgår hade vi en onykter måne här.. Så vackert och jag var ju tvungen att ut och plåta..

Nu skall jag ta hand om min huvudvärk genom att slappa i soffan.. Ha en fin fortsatt kväll..

7 kommentarer:

Hanna sa...

ha en bra vecka.
Kram
Hanna

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Haha en onykter måne, det var skoj! :D

Patricia sa...

Vilka söta tårtdekorationer .. =)

Riktigt bra bild du fick till på månen, hur gör du för att få med landskapet på månen o inte bara få det starka ljuset?

Kram Patricia

Anna sa...

Superfin månbild, lite kuslig!

Hoppas du blir bättre med huvudvärken, här visar vågen uppåt så fort man inte jobbar :) Hemma blir man sugen på allt för man vet att de finns någe o knapra på.

Ha de bra! Kram

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Hehe ja och så har man ju tandkrämen som hör till. Och ofta har man tår på fötterna också ;) Men håller med dig, ibland blockerar man ut de mest väsentliga sakerna när man ska komma på nåt! :P

Källeboda lantliv sa...

hej igen ..vi sågs ju tidigare idag ...blev du nöjd av dina inköp ? jag känner mig nöjd iallafall...man kan alltid hitta något om man har de rätta ögonen med sig ..hoppas din huvudvärk blir bättre då idag ..brukar hjälpa att få luft ...ha en bra kväll ..kramar jeanette.kallebodalantliv

Susann sa...

Här har vi åxå haft sol idag.
Passar på att önska en fin kväll :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade