fredag 11 februari 2011

Fredag hela dagen lång..

Så är det.. Fredag hela dagen.. Och jag är ledig, fast jag skulle jobbat i natt men har tagit en natts semester.. Och det för att vi personal på jobbet skall iväg och bowla och äta lite gott.. Det skall bli kul och trevligt.. Bowla har inte jag gjort på flera år så jag skulle tro att skulle det bli en strike så är det bara ren tur.. Antar att jag hamnar mer i rännan med klotet men vad gör det, bara jag har kul och det kommer jag att få tillsammans med sju glada tjejer..


Ett vårtecken från vår trädgård.. Det börjar gå åt rätt håll nu, visserligen så har de sagt att det ev drar in ett snöoväder nu ikväll/natt men jag tror inte det ligger så länge.. Våren är ju ändå på G och det känns underbart..

Så till dagens bidrag i February Photo Challenge som kommit till elfte bokstaven i alfabetet som är bokstaven K.. Och ja ni kan ju nästan gissa vad min K-bild blir antar jag.. Min Kärlek Kameran så klart.. Min fina Canon EOS 7D och bilden är tagen med min Pentax K-M..


Måste tacka för alla kommentarer jag får.. Blir så glad.. Och för allt positivt om mina bilder.. Tack snälla alla!! <3

Jag har nyss kommit hem från en 40 minuters promenad, var inom biblioteket och lånade en ny Ljudbok som jag kan ha i öronen på mina promenader..
Nu lite fixande här hemma innan jag tar min kameraväska på axeln och vandrar mot bowlinghallen..

Ha nu en riktigt fin eftermiddag/kväll och ta hand om er..

12 kommentarer:

Nina sa...

Vår?? Eh... Här har det snöstormat i två dagar :/ Och håller på än... Minst 30 cm har det kommit, troligtvis mer och i drivorna ännu mer, förstås. Hujedamej! Jaja, nån gång kommer den väl, den där våren ;)

Ha en jätteskoj kväll nu, det låter kuligare än en jobbnatt :)

Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

det låter som en bra em ..visst är det kul att vara bara tjejer ibland ...och släppa loss .och prata skit ..hi,hi..ja nu har vi tur att snön börjar att gå väck ...man letar efter vårtecken överallt ..du har ju hittat några ..ha en trevlig kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hoppas du får en fantastisk kväll med dina arbetskamrater :)

Många kramar Milla

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att vara med sina jobbarkompisar och få ha lite skoj.Önskar dej en mysig eftermiddag/kväll söta Du.Varma kramar Rita ♥

Malin - Ebbas änglar sa...

Roligt med bowling!
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Må så gott ",

Kram Malin

Hanna sa...

Roligt med bowling.
Här känns inte som vår i luften nu, här snöar.
Ha en fin helg.
kram Hanna

Anna sa...

Kul med bowling! ska vi också ha snart :)
Kameran var ju alldeles rätt för dig idag!
Kram

Ett Vitare Hem sa...

Ha en fin kväll!
Kram/Lena

Annelie L sa...

Härligt, härligt med lite videknoppar, men snön kommer du nog få, här har den yrt i dagarna två och det känns som om man skulle vilja byta bort det här vädret fortare en kvickt...Lycka till på bowlingen, du kommer säkert att få en rolig kväll. Kram Annelie

Roses & Angels sa...

Vädrets makter rår man inte på och som du skriver det är bara att gilla läget. Våren kommer så småningom. Ha en fin lördag kram

Uttan sa...

Efter snöstorm så är det nu Sol och kallt men oj vad snö vi fått...igen...

Bowla är kul. Gjorde det mycket förr när Jag gick på gymnasiet nu blir det bara med Wii spelet på Tv för Jag orkar inte hålla i ett klot. Men brukar och tittar gärna på när andra spelar på "riktigt"Hoppas det gick bra för dej.
Klart man kan bli lite kär i en sååå fin kamera.
Just nu väntar jag på Dotter Anna vi ska äta tacos....Mannen jobbar.

Ha det gott!
Kram!

Thomas sa...

Är du hälften så bra på bowling som att skriva och fota, så lär det bli några strikes!
Lycka till!

/Thomas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade