måndag 27 december 2010

Nystart!!

Så var vi inne på sista veckan på detta året, nu är det enbart 4 dagar kvar sedan är 2010 till ända och ett nytt helt orört 2011 ligger framför oss.. Spännande att se vad det året har att erbjuda.. Jag hoppas på att det erbjuder en massa roligheter både för mig, min familj och alla er andra.. Min son går ut skolan i maj så lite orolig inför vad som skall hända efter det är man ju som mamma.. Kommer han att få jobb?? Kommer han att flytta?? Ja lite sånt som säkert löser sig men som sagt så är jag ju inte mer än mamma..

Jag hoppas att 2011 kommer med kameran jag kikar på.. Jag sparar ju för allt vad jag är värd, det går sakta men det går framåt, fattas en hel del än men jag lyckas klättra närmre och närmre kameran iaf.. Och när jag köpt den så hoppas jag på att få lite fotouppdrag.. Jag hoppas ju att jag har den till Maj månad då jag har tre fotouppdrag bokade, student- och balbilder skall jag ta..

Idag är det alltså en nystart.. En nystart vad det gäller att börja äta och träna normalt igen efter julen.. Ställde mig på vågen idag och den visade ett rejält skutt uppåt, närmare bestämt +2,8 kg.. Nästa måndag är det dags att ställa sig på ViktVäktar vågen så då hoppas jag att jag lyckats beta av lite på dessa kilon.. Svårt är det att gå tillbaka till det normala och jag har slarvat idag, men jag räknar iaf pro-points så jag tänker mig lite mer för..
Tog mig i kragen idag och tog mig hit:


Där jag invigde min nya träningströja ni ser här under.. Vet inte om jag nämnt det men jag har alltså anmält mig till Tjejmilen som går avstapeln den 3 september i Stockholm.. Jag avskyr ju att springa men i just sådana här arrangemang så gillar jag det.. Tror inte jag orkar en hel mil men jag kan ju springa lite och gå lite.. För runt det skall jag ju så klart.. Tjejmilen har jag gjort en gång innan för ett antal år sedan, Vårruset däremot har jag sprungit en massa gånger, får se om jag gör det oxå till våren, det är ju bara 5 km att springa..

 

Nu är det två nätters jobb som gäller innan jag är ledig två nätter för att sedan jobba nyårshelgen.. Men eftersom jag inte börjar förrän kl 22 så gör det inte mig något att jag jobbar på nyår, kan ju vara med mina vänner och äta lite och ha trevligt en stund i vilket fall..
Jag var inne i en butik här i Olofström idag, Lizzos, där jag hittade Nyårsblåsan, en svart klänning med lite pärlor på, rätt snygg faktiskt .. Vill ju vara fin trots att jag skall jobba sen.. Får ha med  joggingbyxor jag kan svida om till sedan när jag landat på jobbet..

Nu önskar jag er en fin natt och en härlig sista tisdag för detta året..

15 kommentarer:

Vit som snö sa...

Pepp-pepp till dej!! Du fixar det du tänkt, både kameraköp o träning!
Jag ska iväg imorrn o lääängtar att komma igång igen efter lata juldagar som sitter som en korv runt midjan;)
Nu kör vi på, ger jäääärnet!
Kram Cilla

Uttan sa...

Hej i Natten :)

Jag väntar på Mannen som ska komma hem någon gång vid två om allt hat gått bra så Jag har lite svårt att sova innan Jag hör att Han är hemma.
Ja julen sätter sina spår det är nog inte många som inte går upp under julen men det tar Du snart igen. Så har Du ju hittat nyårsblåsan så roligt att klä upp sig.
Mannen börjar jobba på natten kl två till nyårsdagen så det blir inget större nyårsfirande för Oss, blir en tidig kväll på nyårsafton men det är Ok det också.

Duktigt att Du tränar till tjejmilen.

Ha en fortsatt Go Jobb Natt!
Kram!

Lilla Rummet sa...

Hoppas du haft en härlig julhelg.
Ja, de flesta går väl upp under julen med allt gått man äter. Själv har jag jobbat hela julen så det har inte blivit så mycket ätit men 1 kg gick jag upp eftersom man äter lite mer än vanligt.
Vad duktigt du är som tränar för tjejmilen, kommer att gå bra.
Önskar dig en fin vecka och ett Gott Nytt År.
Kram Britt

agneta sa...

Hej! Det är alltid spännande med ett nytt år och man är förväntansfull! En hel del kan man förstås påverka själv och det gäller att "ta sig i kragen"! Önskar dig ett gott nytt år med ny kamera och färre kilo (om det är det du vill)! Kram agneta

Annika N sa...

Ja det är alltid tufft efter julen med en massa plus :-( men vi får kämpa vidare. Kan man bara låta bli godis under mellandagarna så kanske det inte blir så farligt. Duktigt av dej att ta dej till gymmet och anmäla dej till tjejmilen.

Ha en fin tisdag !!! Kram Annika

LjuvligtLantligt sa...

Du kommer att fixa de där kilona galant!! Jag har troligtvis gått upp det dubbla men ignorerar det än sålänge ;)
Ha en riktigt skön dag, vi ska iväg o handla nyårsraketer o annat smått.
Kram Kram //Git

Nina sa...

Lycka till med din nystart, det fixar du!
Kram Nina!

Nyanser av vitt sa...

Du klarar visst Tjejmilen Mia. Det är ju "bara" 1 mil och man får faktiskt gå :O)(tänk så iallafall...)
Du är så duktig och bra att ha ett mål med träningen.
Sköt om dig
Kram Agneta

Patricia sa...

Du är så duktig som tar tag i vikten på engång, och såna hastigt påkomna kilon brukar försvinna lika lätt så det fixar du säkert galant ... =)

Jösses, tjejmilen, och ända uppe i Sthlm dessutom ... bra jobbat ... =)
Det låter himla kul men jag som inte ens kan gå 2km får glömma såna evenemang, men kul verkar det .. =)

Må så gott!!
Kram Patricia

Roses & Angels sa...

Du klarar tjej milen och allt ska du se, hur bra som helst. NY kamera 2011, vore inte så dumt det. =) Du som är så duktig på att fota. Ja hihih till påska var det ju. Tack då är så snäll. Nu skickar väl inte folk påsk kort längre men kunde ju inte låta bli att göra några. Känner mig mycket bättre nu så tack. Ha en fin kväll KRAMEN

Mitt smultronställe sa...

Hej Mia!

De där 2,8 kilona fixar du lätt som en plätt!!
Roligt att vara fin på nyår, skall nog ha en fin svart tunika!

Ha det gott, kram Camilla.

Åsa sa...

Hoppas du klarar att köpa dej den där kameran du vill ha. Och så duktig du är med träningen. Själv går jag bara till gotteskåpet...fniss.

Kram Åsa

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt att höra om dina planer, håller tummarna för att du snart får ihop pengarna till drömkameran!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Källeboda lantliv sa...

jaa , dags att börja träna ..julen sätter sina spår ...varför blir man så lat ? jag bara fryser och vill vara inne..suck ! hoppas du får ihop pengar till din kamera nu ...ha en skön vecka ..kram jeanette.kallebodalantliv

LOPPISLIV sa...

Hej hopp Mia! Vad duktig du är som ska springa tjejmilen. Bra att ha som morot till träning. Just nu denna mörka tid är det som jag går i ide och vaknar upp först när våren kommer, först då tycker jag det är skönt att börja springa igen :-)) Ha det nu så bra och Gott Nytt År på dig. Kram Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade