söndag 26 december 2010

Proppad...

..är vad jag är.. Proppad av en massa god mat och massa gott godis.. Har ätit så mycket så snart kommer det nog rinna ut ur öronen.. Och med allt det goda så har jag ökat med lite drygt 3 kilo.. Så från i morgon så skall jag börja räkna pro-points igen och försöka bli av med de kilona och de som jag hade kvar sedan innan med.. Skall försöka få ungdomarna här hemma att tömma allt godis som finns kvar..

Så vad har då jag hittat på i jul.. Vid middagstid på julafton så skjutsade jag Patrick till hans föräldrar där han skulle äta och jag åkte till mina föräldrar.. Låter kanske konstigt att vi delar på oss men han vill gärna äta där på lunchen och jag vill åka till mina föräldrar för att äta lutfisk så de slipper vara ensamma, och detta tycker vi är perfekt..
Innan vi åkte så fixade vi med dukningen här hemma eftersom vi skulle fira julen hos oss.. Vi är vartannat år hos oss och vartannat firar jag hos min bror och Patrick hos sina föräldrar..
Så här blev årets dukning..



Efter Kalle Anka så kom mina föräldrar, min bror och hans familj och mina barn.. Vi åt en massa och hade det trevligt.. Efter maten så blev det julklappsutdelning, vi har ingen tomte längre eftersom barnen är så stora, men min brors yngsta son delade ut alla klapparna.. Och lite snäll hade jag varit, jag fick lite pengar som har satts in till kamerasparandet och så fick jag dessa två mysiga böcker..

Senare på kvällen efter ris a'la Malta ätning skjutsade jag hem mina föräldrar och alla de andra åkte hem till sitt och mina barn åkte till deras pappa igen.. Så när vi blev ensamma hemma så gick vi ut på en kort, kall promenad och sedan in för att dricka en Irish Coffe.. När den var uppdrucken så gick mina ögon i kors, hade ju varit vaken sedan eftermiddagen dagen innan så liiiiite trötter var jag.. Somnade nästan innan jag landade på kudden..

Igår på juldagen så var vi hos Patricks föräldrar på eftermiddagen och åt julmat och Patricks flickor fick sina julklappar..
På kvällen var jag och Amanda på Bio i Bromölla, vi tittade på Änglagård-tredje gången gillt.. Riktigt bra tyckte jag att den var, men så gillade jag ju de två första med och denna var ju i samma stuk..


Idag har vi inte gjort många knop, tagit det himla lugnt.. Har iof avfrostat frysen i köket och boxen som står i källaren är med på G att avfrostas men den är nog inte klar förrän i morgon.. Fått en hel del gammalt utrensat ur frysarna så nu kan det nog finnas plats till lite bakat framöver..
Johannes har med kommit idag och snart skall han köra och hämta sin flickvän, Malin, som kommer till Karlshamn med bussen.. Hon skall vara här i lite drygt en vecka sedan..

För mig blir det snart en promenad i kylan och sedan blir det soffan med en filt över mig och så tv'n..

Hoppas er jul har varit fin och att ni hunnit att njuta av den..


16 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Låter som om du haft en riktigt härlig jul!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Anna sa...

Choklad och mat hör tll julen, efter nyår får man börja tänka om :)
Fina bilder!
God fortsättning!
kram Anna

Nina sa...

Verkar som ni haft en härlig jul :) Smart att dela lite på sig istället för att stressa runt som en tok.

Ha det fortsatt fint!
Kram Nina!

Patricia sa...

Ja lite konstigt låter det ju att ni delar på er så där, men så länge alla är nöjda och trivs med det så är det väl inga fel i det .. =)

Ja nu är man proppmätt för ett bra tag framöver känns det som ... jättebra att du tar tag i det på en gång, sån disiplin har inte jag, väntar till min födelsedag och nyårsafton är överstökad .. =)

Må så gott och lycka till med pointsen .. =)

Kram Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hör att du haft det bra med mycket mat och mys. Jag tror det är omöjligt och inte gå upp lite i vikt under julen, det får vi fixa till sen. Jättefin dukning, och fina böcker du fick.
God fortsättning på julen, det lilla som är kvar
Varm kram
AnnaMaria

Ankan sa...

Du verkar haft en bra & mysig jul.
Kilo,,m de hör nog julen till tror jag,,massa mat & godis & lite motion...det får fixas nästa år =)
Kramen

Hanna sa...

Ha en fin fortsättning.
kram
hanna

Madame Morell sa...

Riktigt juligt låter detta. Jag vill också se den filmen snart, åååå va bra de två första är.
Kram
Jessika

agneta sa...

Tack för att jag fick "titta" in till dig och se hur din jul varit! Bra när man kan komma fram till hur man vill ha/göra julbesöken, så att alla är nöjda! Jättefin och välkomnande juldukning också.Det man går upp under jul brukar allt oftast försvinna när allt blir som vanligt igen, men det är bra att gardera sig! Ha det gott! Kram

japp sa...

Heij, å goo fortsättning.
Ni verkar ju haft en härlig julhelg..som vi. Helt underbart lugn..å alla är såå nöjda, det är huvudsaken.

Vad duktig du är med avfrostningen..då rymmer du massor i frysen nu då =)
Kram på dej å hoppas ni får en trevlig vecka. Kram Helén.

Källeboda lantliv sa...

ja,ja ..äta bör man , annars dör man ..sägs det ...men visst kan jag hålla med om att det blir en massa mat ...allt blandat ...lika för alla...du har ju haft en bra jul ...verkar det som ...sköönt ! ha en bra start på din vecka ..kram jeanette.kallebodalantliv

A Cup Of Emilia sa...

Låter som en jättefin jul! :) Många kramar från Emilia

Det vita dårhuset sa...

Ja nu jädrar gumman, kör vi :)!! Pepp pepp!!
Kramar Erika

Annika N sa...

Vilken härlig jul du haft ! Jag tycker inte det är konstigt att ni delar på er på julen, huvudsaken är ju att ni trivs med det. Vilken superfin dukning.

Må så gott !!! Kram Annika

Roses & Angels sa...

Vilken fin dukning du gjort. Här vart det inte mycket till pynt vid bordet i år =(. MEN hoppas att man är piggare nästa år. Tack för din hälsning, den värmer. Godis, julmat och annat gott har man inte kunnat äta så mycket av heller, får ta igen det till nyår. Önskar dig en god fortsättning. NU ska jag upp på fötter igen så snart det går. KRAM

Tidsmästarinnan sa...

Hohoj vännen!
Usch, jag ställer mig inte på vågen just nu... alldeles för mycket gott här hemma!
Det ser ut som att ni har det finemang, önskar dig en riktigt fin nyårshelg också. Kram, vi ses 2011!
Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade