fredag 4 februari 2011

Dagen D..

Kan man ju tolka olika men så klart gäller det dagens D bild i February Photo Challenge.. Tänkte länge på vad som skulle avbildas på bilden och kom ju på att det jag satt och skrev på började ju faktisk på D.. Datorn.. Så en lite tråkig bild på den får det bli..


Men något annat skall jag ju givetvis bjuda på med och idag (som många gånger innan) blir det ett par bilder på vår ena katt, Gusten.. Han är inte så omtyckt av sin husse just nu, i vanlig ordning så väckte Gusten honom några gånger i natt.. Jag jobbade ju så jag stördes inte.. Kanske skulle haft med honom till jobbet där jag ändå är vaken ;-)



Mellan varven jag sitter i soffan med datorn i knät så städar jag.. Nyss har jag dammat klart och om en stund skall jag dammsuga och sedan torka golven.. Man får ju ta det lugnt så man inte överarbetar sig ;-)
Resten av dagen blir en lugn sådan med familjen.. Tortellinigratäng står på menyn ikväll, skall försöka göra en så lätt variant som möjligt till mig, vill ju ha minskat några hekto till jag skall upp på VV's våg på måndag.. Hade ju gått upp 2 hg till förra måndagen..
I morgon skall vi ha kalas för Amanda med  så inte så lätt att hålla sig inom ramarna..

Nu önskar jag er alla en fin fredag så syns vi i morgon med en E bild..

12 kommentarer:

Patricia sa...

Jag håller med du, även om jag gärna vill ha långa vackra naglar så föredrar jag diskreta färger, så de cerice-rosa stenarna hon satte dit känns inte riktigt OK, men de får sitta kvar .. hade föredragit en enkel genomskinlig sten som jag hade sist istället .. =)

Härlig bild på avslappnad Gusten .. synd han inte är lika avslappnat på nätterna .. ha ha

Usch den där vikten, varför ska man behöva tänka på vad man äter hela tiden, det är ju sååå tråkigt, men vi kämpar väl på, du är väl snart i mål misstänker jag? .. =)

Ha en skön helg!!
Kram Patricia

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Mmmm...Härliga bilder vpå kissen.
Ja du nu har jag åxå ställt mig på vv:s våg. Gjorde jag & kolegan igår Tors. Vi började förra året vid denna tiden Hm...Slutade precis innan jämnvikt. Har ju givetvis ätit upp mig 5 kg sen dess. Men denna gången e de guldmedlem somm gäller.
Ha en mysig Fredag
Kramisar
Sus

Anna sa...

Nu har jag tagit efter bokstavsbilderna, har även länkat till dig o Matilda :)

Va gott de lät me tortellinigratäng!!

Kram

Lilla Rummet sa...

Skönt att vara ledig efter 2 jobbarhelger.

Skön stil katterna har.
Har nu rast så det blir lite bloggande.
Ha en skön helg
Kram Britt

Hanna sa...

Även jag visar en liten katt i dag.
Ha en bra helg!
Kram
Hanna

nettan sa...

underbar header.... kram

Små steg till ett enklare liv sa...

Själv hoppade jag över städet och gick direkt på fredagsmyset med godiset idag.Tur att ingen kollar mig på vågen,bara mitt eget samvete. ;)
ja,just det SNYGG HEADER.Gillar kombon vitt/grönt!

Uttan sa...

Mmm goa Gusten :) jag bara tycker katt trampdynor e så gulliga.

Ja jag kan verkligen rekommendera en sådan filt..Den är SÅ SKÖN jag älskar den.

Visst är det svårt med kalas men en liiiiten bit kan Du ju ta.

Kram!

Källeboda lantliv sa...

kikar in och önskar dig en bra kväll ...kram jeanette.kallebodalantliv

LOPPISLIV sa...

Hejsan! Kikar in så här på fredagens sista minuter, snart är det lördag :-) Så fin kisse du har, gillar färgen på pälsen, skulle passa fint med vår Wilma :-)) Ha nu en trevlig helg. Kram Paula

Roses & Angels sa...

Underbara kisse bilder. Visst är det kul med överraskningar =). Nu måste jag sätta mig och vila, har hållit igång hela dagen. Önskar dig en fin helg. KRAM

Anna-Karin sa...

Hej Mia
Vilken mysig katt du har :-)

Jag tror jag behöver din hjälp. Jag har ju lagt om min blogg till en blogspot-blogg nu och har en fråga. Hur gör såna fina länkar med bilder till ex tävlingar på andras bloggar som du har i högerkanten?
Jag har letat men fattar inte...

Hoppas du haft en bra helg med massa "smala" kalas :-)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade